Léčitelé a snažení o miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
16.3.05 13:34

Léčitelé

Ahoj holky,
můžete se podělit o zkušenosti s léčiteli :?:
Už téměř 4 roky se při tulaníčku nechráníme a vůbec si nedáváme pozor. Říkala jsem si, že až to přijde, tak to přijde. No jo, jenže ono to nepřicházelo, tak jsem se rozhodla neponechat nic náhodě. Už skoro rok se snažíme o mimčo fakt usilovně. Bohužel stále marně :cry: Poctivě měřím teplotu, sleduji hlen a čípek, piju různé čaje (kterých už mám plné zuby, tak jsem se rozhodla, že je nějakou dobu pít nebudu), beru Calibrum babyplan, používám i testovací proužky Glukophan, mám taky mikroskopek na určení plodných dnů ze slin no a samozřejmě kupuji ovulační testy, které pěkně lezou do peněz :evil: Ale co bych pro miminko neudělala, že? :wink: Taky jsem si nechala vypracovat tabulku plodných dnů podle Dr. Jonáše…
Veškeré snažení je ale zatím bezvýsledné. Snažím se myslet pozitivně, ale ono to taky vždycky nejde, určitě to znáte. Je hodně těžké po něčem tak toužit a nemyslet na to.
Zdravotně bych měla být vpořádku, jen mám nepravidelný cyklus.
Mám na Vás dva dotazy.
Můžete mi, prosím, poradit nějakou opravdu dobrou gynekoložku na jižní Moravě? Jsem z Hodonínska, ale kdybych věděla, že je ta doktorka opravdu dobrá a příjemná, jezdila bych třeba i do Brna. K chlapovi chodit nechci :oops: Když jsem byla naposledy u mé doktorky, tak jsem si slíbila, že k té čarodějnici už nikdy nevkročím :evil: Nechci Vás nudit vyprávěním o tom, jaká byla, ale pokud nějakou dobrou doktorku znáte, dejte mi, prosím, vědět.
A můj druhý dotaz se týká léčitelů. Slyšela jsem o nějakém panu Haklovi z Nymburka, prý je opravdu dobrý. Slyšela jste o něm některá? Jestli s ním máte zkušenosti tak se se mnou o ně podělte :-)
Tohle jsem totiž ještě nezkusila. Slyšela jsem, že léčitelé (ne šarlatáni) umí pomoci ženě k děťátku.
Pokud ale znáte nějakého jiného léčitele, který by byl k mému bydlišti blíž, poraďte taky, buďte tak hodné :-) Chci k někomu zajít, ale potřebuji vědět, že má ten člověk dobré výsledky a není to žádný podvodník, který se snaží vydělat na cizím neštěstí…
Mnohokrát Vám všem děkuji za radu :! :! :! :! :!
Mějte se hezky, všechny snažilky i těhulky zdraví Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
16.3.05 14:18

Ahoj Katko,
bohužel Ti moc neporadím, ale nepíšeš, zda jste se nechali s manželem vyšetřit. Možností proč nelze otěhotnět je mnoho a pokud se již tak dlouho snažíte, je třeba začít pátrat po důvodu. Třeba bude nutné umělé oplodnění. Mamin, které s tím mají zkušenosti se tady najde ažaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.3.05 14:57

nevím, jsetli jsem na radu ta pravá, ale já bych doporučila taky vyšetření přítele (spermiogram) a zkusila bych cvičení od paní Mojžíšové (to určitě neuškodí). Možná je mezi léčiteli hodně slušných lidí, kteří mohou opravdu pomoci, ale já bych napřed zkusila ještě něco jiného, domnívám se, že někteří mohou totiž i ublížit a nevím jak je rozeznat…
hodně štěstí…
 kala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
16.3.05 17:21

Ahojky

Ahojky myslím, že pro sebe děláš maximum a pokud tedy ty sama jsi naprosto v pořádku dle tvé gynekoložky, tak už se budou muset lékaři opravdu začít zajímat o tvého přítele, protože většina dnešních problémů s neplodností je právě díky chlapům-jsou přepracovaní, rifle, těsné spodní oblečení atd. atd. Však to pro něj není nic bolestivého- odevzdá sperma a oni zjistí co a jak:-)
Jinak to cvíčo Mojžíšové taky skvěle doporučuji - i z vlastní zkušenosti, né kvůli neplodnosti ale z důvodu bolestivé menstruace.
Tak přeji hodně úspěchů při dalším snažení a třeba zkuste i „to“ bez jakéhokoliv přemýšlení a zkoumání plodných a neplodných dnů-ženské tělo pozná, kdy má chtít chlapa nejvíce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.3.05 18:45

luckapik

Ahojky,
no to je pravda, vůbec nepíšeš jaký vyšetření máš už za sebou, z čehož usuzuješ, že jsi zdravotně v pořádku, jestli ti sledovali zda máš ovulaci, dělali krevní rozbory krve a hormónů případně laparoskopii?
totiž než jsem se doktorce zmínila že chceme miminko, taky jsem měla vždy všechno v pořádku, až teprve poté mi začla dělat všechny tyhle vyšetření když to nešlo a nyní jdu po roce i na laparoskopii, manžel už byl na spermiogramu a tak.
jinak osobně si myslím, že doktoři nemají moc rádi, když se sebou takhle experimentujeme, pijeme čajíčky, papáme vitamínky, které nám nepředepsali a podobně. Stejně tak s tím léčitelstvím, osobně si myslím, že ti nikdo nikdy neřekně, že ten či onen je dobrý a že tobě zaručeně taky pomůže, je to hodně o člověku samotném a to jsme přeci jen každý jiný, myslím, že kdyby nějaký 100% existoval, už tu o něm všechny víme a tyhle stránky určitě neexistují.
tak napiš víc, každá už toho máme slušně za sebou, třeba ti nějaká poradíme…
Lucka 01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.3.05 18:47

Ahojky Katko!

