Ledviny? Poslíci? Porod?

Anonymní
29.2.12 13:59

Ledviny? Poslíci? Porod?

Zdravím :mavam:
Chci Vás moc poprosit o radu, názor.
Jsem v 38tt, včera večer jsem měla prvně poslíčky, ale žádný extrém. Dnes mě cestou z nákupu chytla v autě dost nepříjemná bolest-nejdřív chvilku v kříži, pak se to přestěhovalo jakoby výš, do oblasti ledvin-na pravou stranu. Bolí to jako :cert: Když jsem si na chvíli lehla, bylo to lepší, ale sotva se pohnu, bolest se vrátí. Mohl by to být náznak blížícího se porodu?
Minulý čtvrtek na KO jsem měla hrdlo měkké, prostupné pro prst, na CTG kontrakce žádné.
Trochu panikařím, ač je to moje druhé těhu, ale u prvního jsem porod poznala bezpečně-rupla mi voda 8)
Mám se „těšit“ na nic neznamenající bolest, nebo se těšit na mimi :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
29.2.12 14:01

Anonymní já jsem to tak měla 4 dny do porodu, že jsem každý večer lezla po zemi bolestí, křížové bolesti a bolesti jakoby mi někdo rval ledvinu..
Pak mi za 4 dny praskla voda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
29.2.12 14:03

To, jestli to jsou poslíci či porod poznáš jednoduše :) . Napusť si teplou vanu a chvíli v ní relaxuj. Pokud to přejde, byli to poslíci. Pokud ne, tak se brzo můžeš těšit na miminko :andel: . Mě porod začínal tak, že jsem měla bolesti jako při menzes a střevních potížích dohromady :mrgreen: . Bolelo to tak 3 dny a pak jsem vyrazila do porodnice :pankac:
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.12 14:08
janicce píše:
To, jestli to jsou poslíci či porod poznáš jednoduše :) . Napusť si teplou vanu a chvíli v ní relaxuj. Pokud to přejde, byli to poslíci. Pokud ne, tak se brzo můžeš těšit na miminko :andel: . Mě porod začínal tak, že jsem měla bolesti jako při menzes a střevních potížích dohromady :mrgreen: . Bolelo to tak 3 dny a pak jsem vyrazila do porodnice :pankac:
Hodně štěstí :kytka:

Vanu nemáme :mrgreen: Jednině zalézt do sprcháče, večer jsem mrchy posly zahnala taky tak, ale na tu ??ledvinu?? mi to nepomáhá-ani lepší ani horší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.12 14:09
kvaček píše:
Anonymní já jsem to tak měla 4 dny do porodu, že jsem každý večer lezla po zemi bolestí, křížové bolesti a bolesti jakoby mi někdo rval ledvinu..
Pak mi za 4 dny praskla voda..
Že by? :dance:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.12 14:10

A ještě bych se chtěla omluvit za anonym, není to nic extra citlivého, jen nechci, aby občas načuhující příbuzenstvo začalo telefonovat jak o život :mrgreen: Však to znáte…

• Citovat
  • Upravit
14335
29.2.12 14:11

Jestli to budeš mět jak já tak si užiješ :mrgreen: Vždycky mě to chytlo večer a tak do 1 jsem si nahřívala záda nebo sprchovala a pak dobré a na druhý den to samé.. Bolest jak práva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.12 14:14

kvaček: Tak to bych snad radši šla „vyhánět“ - vytřít schody v paneláku, znásilnit manžela… Než to co píšeš :mrgreen:
Ale kdo mi zaručí, že to pomůže :zed:

• Citovat
  • Upravit
920
29.2.12 14:16

Já bych řekla, že se tělo chystá na porod. Taky jsem cca týden před porodem měla peklo, že jsem se ani hnout nemohla. Byly to střevní potíže smíchaný s bolestí všude kolem. Myslela jsem, že fakt chcípnu. myslím, že celý porod nebyl zdaleka tak hrozný. Známa gynekoložka mi řekla, no to se tělo asi tonizuje na porod..... SUPER :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
29.2.12 14:18
Anonymní píše:
A ještě bych se chtěla omluvit za anonym, není to nic extra citlivého, jen nechci, aby občas načuhující příbuzenstvo začalo telefonovat jak o život :mrgreen: Však to znáte…

jj, známe :mrgreen:
No tak si zalez do sprcháče :pankac: . Hezky se sprchuj teplou vodou. Bříško, záda.. Hlavně, aby Ti to bylo příjemné. Pak si zalez pod deku, uvař si nějaký dobrý čajík, pusť si film a čekej, jak se mimčo rozhodne :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.12 14:20
janicce píše:
No tak si zalez do sprcháče :pankac: . Hezky se sprchuj teplou vodou. Bříško, záda.. Hlavně, aby Ti to bylo příjemné. Pak si zalez pod deku, uvař si nějaký dobrý čajík, pusť si film a čekej, jak se mimčo rozhodne :mrgreen: .

Jéé kdyby to šlo, ale naše prcková mě nenechá a chlap se vrátí z práce před půlnocí :lol: Holt budu muset trpět, aspoň budu mít cvik, brzy nebude na odpočinek ani pomyšlení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.12 22:57

Ach jo, odpoledne se to uklidnilo a teď jsem půl hodiny stála u dřezu a zase trpím. Kdyby to fakt chtěla být známka brzkého porodu! :)
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
920
29.2.12 23:22

No, nezbývá než použít známý citát: „Vydrž, Prťka, vydrž!“ Ať se to uklidní a nebo rychle přejde v porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.12 23:28

Držím držím :mrgreen:
Něco pro ty naše zlatíčka musíme vytrpět. Jak teď vzpomínám na svoje první těhu:)

• Citovat
  • Upravit
1430
1.3.12 07:49

Ahoj, tak jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat