Laska s armenem

13
17.8.17 12:18

Laska s armenem

Ahoj žiju s arminem Máme spolu dvě dcerky je ode mě 30 let věkový rozdíl od nás a máme úplně jiné zvyky děti miluje všechno pro mě udělá v domácnosti pomáhá ale je strašně žárlivý Já také žárlím na něj je to oboustranné o mě říká že já nemám důvod žárlit a já také že on nemá důvod žárlit protože žádný důvod není Armén si mají jiné zvyky než my tady v České rrepublice
Já myslím že já mám důvod žárlit můj manžel je podnikatel větší není doma a tvrdí že je v práci ve firmě mě tvrdí že nemám důvod ale něco mi říká že ano mám strach že se nám ten vztah pokazí Ale tvrdí že mě miluje opravdu je vidět že tě miluje všechno jim koupí Na co si ukážou jde vidět že dětem láska tam je neříkám Občas mě taky koupit kytku nějaký dar ale mně to přijde jako že by jsi mě podplatil abych žárlila že má někde milenku sám od sebe mně dali telefon který jsem si prohlédla Bylo mi to blbé ale nic jsem nenašla jak na seznamky prostě všechno telefonní seznam spíš samí chlapi kamarádi nebo kolegové z práce když je nervózní Občas je hodně zlý a dokáže i bouchnout chceš říkal že u nich arménsko žena žárlí tak u nich je lze že ženu zmlátí oni jsou úplně jiné zvyky než u nás v České republice v sexu nám to taky klape Hlavně že má rád děti jsou jeho Ale udělá první a poslední pro mě dýchá a žije Prosím máte nějakou zkušenost s cizincem Jaké máte od sebemoc děkuju za rady děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
17.8.17 12:20

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,?

• tohle ti tam trochu chybí

Příspěvek upraven 17.08.17 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.8.17 12:21

To není problém národností, ale toho že se trumfujete kdo má právo žárlit.

Docela dětinské. Pravda - jakej šel, takovou potkal ;-)

Žárlivost je problém toho kdo žárlí, vyjadřuje to jeho vnitřní nejistotu, jeho nevíru, že by ho partner skutečně mohl milova a že by jemu mohl skutečně stačit.

Pravda - pokud tkahle závodíte, kdo je větší žárlivec, tak to patrně bude prostě rituál, kterým si dokazujete zájem a vlastně to nevadí. Pokud ale zrovna jeden z vás začne vyvádět víc a tomu druhému to začne být nesnesitelné, tak by to chtělo aby si ten nejistější - tedy žárlivec trošku udělal pořádek ve vlastní hlavě a ve vlastním sebepřijetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.8.17 12:22
@ob tampony píše:
Ahoj žiju s arminem Máme spolu dvě dcerky je ode mě 30 let věkový rozdíl od nás a máme úplně jiné zvyky děti miluje všechno pro mě udělá v domácnosti pomáhá ale je strašně žárlivý Já také žárlím na něj je to oboustranné o mě říká že já nemám důvod žárlit a já také že on nemá důvod žárlit protože žádný důvod není Armén si mají jiné zvyky než my tady v České rrepublice
Já myslím že já mám důvod žárlit můj manžel je podnikatel větší není doma a tvrdí že je v práci ve firmě mě tvrdí že nemám důvod ale něco mi říká že ano mám strach že se nám ten vztah pokazí Ale tvrdí že mě miluje opravdu je vidět že tě miluje všechno jim koupí Na co si ukážou jde vidět že dětem láska tam je neříkám Občas mě taky koupit kytku nějaký dar ale mně to přijde jako že by jsi mě podplatil abych žárlila že má někde milenku sám od sebe mně dali telefon který jsem si prohlédla Bylo mi to blbé ale nic jsem nenašla jak na seznamky prostě všechno telefonní seznam spíš samí chlapi kamarádi nebo kolegové z práce když je nervózní Občas je hodně zlý a dokáže i bouchnout chceš říkal že u nich arménsko žena žárlí tak u nich je lze že ženu zmlátí oni jsou úplně jiné zvyky než u nás v České republice v sexu nám to taky klape Hlavně že má rád děti jsou jeho Ale udělá první a poslední pro mě dýchá a žije Prosím máte nějakou zkušenost s cizincem Jaké máte od sebemoc děkuju za rady děkuji :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.8.17 12:26
@Tableta píše: .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,?

Cochybi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.8.17 12:29

@ob tampony

Jaká národnost jsi ty?

• Citovat
  • Upravit
13
17.8.17 12:29

Půjdeme třeba do restaurace hned vidí nějakou holku Víš že je tam se mnou a s dětma nebo jen se mnou a hned je tam má p**** podívej to jsem ještě neviděl a já nemám důvod žárlit tam se ti spousta lidí a všechno slyší a vidí ale potom mně tvrdí ty jsi jenom moje Já miluju Jenom tebe To je sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.8.17 12:30
@Kobliha51 píše:
@ob tamponyJaká národnost jsi ty?

Ceska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.8.17 12:31
@ob tampony píše:
Půjdeme třeba do restaurace hned vidí nějakou holku Víš že je tam se mnou a s dětma nebo jen se mnou a hned je tam má p**** podívej to jsem ještě neviděl a já nemám důvod žárlit tam se ti spousta lidí a všechno slyší a vidí ale potom mně tvrdí ty jsi jenom moje Já miluju Jenom tebe To je sranda

Tak mu řekni, ten chlap vedle je teda moc pěknej a pak mu tvrď že miluješ jen jeho a že je to sranda. Zkus to a napiš, co pak říkal.

• Citovat
  • Upravit
17.8.17 12:41
@ob tampony píše:
Cochybi
Tohle přece!
@Tableta píše: .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.8.17 12:43

To už mám vyzkoušené když mu tohle řeknu chytne mě a řekne Ty jsi jenom moje Jasný jsem řekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
17.8.17 12:51

Si češka šle píšeš jak kdybys byla z jiné planety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.8.17 12:55
@Enicka píše:
Si češka šle píšeš jak kdybys byla z jiné planety
:lol: to jsem ráda, že má někdo podobný názor. Navíc vůbec nechápu spojitost arménce a žárlení. Žárlit může Čech, Maďar i Brit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
17.8.17 12:57

@ob tampony na to, že jsi češka, tak se to nedá číst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.8.17 12:59
@Enicka píše: