Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Potřebovala bych poradit.
Malá mi vyrostla z lehátka do 9kg a já tědka nevím, zda mám koupit jiné lehátko do více kg ( 18kg ) nebo koupit polohovatelnou židličku - např. chicco polly, kam můžu malou „skoro položit“.
Cenově to vyjde nastejno, buď koupím lehátko a později levnější židličku nebo polohovatelnou židličku.
To lehátko mi přijde mobilnější - lépe se přenáši než ta židlička, ale nevím.
Co myslíte??
Jak koukám tvé malé buden 6 mesíců, asi bych už koupila tu židličkui
@pavlinka77 Já bych hlavně neřešila, že váhově přerostla lehátko, máme taky to klasické do 9kg a řádí v něm skoro tříleťák a lehátko drží ![]()
Od 6 mesicu jsme meli polohovatelnou zidlicku, ale pouzivala jsem jen na krmeni. jinak by ho asi nebavilo.
takze pokud to jde jenom o krmeni, tak urcite zidlicku, protoze casem ji budes potrebovat stejne a vydrzi ti dlouho.
pokud jde i traveni casu („mit kam vrazit dite“
), tak spis nejake lehatko s hrazdickou nebo tak.
@j.a.n.i1 píše:
@pavlinka77 Já bych hlavně neřešila, že váhově přerostla lehátko, máme taky to klasické do 9kg a řádí v něm skoro tříleťák a lehátko drží
přesně tak neřeš že lehátko přerostla, takmpřerostla, ono nerfupne neboj, a pak je lepší koupit židlička
@pavlinka77 A jak to lehátko využíváš? My jsme ho používali jen prvních pár měsíců, pak v něm už syn nechtěl být ani na hraní ani na krmení. Teď co se naučil lozit a sedět, tak jsme pořídili rostoucí židli a lehátko nepotřebujeme.