Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky,
co vse pecete na Velikonoce? Zustavate u beranku / mazancu, nebo delate jeste neco dalsiho?
u nas to jsou mrkvove satecky, tvarohovy beranek a klasicky mazanec. Loni jsme jeste delali cupcakes ![]()
…no a beran dopadl hrozne tak ho sem radsi ani nedavam ![]()
Jen beránka a mazanec, moc ty svátky neprožívám. Letos to vůbec nějak nemám naplánované, asi by bylo dobré si na to aspoň něco koupit ![]()
Já akorát biskupský chlebíček a ten vezu k našim, tam slavíme Velikonoce. Táta dělá v pekárně takže u nás to ani nemá smysl ![]()
Příspěvek upraven 29.03.13 v 07:43
Pečeme jidáše k obědu, zrovna dnes.
Jinak beránka, mazanec. Tchýně vánočku, já ne, už by jsme to ani nepojedli.
My mazanec, beránka a perníčky.
Ale nějak nevím co vařit. Poraďte někdo
. Co vaříte třeba dnes na Velký pátek.
Tri beranky a tri mazance, jinak nic. Jidase jsem poprve pekla nekdy v lednu a nechutnaly mi (asi jsem neco pokakala, prisly mi strasne hutny a syty). Pritel urcite udela nadivku, ja v pondeli vajickovou tlacenku.
@ncc1701 Mě jidáše taky nechutnají, ale manžel je zvyklý že u nich byli vždy jidáše na oběd na velký pátek, takže je upeču. Hlavně aby měl on radost.
Kdy pečete beránka? Myslíte, že když ho udělá dnes a jíst se bude v pondělí ke snídani že bude tvrdý? Já ho vždy pekla až v sobotu odpoledne, ale zítra nejsme doma, tak nevím jestli to pak honit vše v neděli. ![]()
My děláme perníčky a grahamky, to je takové moc dobré pečivo s medem ![]()
Nepeču nic na velikonoce.Bych se mohla v.srat, to je tak blej svatek
![]()