Všeobecně se říká, že pokud žena neotěhotní do dvou let, kdy se o to opravdu snaží, tak je vhodné naavštívit lékaře. A samozřejmě by měli jít na vyšetření oba partneři.
A co se týče cvičení podle Mojžíšové, tak to také doporučuji. Jedna moje známá po něm otěhotněla i ve vyšším věku. Předtím se snažili asi 20 let o dítě a nešlo to. Jde tam totiž o to, že žena může mít někde nějaký blok a díky tomu nemůže otěhotnět, i když funkčně je vše v pořádku. A právě tímto cvičením se to uvolní a hodně žen už takto otěhotnělo.

Takto zkus a uvidíte.
Moc přeju, ať se už brzo dočkáš mimíse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.3.05 11:24

ovulacni test ze slin-mikroskopek

Muzete mi prosim rici kde mohu tento ovulacni test zakoupit event. jestli se da objednat po internetu

• Citovat
  • Upravit
41
30.3.05 09:34

Já kupuju ovulační testy normálně v lékárně. Slyšela jsem, že na internetu jsou taky k sehnání, ale zatím jsem nenašla ty správné stránky.
Ze začátku jsem měla s jejich kupováním problém, obvolala jsem si všechny lékárny kolem a zjistila, že mají ovulační testy šííííííleně drahé :evil: Pak jsem narazila na lékárnu, kde se dají sehnat za 51,–- Kč Je to sice taky dost, ale o levnějších jsem zatím neslyšela. Tak se zkus poptat, určitě v nějaké lékárně na ty správné testy narazíš. Pa Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.4.05 20:35

Znám spolehlivé důvěryhodné léčitele z Brna, osobně ověřeno. Je to ale léčba duchovní, tak nevím, jestli by se ti do ní chtělo. Kolikrát to převrací život vzhůru nohama, zažila jsem, sice ne neplodnost, ale nemoc dítěte. Byl to ale životní obrat k lepšímu. Pomohli mi moc. Jestli budeš chtít, určitě se obrať na Agape Brno, www.agapebrno.cz Zdraví Petra

• Citovat
  • Upravit
43
2.4.05 10:18

Ahoj,
můžete mi někdo prozradit něco bližšího ohledně cvičení p. Mojžíšové?
Díky Klarisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
2.4.05 17:16

http://www.cvicime.cz/…a/index.html

Jukni sem. Měla bys tam najít vše co potřebuješ.

Nebo na www.cakry.cz si můžeš objednat videokazetu nebo DVD s cvičením p. Mojžíšové.

My se snažíme o mimíska už 2,5 roku. Mám problémy s páteří a pánví, tak cvičím a cvičím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.4.05 11:20

ahojky miky a můžeš být konkrétnější? jaké máš problémy a jak jsi na ně přišla a máš za sebou už všechny ost. vyšetření? Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
1461
3.4.05 14:11

Ahojky,

byla jsem v CARu, kde nám zřekli, že manžel v docela v pořádku a tudíž je schopný oplodnit vajíčko ( což jsme samozřejmě už věděli ).

Ale protože mám už od malička problémy s páteří,a teď se ty problémy zhoršily tak jsem se objednala na ortopedii, kde mě zjistili, že mám špatně postavenou pánev, oslabené pánevní svaly, Scheuermanovu chorobu. Tak chodím na RHB, kde cvičím cviky podobné Mojžíšové. Rehabka mi sama řekla, že nemá cenu se min. 6 měsíců snažit, že to prý stejně asi pro tu pánev nejsem schpná udržet, a že bych pak byla akorát zklamaná. Což má pravdu.
Cvičím teprve asi 2 měsíce, ale už je to prý znát.

Tak to asi všechno.

Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.4.05 19:30

Díky ale v tom caru vyšetřovali i tebe, našli ti něco nebo nic a z toho jsi usoudila že ještě by v tom mohli být záda? já mám od malička lordózu, mojžíšovou jsem amatérsky cvičila skoro 3/4 roku, taky mi zjistil původně p. doktor Kolář k němuž jsem chodila jako vrcholová gymnastika na rehabilitaci, že mám nakřivo pánev a tak, a že kdybych přila o rok později, že už by bylo pozdě ale takhloe že mě napravil no ale už jsem dlouho nikde nebyla, myslím že jsou holky co ale v životě třeba nesportovali a tak a že tak musí mít svaly taky ochablý a přeci v pohodě otěhotní a donosí mimčo…no nevím, mám pocit že furt budu přicházet jen na důvody co by v tom ještě mohlo být, zítra jdu totiž na lapárku a tak mi není nejlépe, momentálně se připravuju předoperačně…
tak zatím L.

• Citovat
  • Upravit
mikomona
5.11.12 00:34

Ahoj

Ahoj,

tak rozhodně nejdřív kontakt na moji „úžasnou paní doktorku "( s úžasnou sestřičkou ) - MUDr. Ivana Krenarová - Mendlovo náměstí 1a Brno - 543 247 356. Zažila jsem gynekologů za svůj život více a nechci díky… Tam bych být tebou začala… případně klinika Reprofit na Hlinkách též v Brně ( i tam jsou správní lidi na správných místech ale mám s nimi zkušenosti jiného směru ), a případně z osobního setkání znám velice příjemnou bulharskou léčitelku Christinu Kondakovou z Brna, která pomohla již 3 podobně "postiženým“ jako jsi ty - http://kondakova.webnode.cz - tel: 605414141 / a rozhodně tě nezruinuje - za to dám krk :-)) HOOODNĚ ŠTĚSTÍ a držím palečky, s pozdravem Monika

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex