Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím
. Je mi 18 (skoro 19) a jsem o několik měsíců starší než můj přítel. Jde o to, že se od začátku našeho vztahu chová jako dítě. Jsme spolu 2 roky. Jsme spolu na internátu a každý večer si volá s maminkou a píše. Nemám nic proti tomu, že mají hezký vztah, ale příjde mi to divný. Když jdeme do krámu stoupne si na košík a jezdí po krámu.
Hraje hry, které hrají 10ti leté děti. Náš sexuální život skoro neexistuje. Pořád je furt na telefonu. Má ho u sebe i kdyz si jde jen vycistit zuby, nebo s nim chodi čurat nebo se i koupat. Strašně mě to vadí a rozčiluje mě to. Já už mám po škole a on za půk roku bude mít taky. Chceme spolu potom bydlet a mít pak třeba za 4 roky rodinu. Ale bojim se ze tohle bude už naporad. Jinak je na me celkem hodny. Nevim co mam uz delat. ![]()
Na vozíku jezdím občas taky. A to bych mohla být tvoje matka
Jinak jste ještě skoro děti a kluci prostě dozrávají později. Nejvíc by mi vadil ten sexuální život. Za mých mladých časů kluci na nic jiného než sex nemysleli. Pravda, neměli počítače a chytré telefony. ![]()
Tak na nákupním vozíku se svezu i já a hry hraju taky a teď dokonce i pro čtyřleté
je mi třicet btw, mám dítě. Mě by spíš vadilo, že je furt a mobilu. Navíc, jste hodně mladí a ikdyz ti to asi lezena nervy, pravděpodobně se ještě zformujete povahově. Já byla v 19 nacti úplně jina než teď..
Proč používáš ten plurál - on určitě se nechce stěhovat a pořizovat si rodinu. Maximálně ti to možná odsouhlasil aby si dala pokoj a nebo že je pro něj děsivá představa že by musel vylézt ze své pohodlné masky a starat se sám o sebe, tak je lepší aby ses o něj postarala ty.
Buď ho máš ráda takovýho jakej je a pak zkus chvíli zastavit svoje „já chci a bude to takhle“ a opravdu se pokus porozumět jeho potřebám, snům a plánům.
Nebo naznej že tohle holt není vztah ve kterém chceš zůstavat a rozejděte se.
Mimochodem na vozíku se taky občas ráda svezu.
@johana233 píše:
Zdravím. Je mi 18 (skoro 19) a jsem o několik měsíců starší než můj přítel. Jde o to, že se od začátku našeho vztahu chová jako dítě. Jsme spolu 2 roky. Jsme spolu na internátu a každý večer si volá s maminkou a píše. Nemám nic proti tomu, že mají hezký vztah, ale příjde mi to divný. Když jdeme do krámu stoupne si na košík a jezdí po krámu.
Hraje hry, které hrají 10ti leté děti. Náš sexuální život skoro neexistuje. Pořád je furt na telefonu. Má ho u sebe i kdyz si jde jen vycistit zuby, nebo s nim chodi čurat nebo se i koupat. Strašně mě to vadí a rozčiluje mě to. Já už mám po škole a on za půk roku bude mít taky. Chceme spolu potom bydlet a mít pak třeba za 4 roky rodinu. Ale bojim se ze tohle bude už naporad. Jinak je na me celkem hodny. Nevim co mam uz delat.
A chce to i on?
Já bych řekla, že rodinku budeš mít s někým dalším. Že tohle jen tak nedospěje.
No - chlapi jsou od přírody hraví. S tím nic moc nenaděláš. Jestli vám to jinak kkape, tak to neřeš.
![]()
@divine woman jako ten sex mě taky štve
v 18 ti si příjdu jako v 60 ti
Nevěřím, že CHCE za 4 roky rodinu. Ale věřím, že to možná řekl.
Podle mě, jestli máš tyhle hnízdicí tendence, bys měla začít uvažovat o výměně partnera, protože tenhle je sám ještě dítě. Ale není to divné, je mu jen 18 let.
Na vozíku jezdím občas taky a při troše podivnosti bych také mohla být tvoje máma.
Jsi nějaká upjatá ![]()
@mau-mau upjatá nevím no. Jako možná řeším blbosti. Ale kdyby mě to nevadilo, neřeším to ![]()
@divine woman píše:
Na vozíku jezdím občas taky. A to bych mohla být tvoje matkaJinak jste ještě skoro děti a kluci prostě dozrávají později. Nejvíc by mi vadil ten sexuální život. Za mých mladých časů kluci na nic jiného než sex nemysleli. Pravda, neměli počítače a chytré telefony.
To je fakt. Jedna šla s klukem do kina na film a jen zhasli, už jí hrabal na hruď.
a urazil se, když mu ty pracky odhodila ![]()
A sport nějaký nedělá? By se mu líp vyplavoval testosteron a třeba by i na ten sex došlo.
Me rekni o cem si kazdy den s mamou povidaji to je takove na muj vkus divne ![]()