Léčba zánětu průdušek Ventolinem

853
14.4.06 20:50

Léčba zánětu průdušek Ventolinem

Prosím o radu dnes jsme dostali na zánět průdušek /spastickou bronchitidu/ Ventolin v sirupu nemáte někdo zkušenot,zda zabral a za jak dlouho?ATB už sme měli nezabrali.A co inhalace na průdušky zabírají???Jsem z té jeho nemoci už zmatená chjoo.Děkuji Nikkol a 10.měsíční Fil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1207
14.4.06 22:20

My jsem měly zánět průdušek v zimě. Malá dostala Klacid a ventolin. Během týdne jsme byly v pohodě.

Ventolin je na rozšíření těch prudůšek , aby se jim lépe dýchalo. Myslím, že inhalací bys nic nezkazila.

Přejem rychlé uzdravení.

Hamina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.4.06 08:40

My měli ventolin s inhalátorem, zabral poměrně brzo, ale ta aplikace u těhlech prcků je hrozná, jak brečí a brání se u toho. Taky má naše doktorka inhalátor na vincentku a chodili jsme 2× denně k ní na inhalace… Není to žádná sranda, prý když nemá doktorka tenhle inhalátor, tak často posílají děti ležet do nemocnice jen kvůli tomu inhalování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
15.4.06 18:54

DĚKUJI MOC ZA NÁZORY…máme totiž nasazený Ventolin dnes skoro druhý den a zdá se mi,že nezabral/už by měl/ takže zítra budeme muset jít na poslech a uvidím co nám řeknou Dr. inhalační přístroj nemá takže čekám spíš nemocnici chjooo,ale pokud by to mělo pomoct budu ráda.V pátek sme tam už měli jít a já to ukecala jenže s tím,že v neděli pokud to nebude lepší máme jít do nemocnice na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová