Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, vím že o lázních je toho tady spousta, ale uplně jsem nanašla odpověď…Kam do lázní s 1,5 synem a 4,5 letou dcerou kvůli opakujícím bronchitidám? Vaše názory a zkušenosti? Moc děkuji
Všude chtějí až od 2 let…
Já už tady nedávno doporučovala Luhačovice. Jsme se synem právě tady a spokojenost. Loni se tu léčil po prvé a za celý rok byl nemocný jen 1×, s mírným průběhem, což je obrat oproti jiným rokům skoro o 100%.
![]()
@Demi píše:
Já už tady nedávno doporučovala Luhačovice. Jsme se synem právě tady a spokojenost. Loni se tu léčil po prvé a za celý rok byl nemocný jen 1×, s mírným průběhem, což je obrat oproti jiným rokům skoro o 100%.
jeee super, my máme Luhačovice kusek…ale říkám si, že by byl v Luhačovicích nějaký lepší vzduch??
nejsou lepší nějaké hory? a Jaké je tam ubytko? a jsme hodne v kontaktu s ostaními detmi? mám strach aby jsme si jeste neco spíš nepřivezli? A co vás trápí? Promin za tolik otazek ![]()
@Helis15 pokud je máte kousek tak to nemá smysl potřebujete změnit prostředí. My byli loni v Jeseníkách a super.
@kintly píše:
@Helis15 pokud je máte kousek tak to nemá smysl potřebujete změnit prostředí. My byli loni v Jeseníkách a super.
no práve, mame to cca 40 km…a kde v jeseníkach jste byli?
Přímo v Jeseníku ale je to od 2 let akorát stejně by vás vzali nejdřív na podzim. Byla jsem loni s dvouletým a čtyřletým a moc se jim tam líbilo. Jsou to příznivci laznr
@kintly píše:
Přímo v Jeseníku ale je to od 2 let akorát stejně by vás vzali nejdřív na podzim. Byla jsem loni s dvouletým a čtyřletým a moc se jim tam líbilo. Jsou to příznivci laznr
hmmm to je prave vsude od 2 let…krome tech luhacovic
@Helis15 nevím.jak je to v Luhačovicích ale my třeba na termín do Jeseníků čekali od června do května. Pac nejbližší termín když jsme žádali v červnu byl v lednu a na zimu jsme nechtěli. A co jet se starší a mladšího vzít jako doprovod v Jeseníku nemá postel ani jídlo ale zas ebude na čerstvém vzduchu na pokoj si vezmeš cestovní postýlku a jídla je tam tolik že strádat nebude
My jsme Luhačky dostali během 3 týdnů od žádosti. Vzduch je tady čistý, asi jako v Bílých Karpatech. Ono se všude proklamuje, ve všech lázeňských oblastech, že je tam nejčistší vzduch široko daleko, ale je to podle mě nesmysl. Těžko může být v Karlově Studánce (například) vzduch lepší, než kdekoli jinde, jsme bohužel blízko Polska, kde se s ekologií moc nemažou.
Ubytování je zde perfektní, veškeré lázeňské zázemí máme v lázeňském domě, kde i bydlíme. Máme to i blíž domů, tak může manžel dojíždět častěji, než by mohl jinde.