Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, můžete mi poradit, kde prodáváte přečtené knihy? Myslím kromě internetových bazarů? Vykupují je i v knihovnách nebo zkoušeli jste někdy antikvariát (kolik nabízí za jednu knihu)? Na internetovém bazaru už to mám, jen mě zajímají ještě jiné možnosti. Díky
Taky mam plno knizek takze uz chodim jen do knihovny
Jinak nez pres internet to nelze..leda ten antikvariat jak rikala Johanka ![]()
@DnnnK píše:
Ahojky, můžete mi poradit, kde prodáváte přečtené knihy? Myslím kromě internetových bazarů? Vykupují je i v knihovnách nebo zkoušeli jste někdy antikvariát (kolik nabízí za jednu knihu)? Na internetovém bazaru už to mám, jen mě zajímají ještě jiné možnosti. Díky
od jakych autoru knihy mas?
@DnnnK Třeba knihy po babičce se mi nikde prodat nepovedlo. Svoje některé na internetu, ale zdaleka ne vše. Takže moje zkušenost (a i zkušenost zbytku rodiny) je, že to bohužel moc nejde. T. j. bohužel spousta knih skončila ve sběru.
Po zkušenosti s knihovnou po babičce, které jsem se jen obtížně a jen zčásti zbavila zadarmo, čtu jen elektronické knihy a stokrát rozmýšlím každou koupenou.
Já mám knihy od Shannon Drake (těžká romantika:), všechy, dřív jsem je sbírala, proto jsem si je nechodila půjčovat do knihovny.. Teď potřebuji zmenšit knihovnu kvůli prostoru a tak se jich musím, ač nerada zbavit..
Z mých zkušeností antikvariáty berou jenom knížky, které jdou hodně na odbyt, ale starou literaturu už nikdo nechce, pokud to není vyloženě klasika (Němcová apod.). Mohl nám utrhat ruce s Terry Pratchetem, Stephenem Kingem, Monyovou apod., ale třeba Stevensona ani nechtěl.
A kolik dávají za knížku, Teeny? Myslím si, že Drake je hodně frekventovaná autorka..
@DnnnK píše:
A kolik dávají za knížku, Teeny? Myslím si, že Drake je hodně frekventovaná autorka..
Jo tak to ti takhle neřeknu. Už je to pár let, co jsme prodávali a ceny už jsou někde jinde.
Antikvariat, internetovy bazar, domovy vyprodej - s tim bych z praktickych duvodu pockala na jaro az leto… ![]()
Holky, díky za rady, knihy jsem dnes ráno dala na net a už jsou prodány, jsem ráda, že nemusím absolvovat ten domovní prodej ![]()
@DnnnK No supr. Co je spatnyho dat na stolek pred barak knizky a prodavat?
Ja to planuju udelat i s hrackama…
Zdravim, chci se zeptat, jestli to na aukro de prodavat-vystavovat jako celek, resp. mam asi 500 knizek v excelovskym souboru sepsany a zrovna v aukru mi pride, ze by to melo bejt vypsany po jedny, nejlip jeste s fotkou…popripade poradne kam to dat jinam, zatim sem zkousel jen pres fb, diky…