LEDEN 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2114
30.10.06 13:26

Tak sme zkusili nočník. Když sme šli dopoledne na nákup tak sem jí před dala na nočník, nic, a pak se počůrala po cestě (ale to bylo po chvíli), teď doma mi říkala ee tak sem jí chtěla dát na nočník ale začla řvát a nechtěla (jinak na něm bez problému sedí) tak sem si myslela že to řekla jen tak ale zachvilinku se počůrala na posteli, tak nevím mám zkoušet dál nebo to odložit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.06 14:09

Sany, já bych pokračovala, u nás se hlásí pouze kakání, ale až v okamžiku, kdy kadí a nebo až je hotovo.
Včera se malé podařilo „vyčůrat“ do nočníku - vypadly zní asi celkem 3 kapky, z toho se jedna zrovna trefila na ten čudlíček, co hraje, takže malá to považovala za splněný úkol a dál odmítala sedět.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
30.10.06 16:18

A to už jí vůbec nedáváš plínku, krom spaní a vycházek ven :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.06 21:43

No jak kdy, ale malá teď čím dál tím časteji si prostě tu plínku vytáhne ze šuplíku (zásoby) a prostě tak dlouho otravuje, až jí tu plínu dám. Takže na ostro je vždycky jenom krátkou dobu.
teď se konečně více rozpila, takže má tu plínu převážně skoro pořád, protože už jsme měli několik nehod a ona z toho byla strašně neštastná, protože si neuvědomila, že se jí chce čůrat a nebo to prostě řekla pozdě. No ale musím přiznat, že teď přes den kojím tak co 1,5 hod. (někdy co 1 hod.), tak mám strach nechat jí bez plínek úplně, protože si sama zatím kalhotky nestáhne. My se hlavně musíme naučit hlásit potřebu včas a pak se to snad zlepší. Snad.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
10.11.06 08:42

Tak sme začli s nočníkem a malá to hned pochopila, dva dny chodila celkem pěkně na nočník, pak přišla zácpa a celý se jí to nějak rozhodilo, no a od té doby chce na nočník každou minutu a když jí po:,–(ím tak okamžitě vstává (to měla plínu, ale plína zůstala celý den suchá), no a včera sem jí dala kalhotky-odpoledne a to mi přišlo že to čůraní zadržovala až do koupání, protože celý odpoledne nečůrala a jak sem jí sprchovala tak hned. Takže dnes sem jí dala na výběr a chtěla plínku :( Nevíte proč to tak je :?: A popř. co s tím :?: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
1.1.07 11:19

Ahoj, diskuze nám totálně zapadla. Nevadí, aby to vydrželo tak na to je nás tu dost málo…

Packa: užijte si dnešní den :D No já koukám do Ledna 07 jestli se tam nenarodí nějaký mimi stejně jako moje holky, jen tak ale 1.1. už tam jedno mimčo mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.07 14:12

Ahóóój,
tak já bych jenom chtěla popřát všem našim lednovým ratolestem krásné narozeninky, hodně zdravíčka, venku krásné počasí, abychom si mohli hrát, nějaký ten dáreček a hlavně trpělivé rodiče :lol: :lol: :lol:

JInak:
nočník je pořád nepřítel č. 1, vydržíme klidně i 9 hodin bez čurání a kadění, zato za 3 vteřiny máme plínku plnou. Zavedli jsme odměny za čurání do nočníku - bombon. Zatím bez změny stavu zásob na skladě. Na doma nosíme kalhotky s méďou, toho nesmíme přece počůrat (a tak čekáme na plínku :roll: ).
Uvažuju o odejmutí dudlíka, i když ho má jenom na spaní.
A malá je asi odněkud z Vietnamu podle řeči, mele a mele, ale nevím co :lol: :roll: .
Tož tak.

Oslavu máme v sobotu, dort bude ježeček, dárky knížka a plastové nádobí, papučky už dostala. Od babiček lego a prý nějaké hadříky (kterých mám ale momentálně zásobu).

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.07 14:19

Ještě Vám napíšu čím mě dneska malá pobavila.

Byly jsme v obchodě, malá nechtěla sedět v košíku, musela ho tlačit. Průběžně tam házela všelijaké sladkosti a já to všechno pakovala pryč. Pak se ale zasekla u krmiva pro kočky. Takové ty malé pytlíčky, co bývají v reklamě. Asi 5 minut mi vysvětlovala, že to musíme koupit pro její 2 kočičky, se kterými spí. Jenomže ony jsou plyšové. Lidi okolo se jenom smáli, když jsem se jí snažila vysvětlit, že ony nic nepapají.

Jo a malá kojí své panenky. Přitiskne si je na břicho přes tričko a hladí je u toho po hlavě, teda v případě, že je nemá vzhůru nohama. Taky je přebaluje, dává jim čaj, čte jim knížky a koupe je. Že bych jí svěřila mladšího Péťu na hlídání :lol: .

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.1.07 16:26

Tak s nočníkem sme na tom stejně, takže jí ani kalhotky nedávám páč je z toho dost vystresovaná ale opravdu styl je úplně stejný jak u Vás taky radši bude zadržovat. Historky sou taky podobný akorát s řečí je na tom malá asi líp, vysouká ze sebe i větu se třemi slovy a je tomu celkem i rozumět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.07 20:33

Ahojky,
tak zkouším obnovit naši zapadlou diskusi. Mám totiž prosbu o radu.
S Karolínkou se učíme poznávat barvy - venku to trénujeme hlavně na autech a kontejnerech na odpadky :roll: .
Potřebuju poradit, k čemu přirovnat růžovou, fialovou a šedou barvu. Nenapadá mě žádná věc, ani hračky nemáme takové barvy.
Karolínka neumí říct název barvy, ale řekne věc, která taková je, takže u nás máme bílou jako plínka, žlutá = sluníčko, oranžová = pomeranč, červená = malina, modrá = mráček, zelená = kytička, hrášek, hnědá = bobek a čokoláda, černá = krteček nebo kolo od auta. Víc zatím nepoznáme. Ale to zatím stačí, jenom si nevím rady s těmi třemi barvami, jak ji to naučit.

Jestli máte nějakou radu, tak sem s ní.

A ještě náš ostudný nočník, jsme dále, už hystericky neřveme (s potoky slz), když nočník vidíme, dokonce si na něho v případě dobré nálady sedneme, ale toť vše. :roll: :roll: :roll: Snad v létě budeme úspěšnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.07 20:34

A ještě:
na otázku, kdo nám dává mlíčko, odpovídáme BÚ

na otázku, co nám dává kravička, odpovídáme KAKAO :roll: :lol: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
5.3.07 21:33

Tak my barvy ještě vůbec neřešíme ale třeba šedá může být myška, fialová fialka, a růžová třeba šatičky… Nočník stále vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.07 07:46

Sany díky,
akorát, že my známe myšku od krtečka a ta je kreslená hnědá,
fialku fialovou doma nemáme, jenom bílé (zbytek mi chcípnul) a pletlo by se nám to asi se zelenou - to je kytka všeobecně, fialka by asi neuměla říct, máme ten jazýček dosti neohebný. Ve větách mluvíme taky, ale rozumím jim jenom já.
A jestli bude taková umíněná ve všem jako u nočníku, tak mě z toho asi klepne. Nevím, po kom to dítko je :lol: :lol: :lol:
Táta bee papá mňam = tatínek šel na záchod, pak šel do práce a vzal si s sebou tatranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.07 14:53

Ahoj,
jak to tak vidím, tak taky vedu skoro monolog.

U nás asi tak před 3 týdny nastalo a stále trvá období „SAMA“ (tedy důrazné „ama“). Super je to hlavně, když si vynáší nočník do záchodu (v těch vzácných případech) - musím hlídat, aby nebyl politý záchod a koberec. Ale snaží se.
Včera mi chtěla pomáhat při obalování květáku - její milované jídlo. Musela jsem na chvilku odběhout k malému, vrátím se, květáky oválené v mouce a strouhance a jeden obalený dokonce napůl snězený. Tak se nemohla dočkat.

Pište, pište, ať vím, co nás čeká a nemine.

Jo a u nás není miminko, ale miminek a není Dubínek, ale bubinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.11.07 13:56

ahoj chodíte sem ještě někdo? mám sice prosincátko, ale až na konci (21.)Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie