Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky… Mám zánět močového měchýře.. Dostala jsem na pohotovosti antibiotika, s tím, že ve zprávě napsal, při změnách hospitalizace do nemocnice..
Od rána mě hrozně bolí záda.. V místech, kde jsou ledviny. Teď je ta bolest taková, že se nemůžu skoro vůbec hýbat, nadechnout se a otočit. Vzala jsem si brufen, takže bolest je mírnější, když jsem ovšem nahrbená. Když se narovnám jedu od začátku. Nikdy jsem se s tím nesetkala tak se ptám, zda - li to může být kolika..
Děkuji předem za odpovědi.. ![]()
Řekla bych, že to bude zánět ledvin. Jela bych znovu na pohotovost.
Teta léčila zánět ledvin doma, ale asi je to případ od případu.
@JuliF možný to je, že se ti to dostalo do ledvin. určitě jeď..těžko říct, jestli si tě budou chtít nechat. držím palce ![]()
@JuliF píše:
A to si mě tam už nechají že?
Me si tam nenechali
@slavuska1
dekuji uvidim co reknou. Je to dva dny co jsem tam byla.
Mě takhle začala ledvinová kolika, bolelo mě v pravidelnejch intervalech asi pět hodin, pak se to stupňovalo, co do času i bolesti. Pak už jsem měla pocit že mě někdo mlátí tyčí přes záda. Jela jsem na pohotovost, dostala injekci a jela dom. Držím palce.
@Pifinka ja dostala injekci predevcirem. Boli me cela zadnice od toho. Ano presne tak a boli to i z boku a jde to pod zebra..
Dojela bych si pro druhou injekci, necekala bychl. Me to tenkrat vyustilo v tak strasnej zachvat bolesti, ze me pritel musel nest. Radeji bych znovu rodila nez toto.