Kde prodat knihy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
29.12.13 10:57

kde prodat knihy

Ahojky, můžete mi poradit, kde prodáváte přečtené knihy? Myslím kromě internetových bazarů? Vykupují je i v knihovnách nebo zkoušeli jste někdy antikvariát (kolik nabízí za jednu knihu)? Na internetovém bazaru už to mám, jen mě zajímají ještě jiné možnosti. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1685
29.12.13 11:27

Taky mam plno knizek takze uz chodim jen do knihovny :mrgreen: Jinak nez pres internet to nelze..leda ten antikvariat jak rikala Johanka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
29.12.13 11:27
@DnnnK píše:
Ahojky, můžete mi poradit, kde prodáváte přečtené knihy? Myslím kromě internetových bazarů? Vykupují je i v knihovnách nebo zkoušeli jste někdy antikvariát (kolik nabízí za jednu knihu)? Na internetovém bazaru už to mám, jen mě zajímají ještě jiné možnosti. Díky

od jakych autoru knihy mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
29.12.13 11:47

@DnnnK Třeba knihy po babičce se mi nikde prodat nepovedlo. Svoje některé na internetu, ale zdaleka ne vše. Takže moje zkušenost (a i zkušenost zbytku rodiny) je, že to bohužel moc nejde. T. j. bohužel spousta knih skončila ve sběru.
Po zkušenosti s knihovnou po babičce, které jsem se jen obtížně a jen zčásti zbavila zadarmo, čtu jen elektronické knihy a stokrát rozmýšlím každou koupenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
29.12.13 12:12

Já mám knihy od Shannon Drake (těžká romantika:), všechy, dřív jsem je sbírala, proto jsem si je nechodila půjčovat do knihovny.. Teď potřebuji zmenšit knihovnu kvůli prostoru a tak se jich musím, ač nerada zbavit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
29.12.13 12:19

Z mých zkušeností antikvariáty berou jenom knížky, které jdou hodně na odbyt, ale starou literaturu už nikdo nechce, pokud to není vyloženě klasika (Němcová apod.). Mohl nám utrhat ruce s Terry Pratchetem, Stephenem Kingem, Monyovou apod., ale třeba Stevensona ani nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
29.12.13 12:59

A kolik dávají za knížku, Teeny? Myslím si, že Drake je hodně frekventovaná autorka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
29.12.13 13:16
@DnnnK píše:
A kolik dávají za knížku, Teeny? Myslím si, že Drake je hodně frekventovaná autorka..

Jo tak to ti takhle neřeknu. Už je to pár let, co jsme prodávali a ceny už jsou někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.12.13 16:05

Antikvariat, internetovy bazar, domovy vyprodej - s tim bych z praktickych duvodu pockala na jaro az leto… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
29.12.13 19:03

Holky, díky za rady, knihy jsem dnes ráno dala na net a už jsou prodány, jsem ráda, že nemusím absolvovat ten domovní prodej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.12.13 19:10

@DnnnK No supr. Co je spatnyho dat na stolek pred barak knizky a prodavat? :mrgreen: Ja to planuju udelat i s hrackama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.11.14 18:52

prodej knih

Zdravim, chci se zeptat, jestli to na aukro de prodavat-vystavovat jako celek, resp. mam asi 500 knizek v excelovskym souboru sepsany a zrovna v aukru mi pride, ze by to melo bejt vypsany po jedny, nejlip jeste s fotkou…popripade poradne kam to dat jinam, zatim sem zkousel jen pres fb, diky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí