Můj partner mě přehlíží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106146
2.11.19 10:40
@Anonymní píše:
Ahoj. Asi se chci vypovídat a slyšet názor. Partner mě přehlíží. Je celý týden na cestách jako řidič. O vikend přijede a vždy si vymysli něco kam musí jet nebo udělat a není doma. Sama se vždy obávám co zase vymyslí. Věcně jsem doma sama. Většinou je to oprava auta u kamaráda, oprava dědovo auta, každý víkend návštěva rodičů, prarodiču i když nemusí, prostě pořád něco kam by mohl jezdit jen aby nebyl doma nebo tak to na mě působí. Mě nevadí, kdyby to dělal občas, ale je to víkend co víkend a ze společného času nemám vcelku nic jen ho vidím chvíli u televize a spát. Já čekám na něj doma, naivně mu řeknu ať přijede včas a on přijede většinou až večer kolem 20h klidně je pryč celý den. Mě už to nebaví takový život, jsem pořád sama a už mi to leze na mozek. Chybí mi společnost i jeho a takový vztah mi přijde nesmyslný. Jenze za měsíc se nám do toho narodí miminko. Dřív to tak hrozný nebylo. :roll: dnes jsem se třeba nalicila, že se mi vrátí chlap, políbil mě, obejmul a zase že někam jede. Myslela jsem jaký si uděláme hezky večer a on to zase protahuje. Tak jsem se vykoupala, oblékla do pyžama a už asi rezignuju. A to vždycky přijede. Naji se, vykoupe a ještě by chtěl, aby jsem měla náladu na sex :roll: mě už tím irituje. Co s tím 8o

to začal dělat až ted v tehotenství nebo jsi už s tím do toho šla? Jaký on má názor na partnerství? S tím sexem by měl tedy smůlu, k tomu je třeba i nějaký vztah a atmosféra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.11.19 10:40
@ratno píše:
Nic…objedu a ojedu vdovy…ty jsou na dušičky vždycky naměkko a mají navařeno…

Vida ho! Ontík nedal týdenní banán bez kňouralek

• Citovat
  • Upravit
14938
2.11.19 10:45
@Mango_Lassi píše:
Vida ho! Ontík nedal týdenní banán bez kňouralek
:D za co chudáček dostal ban? Takový rozumný milý chlápek?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
2.11.19 10:45
@lolink píše:
Jo! Ultimatum! To chlapi uplne milujou! :potlesk:
lepší nápad ?
@fera21 píše:
Já bych řekl, že přeháníš. Všichni nemůžou mít každej víkend rozbitý auta. A i kdyby, tak kdo určuje, kdy je a není důležitý, aby viděl svoje rodiče, prarodiče a kamarády? Ne každej je takovej, aby byl celej týden zavrenej v autě a pak dva dny v kuse žvatlal o mimiskovi.

a vidět svou partnerku je asi kde v tom pořadí důležitosti? A ještě čekat, že na něj bude natěšená až se konečně přižene od kamarádů a jiných aktivit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
2.11.19 11:49
@Venetia píše:
a vidět svou partnerku je asi kde v tom pořadí důležitosti? A ještě čekat, že na něj bude natěšená až se konečně přižene od kamarádů a jiných aktivit?

S partnerkou, pokud vím, bydlí, takže varianta, že by se neviděli vůbec nehrozí. Já bych taky nebyl odvařenej z toho sedět celej týden v autě a pak být dva dny zavřenej s jednou osobou. Nota bene, když s ní mlátí hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
2.11.19 11:51
@Kfětoslava píše:
Jako, že seš blbej(á) a potřebuješ dítě nazývat mimískem, je tvoje věc. Ale, že vydedukuješ, co zakladatelka neřekla, to už vypovídá o dalším levlu

Husy jsme spolu nepásli, to, že nepoznáš ironii je tvůj problém. A mám doma dost ženských na to, abych už dávno pochopil, že když je to třeba, tak dokážou variabilně posunovat časový údaj, tak ja se jim to zrovna hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.11.19 11:53
@fera21 píše:
S partnerkou, pokud vím, bydlí, takže varianta, že by se neviděli vůbec nehrozí. Já bych taky nebyl odvařenej z toho sedět celej týden v autě a pak být dva dny zavřenej s jednou osobou.Nota bene, když s ní mlátí hormony.

Mluvíme o pobytu doma s partnerkou, která je těhotná - čeká JEJICH dítě, ne o vazební věznici, Mlho ;)

Příspěvek upraven 02.11.19 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14938
2.11.19 11:54
@fera21 píše:
S partnerkou, pokud vím, bydlí, takže varianta, že by se neviděli vůbec nehrozí. Já bych taky nebyl odvařenej z toho sedět celej týden v autě a pak být dva dny zavřenej s jednou osobou. Nota bene, když s ní mlátí hormony.
:mrgreen: ty jsi ale chudák, však se nemusel ženit/vázat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14938
2.11.19 11:58
@fera21 píše:
Husy jsme spolu nepásli, to, že nepoznáš ironii je tvůj problém. A mám doma dost ženských na to, abych už dávno pochopil, že když je to třeba, tak dokážou variabilně posunovat časový údaj, tak ja se jim to zrovna hodí.

Lituji tvou rodinu. Nízké IQ je jedna věc, ale k tomu i nízké EQ je pro rodinný život opravdu výhra. Ty páne tvorstva. Já mám taky doma manžela a děti a vím, že rodinný život může být příjemná záležitost, aniž by se lidi omezovali. Jelikož vše, co dělají, dělají podle svého smýšlení a zodpovědnosti a lásky. A holt to má každý někde jinde. Proto jsem si našla normálního chlapa, který je sám se sebou vyrovnaný a sebevědomý. A ne žádného zakomplexovaného chudáčka, který by o své partnerce smýšlel jako o přítěži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
2.11.19 12:03
@fera21 píše:

pak, ale nemá smysl mít vážný vztah a už vůbec ne zakládat rodinu. Na to vysypání pytle pře spaním by bohatě stačila nějaká kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14938
2.11.19 12:45
@Venetia píše:
pak, ale nemá smysl mít vážný vztah a už vůbec ne zakládat rodinu. Na to vysypání pytle pře spaním by bohatě stačila nějaká kamarádka.

Tak to souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
2.11.19 14:16
@fera21 píše:

S jednou osobou…No to jsi napsal..opravdu moc hezky…

• Citovat
  • Upravit
140239
2.11.19 20:40
@ratno píše:
Další kňouralka se zařadila do fronty…tak si zakladatelko místo chlapa pořiď medvídka mývala, když se neumíš sama zabavit… :mavam:
áá, mistr Ontar se nám vrátil
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria