Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu dnes jsme dostali na zánět průdušek /spastickou bronchitidu/ Ventolin v sirupu nemáte někdo zkušenot,zda zabral a za jak dlouho?ATB už sme měli nezabrali.A co inhalace na průdušky zabírají???Jsem z té jeho nemoci už zmatená chjoo.Děkuji Nikkol a 10.měsíční Fil
My jsem měly zánět průdušek v zimě. Malá dostala Klacid a ventolin. Během týdne jsme byly v pohodě.
Ventolin je na rozšíření těch prudůšek , aby se jim lépe dýchalo. Myslím, že inhalací bys nic nezkazila.
Přejem rychlé uzdravení.
Hamina
My měli ventolin s inhalátorem, zabral poměrně brzo, ale ta aplikace u těhlech prcků je hrozná, jak brečí a brání se u toho. Taky má naše doktorka inhalátor na vincentku a chodili jsme 2× denně k ní na inhalace… Není to žádná sranda, prý když nemá doktorka tenhle inhalátor, tak často posílají děti ležet do nemocnice jen kvůli tomu inhalování.
DĚKUJI MOC ZA NÁZORY…máme totiž nasazený Ventolin dnes skoro druhý den a zdá se mi,že nezabral/už by měl/ takže zítra budeme muset jít na poslech a uvidím co nám řeknou Dr. inhalační přístroj nemá takže čekám spíš nemocnici chjooo,ale pokud by to mělo pomoct budu ráda.V pátek sme tam už měli jít a já to ukecala jenže s tím,že v neděli pokud to nebude lepší máme jít do nemocnice na kontrolu.