Legíny - prodyšné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
20.8.13 13:33

Legíny - prodyšné

Ahoj,
chtěla bych legíny, teda hlavně by je na mně chtěl můj muž. Už jsem koukala na pěkné vzorované, ale..jedny mám a je to potivka hnusivka, normálně mi po nohách teče pot, ráda bych nějaké fakt pěkné, ale ty bavlněné jsou jen sportovní a ty hezké jsou jen umělé nevětratelné :))

existují i pěkné, vzorované, extravagantní, zajímavé a zároveň prodyšné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4691
20.8.13 13:37

@jizvíková Já koupila prodyšné v Terranově, ale byly teda jen jednobarevné. Třeba už mají teď i vzorované. Pak taky New Yorker má dobrý výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.8.13 13:39

Ja mam cerne z H&M, ale mivaji i vzorovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.8.13 14:04

Nechat si usit…velmi prijemny je bambus, ja z toho teda siju leginky pro deti…ale ted nejak nevim o nejakem vzorovanem. Ale pokud chces bavlnu, tak tam je vzoru habakuk a krasnejch. Jukni na Fler. Akorat pocitej s vyssi cenou nez v konfekci, pac ty designove latky jsou drahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.8.13 14:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.8.13 14:10

Bych ti nabidla, ze ti usiju, ale mam tech detskych zakazek az nad hlavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.8.13 14:13
@suik píše:
Bych ti nabidla, ze ti usiju, ale mam tech detskych zakazek az nad hlavu :think:

a až budeš mít čas? :) bych ráda bokové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
20.8.13 14:14

Já mám jedny bezešvé syntetické (ale fakt příjemné) z Calzedonie, stály ale tak 400. Je to materiál podobný jako bezešvé termoprádlo, jesti znáš. Jsou teda jednobarevné, vzory tam myslím moc nemají, spíš různé barvy, možná nějaká krajka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.8.13 14:16
@Pipi 00 píše:
Já mám jedny bezešvé syntetické (ale fakt příjemné) z Calzedonie, stály ale tak 400. Je to materiál podobný jako bezešvé termoprádlo, jesti znáš. Jsou teda jednobarevné, vzory tam myslím moc nemají, spíš různé barvy, možná nějaká krajka.

mrknu dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.8.13 14:27

Mám moc příjemné s takovým leopardím vzorem z německého C+A. Možná by měli něco i u nás… Stály tuším 12 Euro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
20.8.13 15:45

Kupovala jsem v Tescu, 100%bavlna, ale nevypadaly jako sportovní, měli i celkem barevné, kvalita nic moc, nadělaly se na nich díry, asi po 10 vypráních, ale za 200,–kč jsem si koupila leopardí a kytičkované…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák