Lehátko - jaké koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
15.3.07 11:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.3.07 13:03

Pet, já ho koupila na netu, nikde nebylo k sehnání. Teď už je to přeci jen se značkou Fisher Price lepší, už ji má více obchodů, tak se zkus zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.3.07 13:05

Raketko, ano, je to ono. Tak dokonce je do 18 kg! Tak to jsem netušila. Ani, že se dá prát potah, ale to jsem si říkala, že až bude potžeba, tak ho do prašky šoupnu :D Tak díky, ani nevím, co jsem koupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
16.3.07 09:37

sedátko

Raketko díky, ale ten na mimibazaru už je pryč, nevadí, koupím ho přes net. Máte s dráčkem dobré zkušenosti? Kamko, přes co jsi ho kupovala ty? Do 18 kg, to je vážně super. My jsme totiž obříci (skoro 8 kg-jen kojím:-))), a tak z klasického lehátka rychle vyrostem. Klokanku či šátek jsem po poradě zavrhla (moje záda) a tak si malého v lehátku tahám z místnosti do místnosti v něm. Jenže je do 9-10 kg, a to budeme mít coby dup. Moc mě to nadchlo!!! Díky, holky. pet+matýsek

P.S. Kamko, je v OV nějaký větší obchod s hračkami a výbavičkou pro mimča? Ve Futuru jsem to zavrhla, na malém prostoru strašně hodně věcí, valí se to tam na člověka, až mám pocit, že ho to jednou musí zavalit:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.3.07 11:20

**Pet
tato lehátka momentálně nemá dodavatel a budou za měsíc … takže pokud na něho nespěcháš, klidně si ho objednej z toho MMB.
Já jsem si ho tam taky objednala :wink:

Myslím, že pokud nemá Dráček nějaké své vlastní velké zásoby těchto lehátek, tak ti také odepíše, že budou až za měsíc.

Teď mě napadlo - má to lehátko vůbec nějaké držadlo, aby se dalo přenášet i s mimčem?
Kamko,
jak to přenášíš ty? Jde to vůbec? Aby se třeba nějak celé nesložilo, když ho zvednu i s miminem a budu chtít poponést.** 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
17.3.07 08:02

Pet, naši malí jsou nejen stejně stari, ale i stejne vazi. Taky jenom kojim a ma 8 kg. Ja bohuzel nevim, kde jsem ho koupila. Byla jsem vubec rada, ze jsem ho sehnala, protze tuto znacku skoro nikdo neprodaval. Kamoska mi poslala fotku lehatka a ja patrala. Koupila jsem ho asi pred pul rokem. Ted uz se to zlepsilo, na netu je vice nabidek.
Ja nakupuju oblesky v Tesu nebo na Českobratrske primo na zastavce „U Baniku“ je takovy maly dobry obchod /veci z Polska, ale kvalitni, nakoupila jsem tam celou pocatecni vybavu/. Nebo pak jeste v centru za Batou tam jsou levne veci a moc hezke a da se tam vybrat. Ten obchod se jmenuje Red … nevim jak dal.

Raketko, popruhy na poponaseni nema, beru ho normalne z boku za tu konstrukci. Neboj, je to stabilni, konstrukce je kovova. Driv ho manzel prenasel za tu hrazdicku s hrackama, ale to uz jsem mu durazne zatrhla, propadalo mi to nebezpecne.

Vcera se maly prestal vztekat, protze asi zase vyrostl a jednu z hracek na hrazdicce uz si spolehlive narve az do pusy. A taky se hrozne smeje, kdyz spusti tu hraci hracku. Myslela jsem si, ze ji spusti nahodou, ale asi to dela naprosto cilene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
5.4.07 11:15

Právě jsem si doma složila lehátko Fisher-Price 0-18kg.
Bohužel jsem hodně zklamaná.
Potah není bavlněný, ale jakási hrozná umělina. Švy nejsou vůbec hezké - horší než z tržnice, všude trčí nitě.
V mnoha případech vylézá spodní bílá nit ve škaredých cuccích a žmolcích nahoru na tmavě modré pozadí (takže je to hodně vidět a je to hodně nepěkné).
Polohování zad tu je do dvou poloh - ovšem mezi polohami je rozdíl asi jen 1cm, takže polohovat sice můžu ale výsledek téměř neznatelný. Čekala jsem od výrobku více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
7.4.07 10:02

Ahoj Raketrko, to me teda moc mrzi, ze nejsi spokojena. A co takhle reklamace? Ja tam rozhodne zadne zmolky ci co nemam. Potah je z vrchu takovy pogumovany, to aby se dal stirat kdyz se mimis treba poblinka-ja uz toho vyuzila, nemusi se to hned prat. A ty polohy-ono to je pak jinak, kdyz to nemas jako lehatko, ale jako houpacku coz pouzijes pro vetsi dite /malemu stejne nepolohujes/ a tam uz to ten rozdil udela. Je mi fakt lito, ze nejsi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
16.4.07 21:30

holky a je to lehatko od fisher do 18 kg vhodne i pro 6 tydenni mimco? Nesedi to mimco v tom moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.4.07 20:57

Akrim, ja uz se trochu bojim radit, kdyz se to lehatko Raketce moc nezdalo, ale ja jsem fakt moc spokojena. maleho jsem do nej davala od 4 tydnu, ma to takovou lezaci polohu pro tak male mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.4.07 09:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.5.07 20:12

takze mi vcra lehatko fischer od miminka po batole prislo a ja jsem teda spokojena, zadne nite netrci a mala je v nem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
3.5.07 23:40

Ahoj, my jsme měli Primi Sogni (doufám, že si to dobře pamatuju) a byli jsme moc spokojeni. Polohovat se dá hodně, skoro do lehu, vlastní hrazdičku nemá, ale my měli samostatnou, tak jsme ji vždycky dali nad ně. Používali jsme ho hodně večer, když měly své záchvaty tj. 7 - 9 a pak i na krmení než si sedly.
Kupovali jsme ho v dětském ráji v Praze. Vřele doporučuju.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.5.07 11:25

Akrim, jsem rada ze jsi spokojena!!!
Jeste jsem vam chtela napsat, ze teprve ted jsem prisla na dlasi vyhodu. Lehatko je po stranach zvednute a maly, i kdyz se mi otaci na bok a dela mosty tak z nej nevypadne. Jona lehatka, co jsem videla, jsou jen placata a z tech by uz urcite vyskocil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.07 12:21

Ja jsem spokojena s Hauck Baby Boogie. Mala mi v nem krasne usina. Maji ho treba tady: http://www.detskesny.cz/…lehatko-2007

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4