Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ademe jáké komentáře? já se včera dívala a nic jsem neviděla..
@syselinka Dnes dopoledne jsem koukala na díl Ulice který dávali před Vánocema. Např. tam Boris balil dárky a říkalo to tam : Boris balí dárky a pokládá je na stůl. Libor vaří večeři. Právě přišla Libuška. ![]()
To je pro zrakově postižené, vypni si to…
Myslím, že tlačítko „AD“ na ovladači… nebo pohledej v návodu k televizi.
Mi se to zaplo už loni někdy… je to novinka, oni to všelijak testujou, tak se ti to někdy zapne samo - ale prostě si najdi ten čudl na ovladači a vypni to a hotovo ![]()
@Ademe podle mě sis to tam sama navolila, to je pro postižené, ale nevím jak se to dává pryč ![]()
@Ademe já jsem si taky říkala že tam máš spíše něco zmáčklého na ovladači jednou mi to taky tak mluvilo když jsem se dívala na geissenovce, je to pro nevidomé..
Tak alespoň, že tak. Už jsem se lekla, že mi to tam takhle bude mluvit pořád
díky ženy, zkusím to něják vypnout
![]()
Me to zapnul syn minuly tyden. dva dny sem nepustila tv pac sem nemohla zaboha prijit nato jak to vypnout a divat se stim neda
Moje babicka si to taky na tv nejak zapla. Je to pro nevidome. Na ovladaci mame tlacitko AD a pres to se to nastavuje a potom je to i v menu. Nemohlo ti to zmacknout treba dite?
@Ademe píše:
@syselinka Dnes dopoledne jsem koukala na díl Ulice který dávali před Vánocema. Např. tam Boris balil dárky a říkalo to tam : Boris balí dárky a pokládá je na stůl. Libor vaří večeři. Právě přišla Libuška.
@Pipet píše:
To je pro zrakově postižené, vypni si to…
Myslím, že tlačítko „AD“ na ovladači… nebo pohledej v návodu k televizi.
Tak to bych taky koukala ja jelen ![]()
Omlouvám se za „zbytečně založené téma“
na stránkách sem nenašla proč tam dali tuhle inovaci 
Ale neví někdo co mají být ty komentáře jak v seriálech tak sem si jich všimla i u zpráv televize Nova? Docela mě to tam štve