Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se, už jsem hledaný film našla
ROZTOMILÝ MAZLÍČEK ![]()
Ahoj, dnes sem si vzpomněla na film, který se pravděpodobně odehrával na střední škole a byla to asi romantická komedie… Byla tam nějaká dívka, která ve sklepě malovala obrazy a byla to taková ta šedá myška a potom šla s nějakým klukem na pláž, do plážového domu a on chtěl sex… A mám takový pocit, že je honily novináři, a proto s ní ten kluk byl…Ani nevím jestli sem si nespojila několik filmů dohromady tak jestli nevíte… jo a ještě byli na nějakém němém divadle, byli tam lidé v bílých maskách? a pro nějakého kluka to byli pošuci? Prosím poraďte, nebo neusnu =D a asi ta dívka bydlela jen s otcem a měla mikádo ![]()
@Drakelous Jéé to je ono děkuju ![]()
@Evelynka82 taky sem si chvilkami myslela, že popisuji to =D
Holky, bratránek hledá nějaký film. Zkopčím, co o něm napsal.
Nevíte jak se jmenoval starší film kde kde týpka pronásledovali bubáci, byli v kazdém stínu tebo temné skulině. Na konci filmu se přivázal k zemi přibyté židly aby viděl bubáky a nemohli ho unést, stejně ho unesly,, když byl malej tak mu unesli otce, byla tam taky nejaká scéna se zakrvavenou vanou v motelu u cesty, když se ten hlavní hrdina vrátil do svého rodného města tak se tam potkal s kámoškou z dětství.
Já teda nevím, ale líbí se mi ty popisy děje, když to člověk nezná, tak to zní jako strašná slátanina a vždycky se divím, že se na to někdo chce koukat ![]()
Holky, asi CS film, vůbec si nepamatuju děj, ale manžel (hl. hrdina) říkal enské, že by měli koupit za peníze nějakej obraz, že padne měna. Ten dotyčnej pak umřel a na konci filmu šla ta ženská se synem ulicema a všude lítaly prachy - měna padla. A oni se pak vrátili se synem domů a ten obraz jim visel na zdi. Nevte?
@Krkael Ve stínu
detektivka česká, moc dobrá, hlavní roli hraje Ivan Trojan, moc pěkné
@myšák1187 píše:
@Krkael Ve stínu
detektivka česká, moc dobrá, hlavní roli hraje Ivan Trojan, moc pěkné