Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženský, vim že už tu jedno podobný téma je a přelouskala jsem ho, ale nenašla jsem tam to, co hledám.
Shánim tip na nějakej novej a zajímavej seriálek..hlavně aby nebyl komediální, ty mě absolutně neberou.
Mám zkouknutou klasiku jako jsou Zoufalky, Chirurgové, Bones, Ztraceni, Útěk z vězení, CSI kriminálky, Odložené případy, Beze stopy, McLeodovy dcery, Gilmorky atd.
Z těch novějších mám za sebou Hanniball, Vikingové, Upíří deníky, Originals, Almost Human, Dracula a teď ujíždim na Arrowovi.
Nebavilo mě True Blood, Tommorow People ani Živí mrtví ![]()
Seriálomaniačky, napadá vás ještě nějakej dobrej seriálek?
Ty jsi vybírává, moje nej Tě nebaví, počkej
![]()
Mě se třeba líbilo Community-ale to je komediální ![]()
@Nikolacek píše:
Co Pretty Little Liars?
Jéé, na ty jsem zapomněla..taky mám odfajfkováno ![]()
@Lindsay15
nene, komedie nesnášim..přijdou mi trapný a pro moji inteligenci naprosto nevyhovující
![]()
@MissNoir
O čempak to je??
Tak podle toho, co Te bavi, myslim, co uz jsi videla, tak radim Killing a Revenge - ale teda obojiho jsem videla pouze prvni serie ![]()
@Dragobella Tak ten Alcatraz, American Horror Story, NCIS, Once upon a time, Secret Circle, Hellcats a víc mě nezaujalo ![]()
@Lindsay15
Alcatraz jsem vzdala ve chvíli, kdy jsem se od tebe dozvěděla, že je to neukončený, takže bye ![]()
NCIS znám taky, to víš, holt si na všechno co jsem viděla nevzpomenu..to dělá ta senilita pokročilá ![]()
Once Upon by mě asi nebralo..tam je na mě už moc pohádkovejch postav ![]()
@Radulaaa @Hanka-L @MissNoir
Ostatní neznám, počíhám si na ně..tak nějak jsem si to představovala, holky, díky ![]()
Game of Thrones
- chlap s tím jednou přišel a mě se do toho vůbec nechtělo. Viděla jsem jeden díl a
už mě to nepustilo ![]()
@klarushka píše:
Mě se moc líbilo Na doživotí (life)
jo, to byl taky skvělý seriál ![]()
Mé srdcovky:
Most (švédsky Bron, dánsky Broen) v titulu kriminálního seriálu odkazuje na Øresundský most mezi Dánskem a Švédskem. Právě na něm, přesně na hranicích, je nalezeno přepůlené tělo ženy.
Vyšetřování vraždy tak přivádí dohromady dva polisty, kteří by snad ani nemohli být rozdílnější: Dána Martina (Kim Bodnia), otce od rodiny (nebo spíše od rodin), a trochu zvláštní švédskou policistku Sagu (Sofia Helin), vykazující rysy Aspergerova syndromu.
http://www.csfd.cz/…-bron-broen/
Studentka Nanna Birk Larsen je nalezena mrtvá v autě na dně řeky. Soudní pitva prokáže, že dívka byla před smrtí mučena a znásilněna. Vyšetřování se ujímá komisařka Sarah Lund. Měl to být její poslední den v kodaňské mordpartě. Má se stěhovat za přítelem do Švédska. Na oddělení je už její nástupce Jan Meyer. Lund však obětuje své soukromí, je odhodlána najít vraha.
Holky a na jakých stránkách ty seriály sledujete? Já měla rozdívané NCIS, Sběratelé kostí a Arrow a najednou mi to na těch mých stránkách nejde spustit
Máte nějaké tipy?
Jinak abych nebyla out…co třeba Anatomie lží? Lovci duchů?