Leaving Neverland - kdo viděl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
398
20.3.19 22:39

@jenny.fields No vzhledem k tomu, jakým lehce nepřátelským tónem píšeš příspěvky vůči mě, nezlob se, ale nebudu ti to vyvracet a znovu komentovat. Stejně bychom se neshodli. Máš pro sebe jasno. Nejsem fanatik, jen mě to téma zajímalo a info jsem docela intenzivně dohledávala. V diskuzi je odkaz, kde můžete najít daný text, který jsme vykopírovala a další informace. Můj názor jsem napsala, nikomu nic nevnucuji a hádat se nechci. Nabízím pohled z druhé strany. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
25.3.19 08:43

Já jsem také přesvědčená o tom, že MJ kluky zneužíval. Rozhodně si ale nemyslím, že by byl dokument nějakým výrazně pošpiňujícím materiálem vůči němu. Je to hodně citlivě poskládané a výpovědi nemají nějaké zádrhele ani nepůsobí nevěrohodně. Naopak. Přijde mi, že to pro ně muselo být hrozně těžké s tím vyjít ven a zároveň i obrovská úleva (si) to konečně přiznat. Nejvíc mě zaujalo, jak si oba oba ten vztah negativně pojmenovali až ve chvíli, kdy se z nich stali tátové. Za mě to byl hodně zajímavý dokument s několika AHA momenty. Mrkla jsem i na dvtv rozhovor, kde se moje domněnky jen potvrdily a ještě se asi podívám na Oprah. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.3.19 10:23

Mně překvapilo, jak je odříznut. Jak jim ublizoval tím, že je zneužíval a pak je odstrinul. Navíc pi nich opakovaně chtěl, aby svědčili v jeho prospěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
25.3.19 11:47

@g.sandova Ano, bylo to takové vydírání, kterému se nejen děti, ale často i mladší dospěláci neumí bránit.
Já jsem to nějak tušila, že se určitě musí nutně oba chlapi potom s vlastními dětmi pozastavit a srovnat to se situací, kterou prožili sami. Aspoň já jsem to tak cítila, protože mám kluky 6 a 7.
Matky v určitém směru chápu, vlastně je chápu hlavně v souvislosti s tím, jak moc se MJ velké množství lidí zastává – mám pocit, že by oni sami asi také svoje dítě nechali s velkou star samotné. Možná je to tak, jak řekl ten psycholog – v hloubi duše ví, ale dělají, že to tak není. Nemohu najít ten rozhovor s Oprah, myslela jsem, že je to taky součást HBO, ale tam něco hledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
26.3.19 19:25

@ivabozi Dá se to stáhnout přes torrenty.
Tady jsou ukázky.
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.3.19 19:38

@ivabozi co bylo u Oprah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.3.19 19:40
@jenny.fields píše:
@ivabozi Dá se to stáhnout přes torrenty.
Tady jsou ukázky.
https://www.youtube.com/watch?…

snad bude i s titulky.díky za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
26.3.19 19:45

Tady je Wade v Today show v roce 2013, když to řekl.
 https://www.bustle.com/…ons-16277680

Koukám na tu Oprah. To je snad horší než ten dokument, jsou tam oba a působí dost rozsypaně. nevím, jestli taky sledovali ten dokument-publikum ano před tohle show, jsou tam sexuálně zneužití lidé- přes 120 a jejich příbuzní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
27.3.19 08:46

@jenny.fields Díky, já nakonec našla celý pořad na YT. A bylo to silné… Je to skutečně velké téma. Neumím si vůbec představit, že by něco hrozilo mým dětem. Parkrát v životě jsem se s takovými lidmi obviněnými z obtěžování setkala, pracovala jsem u policie a vždycky to bylo hrozný, protože se jednalo o chlapy, co mají k dětem vztah – bohužel ho neuměli udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.3.19 10:43

@ivabozi Hoď sem odkaz, at se mohou podívat další. Bylo to hrozné, jak popisovali, že nejdříve vytváří vztah, z kterého se pak těžko uniká, síť, kterou oplétají. A že myslet si, že kdyby někdo dělat něco špatného mému dítěti, tak mi to určitě řekne, je naivní. Ty děti to často nevnímají jako zneužívají, ti lidé jsou často jejich mentoři, vzhlíží k nim. Bylo mi tak líto těch chlapů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.3.19 16:02

@jenny.fields mně též, a ještě je pak odkopnul. A využil celou rodinu. Docela jsem z toho byla paf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.3.19 17:31
@g.sandova píše:
@jenny.fields mně též, a ještě je pak odkopnul. A využil celou rodinu. Docela jsem z toho byla paf.

Byl to extrémně dobrý manipulátor a jeho aura Boha, někoho nedosažitelného, mu v tom pomáhala. Když jsem se dívala na ten dokument, tak jsem si říkala, jak ti rodiče mohli…nechat mu tam děti, nechat je spát s ním…teď už si spíš říkám, že vyjímka by byl ten, kdo by to neudělal zaslepen září jeho figury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
31.3.19 15:54
@jenny.fields píše:
Tady je Wade v Today show v roce 2013, když to řekl.
https://www.bustle.com/…ons-16277680Koukám na tu Oprah. To je snad horší než ten dokument, jsou tam oba a působí dost rozsypaně. nevím, jestli taky sledovali ten dokument-publikum ano před tohle show, jsou tam sexuálně zneužití lidé- přes 120 a jejich příbuzní.

souhlas, vypadají fakt zničeně :? jestě by to chtělo titulky, rozumím jen něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
1.4.19 21:38

Já dokoukala oba díly dnes.
Upřímně, šok, Jackson byl kult ve zpěvu i tanci…to mu zůstane.
Ale byl pedofil. Ono když si to člověk zpětně promítne, už jen to, že ho v minulosti obvinili opakovaně, tak to ukazuje, že normální nebyl. Bohužel.
Sám měl zkur..né dětství a posr. l ho u dalším… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
15.4.19 16:59

Tak jsem to zkoukla a klukům o zneužívání nevěřím ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí