Lehké čtení

14981
5.1.14 11:59

lehké čtení

Maminy,

doporučte něco ke čtení, nad čím člověk nemusí přemýšlet a dá se to číst i za denního ruchu :-)

Dřív jsem přečetla i několik knížek denně, ale teď na to není čas při dětech, nebaví mě se od knížky pořád odtrhávat, a tak hledám nějaké lehké čtení

četla jsem např. Zpověď šílené matky http://www.bux.cz/…terstvi.html , nad tím člověk nemusel přemýšlet, neunikaly souvislosti, tak něco takového :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
5.1.14 12:02

Mně se líbila knížka od Viewegha - krátké pohádky pro unavené rodiče, ale bylo to na půl hoďky čtení :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
5.1.14 12:14

Pokud si opravdu potřebuju u čtení odpočinout, vypnout a nepřemýšlet nad složitým příběhem, tak klidně vytáhnu,,Lanczovku,, nenáročný čtení pro mladistvé :D

Příspěvek upraven 05.01.14 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
5.1.14 12:18

Jo a co je taky lehký na čtení jsou tyhle povídkové serie
http://knihy.abz.cz/…em-zeny-mlci
http://knihy.abz.cz/…ach-ty-matky atd.
Je jich spousta na různá témata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
5.1.14 12:20
@lleennttiillkkaa píše:
Pokud si opravdu potřebuju u čtení odpočinout, vypnout a nepřemýšlet nad složitým příběhem, tak klidně vytáhnu,,Lanczovku,, nenároční čtení pro mladistvé :D

Knížek od ní mám ještě z dob mládí asi 25 :mrgreen: :mrgreen: dlouho jsem už od ní nečetla, tak asi zase vytáhnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27264
5.1.14 12:22

@Nejhodnější já dostala k ježíšku kindla a začala jsem jí zase číst. Fakt si u toho odpočinu, teď jsem teda odběhla k dramatu o týraných dětech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.1.14 12:22

Michal Viewegh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
5.1.14 12:23

@lleennttiillkkaa Jéé tu jsem zrovna četla před pár dny :D Mám je teda v ebooku ale i když to čtu po deseti letech - možná i víc, tak mě to stále baví. Jen se na to te´d dívám trochu jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
5.1.14 12:24
@Gabrielaaa píše:
Michal Viewegh

kromě Andělů všedního dne, ty mi jako lehký čtení nikdy nepřišli. Je mi z nich vždycky smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
5.1.14 12:27

Já jsem četla na doporučení kamarádky i trilogii 50 odstínu šedi, ale větší slátaninu jsem teda nečetla :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
13046
5.1.14 12:29

@lleennttiillkkaa jj ty jsou trošku hustý, ale čtu je ráda, je to pro mě krásný zamyšlení nad životem, vůbec Viewegha ráda čtu baví mě jeho nespisovnost, nesvázanost… třeba biomanželka je dobrá, teď čtu jeho poslední vydání po jeho prasklé aortě Můj život po životě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.1.14 13:20

Mladi v hajzlu, autor C. D.Payne (snad je prijmeni spravne, nechce se mi to hledat a knizky jsem pujcila),je to 7 dilu, takze to vydrzi, nenarocne a pritom prdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
5.1.14 13:20

Viewegha taky můžu vždycky…

• Citovat
  • Upravit
1685
5.1.14 13:51

Nake povidky nebo treba Halinu Pawlovskou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.1.14 17:12

Neco od Sidneyho Sheldona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie