Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Já byla na jedné zajímavé přednášce. Takové duchovno. A pak jsem za ním šla, jestli má zkušenosti právě s roztroušenou skler. On mě hned objednal na zítřek, že mě prosvítí a pdoívá se na mě. Jsem na neschopence, takže finance nejsou růžové a on že si účtuje 400Kč/hodina. Ale že zítra bych to měla za 100 Kč, že mi vyjde vstříct. Jen jsem dorazila domů, tak se mi to rozleželo a napsala jsem mu, že se omlouvám, ale že zítřejší schůzku ruším. Důvod jsem neuvedla. Ale teď mám takový divný, všelijaký pocit.
Asi půjdu spát.
Aby na mě nehodil nějakou negativní energii ![]()
Člověk má jít, když cítí že chce… pokud máš jakékoli pochybnosti určitě to tak mělo být, kdo ví proč.
Lidi málo věří ve svou intuici, ale funguje. Tak se neužírej a pokud máš jít, tak půjdeš… ale až si tím budeš jistá. ![]()
Lecitel na tebe nebude posilat zadne negativni energie!
Ten kdo neveri ti napise, ze by k nemu nesel.
A ten kdo veri napise, ze v tom zadny problem nevidi.
A ja bych sla…
Já tomu věřím. Asi proto ve mně hlodá ten pocit ohledně zrušení té schůzky. Samozřejmě se tomu bránit nebudu až porodím. To půjdu velice ráda a za plnou cenu. Ale teď jsem to právě intuitivně zrušila.
Tak děkuji za povzbuzení. Třeba další diskuze bude o tom, jak mi pomohl.
Těhotná na tohle nechoď. Mohlo by dojít i k narušení programů do života miminka a mohlo by to skončit nedobře. Počkej po porodu. ![]()
Máme léčitele v rodině…rozhodně na nikoho ničím nesvítí!!! A nemá žádný ceník, bere si od lidí, co sami uznají za vhodné…Dělá už to přes 20 let..
@Anonymní píše:
Já tomu věřím. Asi proto ve mně hlodá ten pocit ohledně zrušení té schůzky. Samozřejmě se tomu bránit nebudu až porodím. To půjdu velice ráda a za plnou cenu. Ale teď jsem to právě intuitivně zrušila.
Tak děkuji za povzbuzení. Třeba další diskuze bude o tom, jak mi pomohl.
Nejlepší by bylo, jít k němu před otěhotněním. Teď je dost slušná šance, že se dítě narodí s vrozenými parazity. Zeptej se jej jaké přístroje na diagnostiku používá. Jestli nemá SALVII, tak bych hodil zpátečku. Jinak musí mít osvědčení o absolvování seminářů 1 až 4. Navíc musí mít certifikát o školení z mikrobiologie 1 a 2. Nejlíp bude, když na adrese: blahova. ha@seznam.cz požádáš paní inženýrku, jestli by ti nedoporučila dobrého poradce pro detoxikaci, ve tvé blízkosti. Při té příležitosti se taky zeptej, jestli můžeš detoxikaci podstoupit, když jsi těhotná. Nezapomeň uvést, že se jedná o RS. Tady jde hodně o čas. Držím palce.
PS:Textový editor tu nějak blbne. V e-mail adrese odstraň mezeru za blahova. a odstraň všechny uvozovky.
@Anonymní píše:
Já byla na jedné zajímavé přednášce. Takové duchovno. A pak jsem za ním šla, jestli má zkušenosti právě s roztroušenou skler. On mě hned objednal na zítřek, že mě prosvítí a pdoívá se na mě. Jsem na neschopence, takže finance nejsou růžové a on že si účtuje 400Kč/hodina. Ale že zítra bych to měla za 100 Kč, že mi vyjde vstříct. Jen jsem dorazila domů, tak se mi to rozleželo a napsala jsem mu, že se omlouvám, ale že zítřejší schůzku ruším. Důvod jsem neuvedla. Ale teď mám takový divný, všelijaký pocit.Asi půjdu spát.
Aby na mě nehodil nějakou negativní energii
„Léčitel“ je nic neříkající výraz. Hledej - Poradce pro detoxikaci.
@ohýnek píše:
Jí bych nešla k žádnému léčiteli, těhotná netěhotná
Kdyby jsi onemocněla, budeš mluvit jinak. Pravdu máš ale v tom, že těhotenství je překážkou léčby.
Hezký večer
Měla jsem jít zítra k léčiteli, že mě prosvítí. Setkala jsem se s ním na jedné z přednášek. Mám Roztroušenou sklerózu a s léčiteli zkušenosti nemám. Pán mi vyhověl i finančně. Ale nějaký blok v hlavě mě nutil to zrušit. Dostala jsem strach kvůli miminku. Jsem v 15 týdnu. Šli by jste do toho nebo jsem udělala dobře?