Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
chtěla bych legíny, teda hlavně by je na mně chtěl můj muž. Už jsem koukala na pěkné vzorované, ale..jedny mám a je to potivka hnusivka, normálně mi po nohách teče pot, ráda bych nějaké fakt pěkné, ale ty bavlněné jsou jen sportovní a ty hezké jsou jen umělé nevětratelné ![]()
existují i pěkné, vzorované, extravagantní, zajímavé a zároveň prodyšné??
@jizvíková Já koupila prodyšné v Terranově, ale byly teda jen jednobarevné. Třeba už mají teď i vzorované. Pak taky New Yorker má dobrý výběr
Nechat si usit…velmi prijemny je bambus, ja z toho teda siju leginky pro deti…ale ted nejak nevim o nejakem vzorovanem. Ale pokud chces bavlnu, tak tam je vzoru habakuk a krasnejch. Jukni na Fler. Akorat pocitej s vyssi cenou nez v konfekci, pac ty designove latky jsou drahe.
Bych ti nabidla, ze ti usiju, ale mam tech detskych zakazek az nad hlavu ![]()
@suik píše:
Bych ti nabidla, ze ti usiju, ale mam tech detskych zakazek az nad hlavu
a až budeš mít čas?
bych ráda bokové
Já mám jedny bezešvé syntetické (ale fakt příjemné) z Calzedonie, stály ale tak 400. Je to materiál podobný jako bezešvé termoprádlo, jesti znáš. Jsou teda jednobarevné, vzory tam myslím moc nemají, spíš různé barvy, možná nějaká krajka.
@Pipi 00 píše:
Já mám jedny bezešvé syntetické (ale fakt příjemné) z Calzedonie, stály ale tak 400. Je to materiál podobný jako bezešvé termoprádlo, jesti znáš. Jsou teda jednobarevné, vzory tam myslím moc nemají, spíš různé barvy, možná nějaká krajka.
mrknu dekuju
Mám moc příjemné s takovým leopardím vzorem z německého C+A. Možná by měli něco i u nás… Stály tuším 12 Euro.
Kupovala jsem v Tescu, 100%bavlna, ale nevypadaly jako sportovní, měli i celkem barevné, kvalita nic moc, nadělaly se na nich díry, asi po 10 vypráních, ale za 200,–kč jsem si koupila leopardí a kytičkované…