Láska nebo ne
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
2.11.19 21:01
Proč to sem cpeš víckrát? Prostě se oťukávejte, okukujte a pak se ho třeba něco zeptel. Když se chytne a nebude ňouma, třeba se na nějaké kafe dopracujete. Ale jako cizinec tady možná na moc dlouho není, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Svatba - NE bílé šaty
- Ztratila jsem životní lásku
- Duch? Ano? Ne? MS mešká 1 den.
- Proběhla ovulace nebo ne?
- (Ne)zbytné vybavení domu
- Stejná krevní skupina nebo ne?
- Antikoncepce ze zdravotních důvodů ano, ne?
- Tmavě šedá až černá kuchyňská deska, ano či ne?
Ahoj holky/kluci:) Ani nevím kde začít, ale pár měsíců chodím do práce, dělám ve firmě a hned vedle nás jsou cizinci, co dělají to co my. Nedávno sem přicestoval jeden, kterej se mi neskutecne moc libi. Je mi 20 a jemu 26. Neustále po tom druhém “nenápadně” koukame, celkem se na sebe i usmíváme. Do kontaktu spolu přijdeme jen, kdyz sedim zrovna u pc a on potrebuje udelat papir na bednu. Kdyz mu ho udelam, rekne “dekuju” a to je cela nase konverzace. Uci se cesky, ale jde mu to pomaleji, (je to armenec). Poslala jsem mu zadost na fb a asi mi to nechce přijmout. Veškeré informace mam od jeho nadřízené. Je mi to strasne blbe za nim prijit a zacit treba na neho mluvit anglicky. Abych rekla pravdu, tak jsem se i zamilovala.. 3 dny jsem nebyla v praci a vsechno bylo ok, ale prisla jsem zpatky a zase vsechno bylo pri starym. Nevim co s tim mam delat
jsem hrozne stydliva a on na pohled taky tak
vypada..