Můj přítel se chová jako dítě

17
1.11.19 21:56

Můj přítel se chová jako dítě

Zdravím :). Je mi 18 (skoro 19) a jsem o několik měsíců starší než můj přítel. Jde o to, že se od začátku našeho vztahu chová jako dítě. Jsme spolu 2 roky. Jsme spolu na internátu a každý večer si volá s maminkou a píše. Nemám nic proti tomu, že mají hezký vztah, ale příjde mi to divný. Když jdeme do krámu stoupne si na košík a jezdí po krámu.
Hraje hry, které hrají 10ti leté děti. Náš sexuální život skoro neexistuje. Pořád je furt na telefonu. Má ho u sebe i kdyz si jde jen vycistit zuby, nebo s nim chodi čurat nebo se i koupat. Strašně mě to vadí a rozčiluje mě to. Já už mám po škole a on za půk roku bude mít taky. Chceme spolu potom bydlet a mít pak třeba za 4 roky rodinu. Ale bojim se ze tohle bude už naporad. Jinak je na me celkem hodny. Nevim co mam uz delat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
1.11.19 21:59

Na vozíku jezdím občas taky. A to bych mohla být tvoje matka :lol: Jinak jste ještě skoro děti a kluci prostě dozrávají později. Nejvíc by mi vadil ten sexuální život. Za mých mladých časů kluci na nic jiného než sex nemysleli. Pravda, neměli počítače a chytré telefony. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
1.11.19 21:59

Tak ještě nedospěl s tím nic neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
1.11.19 22:00

Tak na nákupním vozíku se svezu i já a hry hraju taky a teď dokonce i pro čtyřleté :-) je mi třicet btw, mám dítě. Mě by spíš vadilo, že je furt a mobilu. Navíc, jste hodně mladí a ikdyz ti to asi lezena nervy, pravděpodobně se ještě zformujete povahově. Já byla v 19 nacti úplně jina než teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.11.19 22:06

Proč používáš ten plurál - on určitě se nechce stěhovat a pořizovat si rodinu. Maximálně ti to možná odsouhlasil aby si dala pokoj a nebo že je pro něj děsivá představa že by musel vylézt ze své pohodlné masky a starat se sám o sebe, tak je lepší aby ses o něj postarala ty.

Buď ho máš ráda takovýho jakej je a pak zkus chvíli zastavit svoje „já chci a bude to takhle“ a opravdu se pokus porozumět jeho potřebám, snům a plánům.

Nebo naznej že tohle holt není vztah ve kterém chceš zůstavat a rozejděte se.

Mimochodem na vozíku se taky občas ráda svezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.11.19 22:08
@johana233 píše:
Zdravím :). Je mi 18 (skoro 19) a jsem o několik měsíců starší než můj přítel. Jde o to, že se od začátku našeho vztahu chová jako dítě. Jsme spolu 2 roky. Jsme spolu na internátu a každý večer si volá s maminkou a píše. Nemám nic proti tomu, že mají hezký vztah, ale příjde mi to divný. Když jdeme do krámu stoupne si na košík a jezdí po krámu.
Hraje hry, které hrají 10ti leté děti. Náš sexuální život skoro neexistuje. Pořád je furt na telefonu. Má ho u sebe i kdyz si jde jen vycistit zuby, nebo s nim chodi čurat nebo se i koupat. Strašně mě to vadí a rozčiluje mě to. Já už mám po škole a on za půk roku bude mít taky. Chceme spolu potom bydlet a mít pak třeba za 4 roky rodinu. Ale bojim se ze tohle bude už naporad. Jinak je na me celkem hodny. Nevim co mam uz delat. :palec:

A chce to i on? 8o Já bych řekla, že rodinku budeš mít s někým dalším. Že tohle jen tak nedospěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.11.19 22:10

@Russet ja si to začínám myslet taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122271
1.11.19 22:11

No - chlapi jsou od přírody hraví. S tím nic moc nenaděláš. Jestli vám to jinak kkape, tak to neřeš. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.11.19 22:12

@divine woman jako ten sex mě taky štve :( v 18 ti si příjdu jako v 60 ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
1.11.19 22:13

Nevěřím, že CHCE za 4 roky rodinu. Ale věřím, že to možná řekl. :mrgreen: Podle mě, jestli máš tyhle hnízdicí tendence, bys měla začít uvažovat o výměně partnera, protože tenhle je sám ještě dítě. Ale není to divné, je mu jen 18 let. ;) Na vozíku jezdím občas taky a při troše podivnosti bych také mohla být tvoje máma. :mrgreen: Jsi nějaká upjatá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.11.19 22:17

@mau-mau upjatá nevím no. Jako možná řeším blbosti. Ale kdyby mě to nevadilo, neřeším to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
1.11.19 22:18

:lol: jako ja za mlada… Az ba ten sex teda. 8)

• Citovat
  • Upravit
148547
1.11.19 22:30
@divine woman píše:
Na vozíku jezdím občas taky. A to bych mohla být tvoje matka :lol: Jinak jste ještě skoro děti a kluci prostě dozrávají později. Nejvíc by mi vadil ten sexuální život. Za mých mladých časů kluci na nic jiného než sex nemysleli. Pravda, neměli počítače a chytré telefony. :nevim:

To je fakt. Jedna šla s klukem do kina na film a jen zhasli, už jí hrabal na hruď. :lol: a urazil se, když mu ty pracky odhodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
1.11.19 22:40

A sport nějaký nedělá? By se mu líp vyplavoval testosteron a třeba by i na ten sex došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
1.11.19 22:47

Me rekni o cem si kazdy den s mamou povidaji to je takove na muj vkus divne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí