Leaving Neverland - kdo viděl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
11.3.19 13:46

@Mondousek Krásně sepsáno :srdce:

Neexistuje žádná možnost, jak je zažalovat? :think: Neznám tamní zákony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
11.3.19 13:50
@vjerunqa píše:
@Mondousek Krásně sepsáno :srdce:Neexistuje žádná možnost, jak je zažalovat? :think: Neznám tamní zákony.

Hehe, asi si stoupneš do řady. Musíš mít samozřejmě důkaz, že se to nestalo. To jsem zvědavý jak bys ho chtěla sehnat..

• Citovat
  • Upravit
398
11.3.19 14:58

@vjerunqa @vjerunqa Prý u mrtvého nejde žalovat pro pomluvu. Že mrtvé zákon nechrání. Ale správci pozůstalosti po Michaelu Jacksonovi žalují televizní společnost HBO, protože tímto dokumentem porušuje smlouvu, kterou HBO uzavřela s organizátory Jacksonových koncertů z počátku 90. let, na vysílání jeho koncertu a kde se zavázala, že ho nikdy nebude hanobit. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Já fakt nechápu, že po něm ten bulvár šel tak drsně už za života, což pomalu vedlo k jeho smrti a že to dělají dál i po smrti. A prostě si nedají aspoň malou práci s ověřováním dostupných faktů. I v tomto „dokumentu“ jsou faktické chyby, které ty dva usvědčují ze lží. Chápu, že na článek alá „úchylný prznitel dětí“ si klikne (noviny koupí) výrazně víc lidí než na článek o jeho nesmírné charitativní činnosti, skvělé hudbě, snaze zlepšit svět…nejhorší je, že ty zhovadilosti ten bulvár od sebe přebírá a šíří dál a dál…a jak se říká, 100× omýlaná lež se postupně pro mnohé lidi stane pravdou. Je to strašně, ale strašně smutné…představa, že jsem duší dítě a mám děti moc rád pro jejich čistou duši, věnuji spousty peněz na charitu pro děti nemocné, chudé atd, osobně pomáhám rodinám nemocných dětí a oni mě na základě tohoto chování obviní z toho nejhoršího zvěrstva, co se dítěti dá udělat…asi by mě to zabilo taky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
11.3.19 23:11

Nedalo mi to a koukla jsem na prvni dík. Je to teda silná káva. Nebudu polemizovat, zda zneuzival nebo ne, ale co me zarazi a nechapu, ze ty rodice nechavali sve deti s dospelym chlapem v loznici. To je proste divny a neumim si predstavit, ze bych takhle syna poslala a nesvitil by mi u toho velkej cervenej vykřičník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
12.3.19 11:33

@Martina84 Samozřejmě, že to je divný, protože to tak nebylo. On totiž do Neverlandu nezval samotné děti, ale zval tam celé rodiny. Resp. ty rodiny se často zvaly samy. Takže ty rodiče tam byli taky. Nikam je neposílal pryč. Byli tam apartmány pro hosty. A co se týká jeho ložnice, tak dle svědectví dveře ložnice nezavíral, jeho ložnice byla otevřená komukoli, kdo za ním chtěl přijít. Ložnice není míněna jako si ji přestavíme my, nějaký pokojíček s postelí na spaní a šlus, ale prostě jeho obrovský pokoj, kde měl televizi, video, videohry atd. On sám a řada děti, které v Neverlendu byli, to prezentovali tak, že prostě koukali třeba v pěti lidech (včetně neteří a synovců, což divný není) na posteli na oblíbený filmy, hráli videohry, blbli a někdy děti z únavy usnuli. On sám prý v těchto případech spával na zemi. Jako jasně, když se ve své naivitě nešťastně vyjádřil, že děti, když chtějí, můžou spát u něj v posteli a taky že tam spí, tak to prostě vyznělo, jak to vyznělo. Bulvár se toho chytl a už nepustil. Ale jak říkáš, který rodič by v Neverlandu s dětmi zůstával a vracel se tam, kdyby měl sebemenší dojem, že se děje něco zlého? Ty rodiče se celou noc nezajímali, kde to dítě je??? To dítě (Wade) by s ním chtělo být zase? U soudu, kdy by ho mohl (již v dospělosti) usvědčit, tak by ho bránil jako první svědek obhajoby? Zval by ho v dospělosti na svatbu, chtělo by pracovat pro jeho show? Jako sorry, ale takto vymytý mozek by měl leda tak po lobotomii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
12.3.19 19:47

Viděla jsem prvních deset minut a stačilo mi to :poblion: . Říct o někom, kdo je deset let mrtvý a nemůže se bránit, že mě před x lety znásilnil by normální člověk asi neudělal, spíše by se to snažil zapomenout. A ne to přiznávat a jeho rodiče, aby přiznali že o tom celou dobu věděli a nic neudělali :roll: . Trochu divné. Kolik takových kauz už tady s Michaelem bylo a vždycky z toho vyšel čistý, že „poškozené“ rodiny chtěli nahrabat peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
12.3.19 20:45

Tady je odkaz na shrnutí prokázaných lží, co se objevily v dokumentu:

https://www.facebook.com/permalink.php?…[0]=68.ARA9lt-8×c6vjRVNKHFTynRERL1n0Lyq9Xbzyc2Fg6Rk8O3g01z-fkC7XEVT0GxL9osGt6bZ5yvSG4m17GRrk_dT12gcjVkuDZQL-JXUUpYoJa40QIB0mXGjj5KSEbZX2cf6sywLBRk2KlVbkgkbLxnLOVOXVog3t4qIPfMbciWGW6ji4bjLkZ8X8zMclIVdELLE0G2CEVRqVmeNDJwAMnFQSjXarrFk-FuzDCNTYK8JLrKD6IqNijZO7U30sP3t3TMh6rulUBOd1NlQfamaPa17ZWlTeQlax0omPu1oavmbpsdjWB4BK-MX6_ClBpQZ7YaNPOaceNOOY4RLSKBqHOWEgzq8w8PwFZ5ey7vmmPVfvba40RkV5-aDI1XqnC7uDLLPZFbpMZe3rVNtUx1s_ep6mbfT9ACEYzEfE5rEKLGEiiOkdlwKy8Nl9sWBP462nSDsLdq3BPhSHB6DFYt78-Hlii0EhYHN5hC-gsWdiax6soDhjT9cYqBW&__tn__=C-R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.3.19 22:30

Jako takhle, pokud nebudou hrát písně Jacksona, neměly by se vysílat filmy Polanskeho a filmy s Kinskym a nevím s kým ještě.
Přála bych si, aby Michael byl nevinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
14.3.19 12:43

Já dokument viděla. Každý má právo na svůj názor. Já mám takový, že byl pedofil…a dělal to velmi, velmi chytře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
16.3.19 20:47

V dvtv byl psycholog, terapeut a v podstatě tam řekl to, co jsem si z toho dokumentu odnesla i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
16.3.19 20:50

@Martina84 Ano, ten rozhovor jsem viděla a jsem nalomená si ‚dokument‘ pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
16.3.19 21:04
@Martina84 píše:
V dvtv byl psycholog, terapeut a v podstatě tam řekl to, co jsem si z toho dokumentu odnesla i já.

co tam říkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
16.3.19 21:41

@malá_holka asi bude nejlepší, když si to pustíš. Ve zkratce, že Jackson manipuloval s dětmi a jejich rodinami, a proto nemohl být sám dítětem. Srovnaval to k chování sekty. Řeč těla aktérů, jestli lhali nebo mluvili pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
16.3.19 21:53

Viděla jsem za tím první díl.
Nepochybuju, že se to stalo a že byl pedofil. Nikdy jsem ho nijak neadorovala, takže mi to nebrání si tohle připustit. žalovat by měli ty rodiče. Nechávat 7 leté dítě spát s dospělým chlapem v posteli, nechat ho samotné x dní s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
16.3.19 22:01
@Martina84 píše:
@malá_holka asi bude nejlepší, když si to pustíš. Ve zkratce, že Jackson manipuloval s dětmi a jejich rodinami, a proto nemohl být sám dítětem. Srovnaval to k chování sekty. Řeč těla aktérů, jestli lhali nebo mluvili pravdu.

dala bys prosím odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati