Oddychový seriál

2992
2.1.14 16:09

Oddychový seríál

Prosím poraďte nějaký nenáročný seriál. Mám pocit, že mi to poslední dobou moc nemyslí, nebo prostě mozek není schopný soustředit se na složitější příběhy. Neudržím pozornost třeba při seriálech typu Dextrovi či Braking bad, Kriminálce apod.
Tak pokud by jste někdo měl typ na seriál něco jako 2Broke girl, Moderní rodinka, TBBT, tak bych byla ráda. Trochu se doma nudím, knižky všechny přečtená a jsem zvyklá třeba u práce, či u jídla se na něco dívat :oops:.Pro zjednodušení, vám napíšu co už mám dokoukáno a čekám jen na nové díly.
American Horror Story, Californication, Dexter,2 Broke girls, Dr. House, Gossip Girl, Heroes, Jmenuju se Earl, How I Met Your Mother, Leverage, Lost Girl, Misfits, Nikita, Modern Family, Once Upon a Time, Once Upon a Time in Wonderland, Pretty Little Liars, Red Dwarf, The Big Bang Theory, The Carrie Diaries, The Secret Circle, The Simpsons, The Tomorrow People, The Vampire Diaries, The Walking Dead, Vikings, Zaklínač, Sex ve městě

Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
2.1.14 16:11

Adventure Time
Ale je to trochu psychedelický. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newmummy
2.1.14 16:12

Ravenswood

• Citovat
  • Upravit
Imane
2.1.14 16:13

@Idril 8o 8o
To se jako díváš na všechny tyhle seriály?
Já jsem ráda, že zvládnu jeden :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10291
2.1.14 16:14

No…máš toho dost zkouklýho…co třeba simpsni nebo něco staršího? super sitkomy typu how i met your mother jsou Kutil Tim, Chůva k pohledání, Krok za krokem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
2.1.14 16:15
@Litta píše:
Adventure Time
Ale je to trochu psychedelický. :mrgreen:

no jednou mi to poUštěl kamarád a měl jsem pocit, že jsem na houbíčkách :D. Dík ale asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.1.14 16:17

@Idril já mám ráda Hart of Dixie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309

Raising Hope, The Neighbors-odpovinek, vtipne spravene,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992

@Imane tak koukám postupně, pak jen nové díly které sou tak dva za měsíc, většina jich už i skončila, ale taky se divím že to mozek pobere :D. Zatím je čas tak koukám no.
@KKatka23 Jo vidíš, to už je tak starý, že jsem to ani nepsala, ale taky už jsem to viděla, ale díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.1.14 16:18

@Idril to se ti bude líbit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.1.14 16:19

Sleepy hollow luxusni serial mohlo by se libit a nebo lost girl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.14 16:19

@Idril
Ty jo, kde bereš ten čas..:-D tolik seriálů jsem nezkoukla ani když jsem chodila ještě do školy:-D
Ale ještě je dobrý IT Crowd..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
2.1.14 16:26

@romulkaa @miisenka díky z toho si snad vyberu. :palec:
@phoma Lost girl viděno, Sleepy hollow mě moc neláká, stejně tak jako třeba Hannibal, viděla jsem filmy, které teda miluji a myslím že seriál by mi je zkazil :nevim:
@Lejaa Tak to je všechno viděno za posledních pět let :D. A teď se nudím doma, poklizeno a uvařeno má člověk za dvě hodinky, jedna knižka mi vystačí tak na dva dny :nevim:. Vidíš zapomínám IT Crowd jsem už taky viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.1.14 16:27

Oddychovka jsou „Úžasňákovi“. Myslím, že se to tak jmenovalo, seriál byl na sledujuserialy.cz, jenže ten teď neběží a když se to snažím pod tímto názvem najít, tak nic.. Bylo to fajn, takové ze života, rodinka - Dlouhán táta, jeho žena, a trhlý děti - kluk a holka, oba v pubertě… Takové pro zasmání na styl právě Jmenuju se Earl, HIMYM.. U žehlení jsem shlédla i všechny díly Věřte nevěřte, Dexter, ale toho jmenuješ, TBBT je nepřekonatelný… :-D Oddychovka je comeback, ale nic, co bych vyhledávala. Príma jsou Přátel - a těch je tolik, že by to zabralo na pár týdnů..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
2.1.14 16:27

Tý jo 8o… Máš nakoukáno :mrgreen:. Napadají mě ještě Přátelé, ale to viděl snad každý…pak Gilmorky a nebo Panství Downton? Ale to už je takový filmový :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí