Lečo - recepty?

430
29.3.13 15:41

Lečo - recepty?

Holky, prosím o rady.

Mám doma spoustu sklenic zavařené zeleniny - lečo. My to doma jedli vždy s nějakou uzeninou a vajíčkem, k tomu chleba. Toto mně mé dítě nepozře. Máte nějaké osvědčené recepty s lečem, co k čemu a jak, aby to bylo chutné, pokud možno zdravé a třeba i oblíbené u malých nejedlíků?

Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3037
29.3.13 15:43

Ja to pridavam normalne pod maso a treba s testovinama.Je to moc dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
29.3.13 15:44

Na těstovik, nebo na pizzu - jako matlání místo protlaku. Naředěné jako polévka, do zapečených brambor.
S uzeninou to taky nejím a s vejcem taky ne, ale mám ráda lečo jen s bramborem nebo chlebem.
Jo a taky klidně na rejži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.3.13 15:54

Rozmixovat na salsu k bramburkum.
Pod maso uplne uzasny.
Smes na bramboracky.
Jejej toho je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
29.3.13 15:59

Kromě toho co psaly holky nade mnou, tak mám ráda s luštěninou - čočka, fazole se hodí, pro malýho červená čočka. Je to rychlé, dobré, zasytí…

• Citovat
  • Upravit
430
29.3.13 16:02

Holky, děkuji za inspiraci.
Nemůžete se trošku rozepsat? Jako že uvařím rýži, prsknu na to lečo, promíchám a ochutím? To samé s čočkou? A k tomu dáte nějaké maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.3.13 16:06

Cibul osmahnu, maso na kousky osmahnu pak na cibuli, zaleju sklenici, muzes dat cervenou papriku. Necham dusit, zahustim a podavam. Moje ala cikanska :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.3.13 16:08

Ala cina - kureci osmahnu, zaliji leceme, podusim, trochu sojovky, zakapnu to trochou solamylu a udelam k tomu bramboracky. Naserviruji bramboracek a na to smes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.3.13 16:11

V troubě upeču rýži,, cibuli omahnu na velké pánvi přidám mleté maso trochu červené papriky osolím a přidám lečo,, dle chuti trochu docukrovat a nechat podusit pak smíchat z rýži a máš výborné rizoto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
29.3.13 16:15

Já dávám lečo na maso. Na vepřové koltetky dám plátky šunky, pak lečo, navrch nastrouhaný sýr a zaliju smetanou. Dám péct do trouby a jíme s kaší, je to dobrota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
29.3.13 16:17

A urcite by z toho byla dobra smes treba na topinky nebo tousty. Kureci maso na kousky osmazit na cibulce, pridal leco, podusit, pridat cesnek, chilli, mozna prisladit a sup na topinku.Na zaver posypat syrem.Mnam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.3.13 16:44

Milujeme- upéct kuře, uvařit těstoviny.
Potom uvařený těstoviny nasypat do pekáře, přidat obraný maso z kuřete, zalít lečem a přidat eidam- zamíchat a krátce zapéct :pankac: Mňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
29.3.13 18:26

Teda, tolik receptů! Děkuji, začnu zkoušet. Upřímně, mně se sbíhají sliny, jen ta moje malá nežrafka bude prskat, ona nejí omáčky ani nic blemc, jen suchý maso, suchá rýže - prostě transparentní jídlo, tak nevím. Ale třeba něco málo ochutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí