Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bimbama
Nevadí, aspoň tenhle. Teď jsem dokoukala poslední díl a skvělý. Sice ještě nejsou titulky, takže jsem jela s anglickýma a nepochytila všechno, ale příští díl bude vážně mazec. Jak nemám ráda zrzavý kluky, tak Jaime mě dostal v první minutě ![]()
Reckless je taky fajn, o právnících mezi kterýma to pěkně jiskří.
Holky, s mužem jsme začli koukat Strain
chytlo mě to hned snad po 5ti minutách ![]()
@Januliiik
Já viděla první díl, další mám stažený ale ne a ne se k nim dokopat ![]()
Takže říkáš že fakt dobrý, jo? ![]()
Za me Pernikovy tata…vynikajici vec, ac mi tema nebylo blizke, tak realne vykreslene postavy jsem nikde jinde nevidela. Super konec a bylo to hodne napinave…
@bronick
Z toho jsem viděla asi tři díly a chystám se pokračovat. Až čas dovolí a seriály, který sleduju teď budou mít pauzu.
@Dragobella píše:
@Januliiik
Já viděla první díl, další mám stažený ale ne a ne se k nim dokopat
Takže říkáš že fakt dobrý, jo?
jjj, husinu jsem měla až na perdeli
ale sama bych na něj koukat nemohla ![]()
A nevím jestli tady už někdo zmiňoval American horor story
to se mi taky docela podobalo ![]()
@Januliiik píše:
jjj, husinu jsem měla až na perdeliale sama bych na něj koukat nemohla
Jo, tak to je dost zásadní informace. V tom případě si to teď pustit nejdu. POUZE za světla, jinak bych strachy proprděla trencle
![]()
@Dragobella
Ono se top prave hodne rozjede tak v pulce prvni serie, pak uz nebudes delat nic jinyho, nez koukat… ![]()
@Dragobella píše:
Jo, tak to je dost zásadní informace. V tom případě si to teď pustit nejdu. POUZE za světla, jinak bych strachy proprděla trencle![]()
@Dragobella V poslední době se mi moc líbilo The last ship a Chasing life. U obou teď čekám na novou sérii.
@Dragobella Jinak koukám na TVD, TO, PLL(ale to mě už moc nebaví), The last ship, Outlander, Under the dome, Resurrection, Revenge, Chasing life, Rush, The 100, Bates motel.
Jinak už jsou titulky k Outlander. ![]()
@bimbama píše:
Jinak už jsou titulky k Outlander.
Už jsem to zkoukla znova s titulema..nejlepší scénka na konci s tou hláškou „a to vám nevadí že už nejsem panna?“ „Ne, protože já jsem. Aspoň jeden z nás by měl vědět, co dělá“
![]()
Ten seriál je prostě skvělej ![]()