Jane Austenová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1067
28.12.13 23:15

Jane Austen

Ahoj všem :-) Mám moc ráda knížky Jane Austenové, každou jsem přečetla několikrát. Mám zkouknuté i filmy a seriály natočené podle nich. Je tu někdo stejně postižený, kdy by si o tom všem rád pokecal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10978
28.12.13 23:18

Videla som rozum a cit film a moc sa mi to páčilo už mám aj knihu a chystám sa čítať. Asi málo žejo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
28.12.13 23:27

Každá závislost nějak začíná :mrgreen: :mrgreen: Film jsi viděla ten s Kate Winslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
28.12.13 23:32

Jj ja mám občas vo zvyku zisťovať predlohu filmu a prišla som na Austen a už mám v čtečce natiahnutých zopár románov a už sa na to čoskoro vrhnem :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.12.13 23:36

Také se hlásím mezi závislačky. Viděla jsem několik filmů a doma zatím jen :oops: dvě knížky. Když letos na Štědrý večer dávali v 1h ráno Pýcha a předsudek tak jsem si počkala a zkoukla ho a to i když už jsem padala na pusu a mám ho v PC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
28.12.13 23:37

Ten film je fakt moc hezký, docela se jim povedl ;-) Přeju pěkné počteníčko, dej pak vědět, jak se ti knížky líbily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
28.12.13 23:38

Já se hlásím jako velký fanoušek! :mrgreen: Některé filmx zkouknuté několikrát a knihy přečtené také spoustakrát :palec: ačkoli pár jsem jich ještě pro změnu nečetla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
28.12.13 23:39

@kathystar Vítám závislačku :-) Já doma taky nemám všechny knížky, chybí mi Mansfieldské panství a Opatství Northanger. Před mnoha lety jsem je měla půjčené z knihovny, ale mám v plánu je pořídit, ať mám sbírku kompletní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
28.12.13 23:41

A přiznám se, že na Štědrý den jsem chtěla taky koukat na Pýchu a předsudek, ale vypla jsem to, ten český dabing je hooodně nepovedený a kazí to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
28.12.13 23:42

@little-foxi Vítej :-) Které knihy jsi nečetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.12.13 23:44

@Žižule Děkuji za přivítání. Já bych také chtěla všechny, jen teď nezbývají finance :(.
Dost knih od Jane Austen se dá koupit levněji ve Fashion Aréně (Praha Štěrboholy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
28.12.13 23:46

@kathystar No, do prahy to mám daleko :-) Radši si počkám na nějaké narozeniny ;-) Kterou knížku máš nejradši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.12.13 23:51

Já asi stejně jako film Pýchu a předsudek. Já to mám do Štěrbohol celkem kousek, tak až tam někdy pojedeme můžu se podívat co tam mají, případně koupit a poslat.
To není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
28.12.13 23:58

@Žižule Fuh, tak nečetla jsem Emmu, tu jsem měla půjčenou z knihovny v porodnici a dostala jsem se jen ke třetí kapitole, pak jsem už byla grogy a vrátila ji nedočtenou :D Nečetla jsem Sandition a Mladší sestru I. a II., jinak myslím vše přečteno :) Teď mám zrovna Emmu znovu půjčenou z knihovny, tak ji konečně přečtu :D Jinak Rozum a cit jsem četla 2×, Pýchu a předsudek nespočetněkrát, Opatství asi tak 3× a Annu Eliottovou také několikrát. Zbytek jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
28.12.13 23:58

Taky mám nejradši asi Pýchu a předsudek. Ale vpodstatě všechny knížky jsou moc pěkné. Akorát teď jsem dostala k vánocům „Mladší sestra“ Je to nedokončený román Jane Austenové, který „dokončila“ její neteř, ale vůbec se to nedá číst, je to fakt nedokončené, nepropracované a chaotické. Rozhodně nedoporučuju, i když to mohla být pěkná kniha, kdyby ji dokončila sama Jane Austen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí