Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak mě napadlo se zeptat,taky mají vaše děti tak ledové ruce?Malá je má poslední týden fakt příšerně studené,včera jsem se až lekla,měla je skoro fialové,přitom je oblečená,nijak extra zima tady není,teplotku taky už nemá (mamča říkala,že někdy při vysoké teplotě jsou ledové ručky),tak nevím,třeba je to jen přechodné a úplně normální,ale nemám daleko k tomu ji teď v létě dát na ručky pořádné palčáky
![]()
Vojtíšek má také ledové ručičky, ale všichni říkají, že je to u miminek normální.
Nosánek má ale teplý, takže si myslím, že mu zima není. Určitě by se přihlásil, že je mu chladno ![]()
Asi ti to moc nepomůže,ale já má taky ledové ruce už od malička!
![]()
Jája měl a vlastně má ruce skoro pořád ledový, nebo aspoň chladný. teplý je má jen pod peřinou, nebo když byli ty vedra ![]()
Já jsem taky měla ořád studený ruce, o nohách ani nemluvím
… akorát teď po těhu jsem nějaká horkokrevná - že by tím stálím běháním?
![]()
Nepises, jak je tva holcicka stara - pokud je to fakt male mimi, doporucuju i na doma dat slabou cepicku - nam to pomohlo. Hlava je obrovsky kus kuze, takze nez ji telicko vyhreje, uz „nema energii“, aby zahralo i ruce!
Ahojky,Maty má venku taky studené ruce.Ale jak tady někdo napsal,když má teplý nos,tak mu zima není.U dětí je to asi normální.
Ahoj,
ja jsem se u sveho ditka taky ridila nosem. Jestli je nosik teply tak je to v poradku a je mu teplo.
Mj. ja jsem mela pred tehu taky porad nohy i ruce studeny. Po tehu se to nastesti nevratilo do starych studenych koleji a je to v poho.
Kac