Můj partner mě přehlíží

Anonymní
1.11.19 19:54

Přehlíží mě

Ahoj. Asi se chci vypovídat a slyšet názor. Partner mě přehlíží. Je celý týden na cestách jako řidič. O vikend přijede a vždy si vymysli něco kam musí jet nebo udělat a není doma. Sama se vždy obávám co zase vymyslí. Věcně jsem doma sama. Většinou je to oprava auta u kamaráda, oprava dědovo auta, každý víkend návštěva rodičů, prarodiču i když nemusí, prostě pořád něco kam by mohl jezdit jen aby nebyl doma nebo tak to na mě působí. Mě nevadí, kdyby to dělal občas, ale je to víkend co víkend a ze společného času nemám vcelku nic jen ho vidím chvíli u televize a spát. Já čekám na něj doma, naivně mu řeknu ať přijede včas a on přijede většinou až večer kolem 20h klidně je pryč celý den. Mě už to nebaví takový život, jsem pořád sama a už mi to leze na mozek. Chybí mi společnost i jeho a takový vztah mi přijde nesmyslný. Jenze za měsíc se nám do toho narodí miminko. Dřív to tak hrozný nebylo. :roll: dnes jsem se třeba nalicila, že se mi vrátí chlap, políbil mě, obejmul a zase že někam jede. Myslela jsem jaký si uděláme hezky večer a on to zase protahuje. Tak jsem se vykoupala, oblékla do pyžama a už asi rezignuju. A to vždycky přijede. Naji se, vykoupe a ještě by chtěl, aby jsem měla náladu na sex :roll: mě už tím irituje. Co s tím 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
1.11.19 19:58

V tehulkovstvi je ženská nesnesitelná, tak se jen snaží zdrhat, nic neobvykleho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 19:59

Ultimátum? Možná skusit to co on. Az se mimco narodi stejně budeš na něj sama.

• Citovat
  • Upravit
14046
1.11.19 19:59

Třeba jen nemusí těhuli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
1.11.19 20:24
@Anonymní píše:
Ultimátum? Možná skusit to co on. Az se mimco narodi stejně budeš na něj sama.

Jo! Ultimatum! To chlapi uplne milujou! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2160
2.11.19 07:32

Já bych řekl, že přeháníš. Všichni nemůžou mít každej víkend rozbitý auta. A i kdyby, tak kdo určuje, kdy je a není důležitý, aby viděl svoje rodiče, prarodiče a kamarády? Ne každej je takovej, aby byl celej týden zavrenej v autě a pak dva dny v kuse žvatlal o mimiskovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
2.11.19 09:12

Já tě chápu, taky by se mi nelíbilo být pořád sama. Nenech si namluvit, že jsi určitě nesnesitelná těhotná. Normální muž chce se svou ženou trávit čas. Nic proti kamarádům, ale asi by s nimi neměl být častěji než s tebou, zvlášť, když je celý týden v tahu. Zrovna v téhle diskuzi se sešlo pár intelektů, z jejichž názorů bych si nic nedělala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ratno
2.11.19 09:12

Další kňouralka se zařadila do fronty…tak si zakladatelko místo chlapa pořiď medvídka mývala, když se neumíš sama zabavit… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14936
2.11.19 09:13
@fera21 píše:
Já bych řekl, že přeháníš. Všichni nemůžou mít každej víkend rozbitý auta. A i kdyby, tak kdo určuje, kdy je a není důležitý, aby viděl svoje rodiče, prarodiče a kamarády? Ne každej je takovej, aby byl celej týden zavrenej v autě a pak dva dny v kuse žvatlal o mimiskovi.

Jako, že seš blbej(á) a potřebuješ dítě nazývat mimískem, je tvoje věc. Ale, že vydedukuješ, co zakladatelka neřekla, to už vypovídá o dalším levlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
2.11.19 09:14
@ratno píše:
Další kňouralka se zařadila do fronty…tak si zakladatelko místo chlapa pořiď medvídka mývala, když se neumíš sama zabavit… :mavam:

Další blbec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ratno
2.11.19 09:20
@Kfětoslava píše:
Další blbec :kytka:

Emimino by se mělo přejmenovat na Ekňouradlo…kdybyste ženský místo skučení, šly radši něco dobrého mužskýmu uvařit…

• Citovat
  • Upravit
4705
2.11.19 09:35

@ratno
Ontare, ty divochu!!… a co dobrého vaříš dnes ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ratno
2.11.19 09:49
@Dája999 píše:
@ratno
Ontare, ty divochu!!… a co dobrého vaříš dnes ty? :mrgreen:

Nic…objedu a ojedu vdovy…ty jsou na dušičky vždycky naměkko a mají navařeno…

• Citovat
  • Upravit
4705
2.11.19 09:58
@Anonymní píše:
Ahoj. Asi se chci vypovídat a slyšet názor.Partner mě přehlíží. Je celý týden na cestách jako řidič. O vikend přijede a vždy si vymysli něco kam musí jet nebo udělat a není doma.Sama se vždy obávám co zase vymyslí. Věcně jsem doma sama. Většinou je to oprava auta u kamaráda, oprava dědovo auta, každý víkend návštěva rodičů, prarodiču i když nemusí, prostě pořád něco kam by mohl jezdit jen aby nebyl doma nebo tak to na mě působí. Mě nevadí, kdyby to dělal občas, ale je to víkend co víkend a ze společného času nemám vcelku nic jen ho vidím chvíli u televize a spát. Já čekám na něj doma, naivně mu řeknu ať přijede včas a on přijede většinou až večer kolem 20h klidně je pryč celý den. Mě už to nebaví takový život, jsem pořád sama a už mi to leze na mozek. Chybí mi společnost i jeho a takový vztah mi přijde nesmyslný. Jenze za měsíc se nám do toho narodí miminko. Dřív to tak hrozný nebylo. :roll: dnes jsem se třeba nalicila, že se mi vrátí chlap, políbil mě, obejmul a zase že někam jede. Myslela jsem jaký si uděláme hezky večer a on to zase protahuje. Tak jsem se vykoupala, oblékla do pyžama a už asi rezignuju. A to vždycky přijede. Naji se, vykoupe a ještě by chtěl, aby jsem měla náladu na sex :roll: mě už tím irituje. Co s tím 8o

Vezmu to od konce - teď /měsíc před porodem už s tím nic :nevim:
A k první části - myslím, že to vidíš správně, jeho to doma prostě nebaví a raději je KDEKOLI jinde.
Pokud se vy dva nemůžete nebo spíš neumíte domluvit na nějaké rozumné míře času, který stráví doma, aby to pro tebe bylo akceptovatelné, byl by ochotný jít to probrat někam, kde by vám rozhovor někdo „moderoval“?
Párová terapie, mediátor…
A jak to vidí jeho rodina - pro ně to v pohodě, že se vrátí po týdnu a věškerý volný čas tráví u nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
2.11.19 10:38
@ratno píše:
Emimino by se mělo přejmenovat na Ekňouradlo…kdybyste ženský místo skučení, šly radši něco dobrého mužskýmu uvařit…

Proč tu chodíš? :mrgreen: Závislost nebo samota? :D Nehledě na to, že zakladatelka nemá komu vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí