Počet partnerů a společný orgasmus

Anonymní
2.11.19 14:05

pocet partneru a společný orgasmus

Zajímalo by mě, jestli má někdo stejnou zkušenost.
S mým parnerem, s kterým jsme se rozešly po 5ti letech, neustály jsme pár věcí, jsem zažívala přímo sexuální ráj. Byly jsme tak sehraní už od počátku, že jsme se oba dokázaly udělat ve stejnou vteřinu, nebo když jsme měly náladu na delší sex, tak dokázal počkat, než jsem se já udělala 2×3 x a pak teprve se udělal on…
Zajímalo by mě, jestli jste měly někoho ve svém životě taky skrz sex tak sehraného na koho stále vzpomínáte jako toho top a přitom jste ted s někým, s kým ten sex takový není, ale i přesto jste štastné, protože je to víc rozumové? nebo štastné nejste, ale vrátit to nejde?
Mám pocit, že už nikoho takového nenajdu, hledat ted nemám náladu, ale se srovnáním, co jsem měla před ním, tak mě neudělal ani jeden a vždycky jsem si musela pomoct…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1293
2.11.19 14:11

Já to tak mám s manželem, ale po těch letech už to taky někdy není ono. Záleží jak se nám chce, ale když jo, tak to stojí za to. On má ale zase jiné větší mouchy a kdybych se rozhodla být sama, nevim, jak bych někoho takhle dobrého v sexu našla.. jinak všichni předchozí partneři nedokázali to co on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.19 14:17
@Leillinka píše:
Já to tak mám s manželem, ale po těch letech už to taky někdy není ono. Záleží jak se nám chce, ale když jo, tak to stojí za to. On má ale zase jiné větší mouchy a kdybych se rozhodla být sama, nevim, jak bych někoho takhle dobrého v sexu našla.. jinak všichni předchozí partneři nedokázali to co on.

právě…strašně jsem se unáhlila a ted už to nejde vrátit. impulz k rozchodu jsem dala já, on udělal jen to, co jsem po něm chtěla a ted mě dohání strach, že takové propojení, co jsme měly, už nikde jinde nanajdu, ale chlap to má jinak, takže on toho orgasmu dosáhne i s jinou :,(…kamarádky říkali, že vztah není jen o sexu, no myslím si, že nasadil latku tak vysoko, že zůstanu sama, protože i to vše před ním, mě nudilo ( myšleno 4 partneři před ním) :zed: :zed: :zed: měli jsme tak trochu italskou domácnost

• Citovat
  • Upravit
53518
2.11.19 14:17
@Anonymní píše:
S mým parnerem, s kterým jsme se rozešly po 5ti letech, neustály jsme pár věcí, jsem zažívala přímo sexuální ráj. Byly jsme tak sehraní už od počátku, že jsme se oba dokázaly udělat ve stejnou vteřinu, nebo když jsme měly náladu na delší sex, tak dokázal počkat, než jsem se já udělala 2×3 x a pak teprve se udělal on…
Zajímalo by mě, jestli jste měly někoho ve svém životě taky skrz sex tak sehraného na koho stále vzpomínáte jako toho top a přitom jste ted s někým, s kým ten sex takový není, ale i přesto jste štastné, protože je to víc rozumové? nebo štastné nejste, ale vrátit to nejde?
Mám pocit, že už nikoho takového nenajdu, hledat ted nemám náladu, ale se srovnáním, co jsem měla před ním, tak mě neudělal ani jeden a vždycky jsem si musela pomoct…

Jestli jste se rozešlY a bylY jste sehrané, tak to asi byla partnerka, ne partner :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.19 14:24
@Russet píše:
Jestli jste se rozešlY a bylY jste sehrané, tak to asi byla partnerka, ne partner :jazyk:

diky za opravu :oops:, není to omluva, vím, ale žiji už léta v cizině… byl to partner, rozešli a byli teda…

• Citovat
  • Upravit
24800
2.11.19 15:18

No.. s každým je to prostě v posteli jiné a nemůžeš mít holt v životě úúúplně všechno..
nikdo nejsme pro druhého 100% ideální, vždy se tam najde něco, co úplně neladí..
sex je v životě (obvykle) ale docela důležitý, tak je fajn najít někoho, s kým je to aspoň dobré (za tři) :mrgreen:
ono být s někým, s kým se ve vteřině udělám, ale jinak to moc neklape, taky není značka ideál :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
2.11.19 17:53
@Anonymní píše:

Jo, mela jsem jednoho takoveho, ale ono jde o to, ze to byl proste sikovnej chlap. Nekdo potrebuje vice casu pochopit co a jak. Spolecny orgasmus je v rezii chlapa. To neni neco, co prijde z nebes jako zazrak, chlap musi umet pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
2.11.19 18:59

Ti dobri testosteroni proste v partnerstvi pokulhavaji, no :nevim: ja kvalitu sexu hodnotim podle mnozstvi lasky v tom vztahu, jedno s druhým. Technicky muze byt Borek hadr a kdyz tam neni cit, tak je to gymnastika. Dej si cas, asi jsi vedela, proc se rozchazite a ze se ti styska, je normální, tak si to idealizujes. A ze nebajdes „lepsi“ oblast, tak to svedci o tom, ze zas takova pecka ten vztah nebyl :nevim: ledaze bys byla „uchyl“ a kvalitu vztahu posuzovala vyhradne podle toho ;)

• Citovat
  • Upravit
Pan Jan
2.11.19 19:25

Já jsem to tak měl mnoho let se svou ženou že jsme to měli vždy současně. Na vteřinu přesně. Teď už dlouho nebere antikoncepci takže už to nejde ale teď na ni vždycky počkám. Není problém. 8)

• Citovat
  • Upravit
106066
2.11.19 20:04
@Anonymní píše:

Já to tak nějak podobně mám..,i když to štěstí je takové občasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.19 23:24

Měla jsem zatim 2 sexuální partnery (doufam, ze uz jich ani vic nebude :D )- pritele a kluka, se kterým jsem byla, když jsme byli s přítelem půl roku od sebe. S přítelem byl vždycky sex úplně super, byla tam od začátku souhra, vždycky se zajímal hlavně o to, jak se cítím já, ale udělala jsem se s ním asi 2× za 2 roky. Pak jsem měla toho druhého, ten mě udělal 3× za jeden akt, ale ten sex byl jinak strašnej, strašně mu to trvalo (klidně 2 hodiny) - nebylo to mnou, má problém udělat se i sám, po rech 2 hodinach, kdy už jsem byla utahana, odrena a otravena, chtěl znova a bylo to ještě větší peklo.. :roll: Spali jsme spolu 3× a stačilo. Když jsme se pak dali zpátky dohromady s přítelem, tak ta souhra ještě víc posílila, dokonce mám orgasmus pravidelně téměř každý sex, uděláme se dost často zároveň a je to prostě super :cert: Je tam ta chemie, láska a souznění :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky