Lehké PCO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
14.5.14 21:12

@eseta no co jsem cetla, tak u nas hned tlaci do IVF. Pockam co mi udela ten clostik a pak tam budu muset zajit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
15.5.14 21:38

@ducki tak zkusit jiný CAR, kde se s nima dá mluvit. Já bych těba hned do IVFka nešla, i přesto co máme za problémy, jsem třeba inseminaci chtěla zkusit. Za prvé jsem byla po těch chemoškách a už tak tělo zhuntované a rvát hned do sebe koňské dávky hormonů…no mohl být ze mě třeba pak i chlap :lol: a za druhé, za zkoušku se nic nedá. Sice rovnou řekli, že jsme případi, co mají skoro mizivou šanci i při IVF, ale co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.5.14 23:26

@eseta já bych zkusila když už tak nejdřív IUI i když ím, že to nemá moc vlkou šanci na úspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.5.14 10:07

@ducki proč myslíš, že nemáš šanci, jestli máš jen lehčí PCO, tak to defakto nic není. A pokud má chlap dobrý spermio, tak ta šance je velká dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
16.5.14 10:31

@eseta No to je to, že nevím co si mám pod tím pojmem lehčí PCO představit :) ms sama nemám a ovu taky ne, tak nevím jestli je zrovna tohle lehčí PCO :)…Šance s IUI tu je to neříkám, no počkám si co semnou udělá ten clostík a pak se uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.5.14 15:25

@ducki i kdybys měla PCO, tak to zas není nic tak hroznýho a nebrání to tomu jít do IUI. I když v hodně CARech rádi hnedka nabízí IVF i úplně zdravým párům. Taky proč ne, je to pro ně skara dobrej kšeft. Z inseminace nic nemaj.
Clostík s tebou nemusí udělat nic, nebo podpoří a u pár případů jako jsem i já, jen clostík v kombinaci s ovitrellem způsobí hyperstimulák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
16.5.14 15:29

@ducki MAm slabsi PCO a nemela jsem ani MS ani ovulku, uprimne nevim na co cekas kdyz chces ditko a to co beres ted ti nanastartovalo ani jedno, ja hned s clostikem mela ms i ovulku…a jinak zadarilo se na n3 pokus s clos. Jinak kdby ne tak jdeme na IUI ne na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
16.5.14 20:37

@eseta na zacatku cervence si jdu pro clostik tak se uvidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
18.5.14 20:11

@ducki super :palec: Tak hezky zobej a uvidíš  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.5.14 15:47

@eseta děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.5.14 14:30

Ahoj holky,

loni touhle dobou mi na gyndě našli polycystické vaječníky (ale prý to není syndrom polycystických vaječníků, jen mám na ovariích spoustu cyst) a po roce je ta mám pořád :( Neřekla bych, že mám nějaké velké potíže - nebo jsem si už zvykla, ale v zásadě o těch cystách pomalu nevím :) Každopádně mě to trápí, protože neovuluju, menses mám furt nepravidelný a jednou bych samozřejmě ráda miminko…

Doktor mi na to dal k užívání Inofolic (kyselina listová), že prý mám užívat jeden sáček denně 2-3 měsíce a pak mám přijít na kontrolu. Máte s tím někdo zkušenosti?

A je možný, že cysty můžou být způsobený kofeinem? Hodně piju kafe a na různých amerických fórech pro hypochondry to dávají do souvislosti…

Vyzná se někdo v cystách, proč vznikají a tak podobně? Prý je to vyšší hladinou estrogenu a nižší hladinou progesteronu, což asi sedí, mívala jsem kdysi problémy s malou hladinou progesteronu a nemenstruovala jsem kvůli tomu. Už fakt nevím… vždycky když přijdu a doktor mi řekne, že mám cysty a jsem v podstatě neplodná, tak mě to na dlouhou dobu docela dost srazí :,(

Děkuju vám moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.5.14 15:36

@Ptacik Ahoj, no já Inofolic brala a nic. Já beru na ms utrogestan. Nevím proč se cysty dělají, prý je to dědičné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
29.5.14 18:00

@Ptacik Ahojky,mam take PCo a je to syndrom s kterym se uz narodís takže je to proste neovlivnitelné, ja mela to same co ty a uzívaním clostibegytu mam jak menses tak ovulku ted tedy ne pac jsem ve 4 mesici tehotenství ale lecitelne to na pul cesty je o tom zadna :pankac: Hlavni bude kdyz se ti rozjedou mesicky a ovulka držím palečky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.5.14 18:04

Já jsem to právě doposud nikdy neměla :( Objevilo se mi to loni, do té doby vždycky sono v pohodě. Faktem je, že jsem měla rok a půl předtím problémy s menstruací (reagovaly akorát na vyvolávačku), a nějak se toho ne a ne zbavit :(
On to není ten skutečný PCO syndrom, to mi i gyndař vysvětloval. Nemám akné ani chlupy a menstruuju. Akorát mám vaječníky obsypané spoustou malých cyst, jak se mi nesprávně uvolňujou vajíčka.
Hormonální léčba je podle mého Dr poslední resort (a to v případě, že bych za ním přišla s tím, že se už snažíme o miminko - to zatím nesnažíme, ale přijde den… :mrgreen: ) no a zatím mi na to dal ten Inofolic, tak doufám, že to nějak zabere… Mám z toho trochu i obavy, protože cysty asi nejsou sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
29.5.14 18:15

@Ptacik Jsou 3 stupně PCO ja taky zadny chlupy a akne atd nemela :lol: To neni jenom o tom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí