Lehké PCO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
30.5.14 05:18

@Terka20 to jsem nesyšela, že jsou třistupně 8o můžeš mi prosím říct jaké to jsou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
30.5.14 05:29

Ahojky :mavam:
Muzu se pridat? Taky mam PCO :zed: o mimico se snazime uz pres 4 roky a stale nic. Uz rok chodime do CARu, ze zacatku Clostil. a hezky jsem reagovala, mela jsem ho na 4 cykly, ale stejne se nezadarilo :nevim: pak i nasazen Metformin, ten mi nepomahal vubec :nevim: Ted poslednich 5 cyklu u me byla ovulka i bez hormonu, ale ms mi stejne sama nedorazi, takze samy vyvolavacky :zed: ted v kvetnu jsme byli na 1.IVF, ale bohuzel neuspesne :,( Ted jsem v obdobi ovulky, tak uvidime :think: :*

Příspěvek upraven 30.05.14 v 05:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
30.5.14 05:42

Ahojky, aby to tady nevyznívalo jen negativně, tak Vás chci povzbudit, mám PCO, s ochlupením, obezitou mužského typu. Vdávala jsem se ve dvaceti, moc šancí mi nedávali, rychle jsem po svatbě otěhotněla, ale o mimiminko jsme přišli. Za dva roky jsem byla těhotná znovu - narodila se dcerka. Pak jsme znovu přišli o dvě těhotenství, následovalo mimoděložní, pak jsme si tři děti osvojili. 6 let jsem neotěhotněla, nic, ms cca 3× do roka. Jaké bylo mé překvapení, když jsem jednoho dne našla na testu // - samozřejmě obrovský kolotoč vyšetření (ono se totiž ještě přišlo na to, že kromě PCO mám i genetickou vadu CAH - u které je těhotenství spíše zázrakem) - HCG, ultrazvuk… Samozřejmě vaječníky zacystované + jedna veliká o průměru 8 cm, bylo riziko, že když praskne, strhne to s sebou i malého, ale nee, vydržel, byla jsem samozřejmě riziková, navíc mi nebylo moc dobře, sice předčasný porod ve 34 týdnu, ale narodil se nám syn. Za dva roky nám jednou praskl kondom (hormony jsem kvůli tomu, co mám za sebou - clostíkových cyklů nepočítaně, ivf jsme odmítli - nechtěla brát), nevěnovali jsme tomu pozornost, četla jsem, že se to může stát, ale ouha - asi za 10 dní jsem měla pocit, že mám nějakou virozu, pořád mi bylo na zvracení, říkala jsem si, že něco z práce (jsem sestřička), ale nelepšilo se to a jen ze srandy jsem si koupila test - no, vejrala jsem, vejrala, byl to veliký šok, ale krásný. Dokonce jsem se rozhodla zůstat v práci, pracovala jsem až do 31 týdne, pak mě teda zavřeli do nemocnice, cukrovka na inzulinu, ve finiši předčasný porod ve 35 týdnu. Ale chci Vás tím povzbudit, ikdyž to vypadá bledě, ikdyž je to zoufalé, tak ONO TO JEDNOU KLAPNE!!! Má těhotenství po clostíku nedopadla ok, nakonec jsme měli taková překvapení. Mezi nejstarší a nejmladším je 12 roků. Nakonec máme dětí šest… Držte se holky!!!

ps: a drilling mi nikdy nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.5.14 07:55

@Lili5 Děkuji za povzbuzení :) Já věřím, že to jednou příjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.5.14 08:00

@Alexandraf Ahoj :) jistě, že můžeš :) Já mám PCO, ale zatím žádnou zkušenost s léky jako ty nemám. Nebrala jsem nic krom utrogestanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
30.5.14 08:21

Ahoj holky, taky se přidávám, i když já podle dr. nemám PCO, ale našel mi na utz teď dvoukomorovou cystu, jedna její část má 9 cm x 5 cm :|
Snažíme se od srpna 2013 a taky nic.
@Ptacik brala jsem inofolic a vůbec se mnou nic neudělal, za mě je to vyhazování peněz, můj doktor řekl, že je to jen vylepšená listovka.. ale každý dr. má na tohle asi svůj názor.
Teď chci od ms zkoušet kapky Gynex, na cysty jsou prý fakt dobrý, tak třeba by pomohly i vám, co máte PCO… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.5.14 11:18

@marie1986 Já jsem si koupila na cysty co jich mám plné vaječníky Indol-in, ten je na cysty a na vše možné :) beru ho zatím 15 dní a cítím uprostřed cyklu pobolívání v podbřišku což jsem nikdy neměla, tak snad je to tím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
30.5.14 14:09

@ducki Indol-in? Jdu se na to podívat, to jsou nějaký prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
30.5.14 15:10

@ducki Tak treba ti neco tvoje doktorka na podporu ovulky napise a urcite se brzy zadari.Jak koukam, tak // uz jsi jednou nasla, tak si myslim, ze uz to tak dlouho trvat nebude a zadari se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.5.14 16:25

@marie1986 jj jsou to prášky. Kukni se, myslím, že mě pomáhají:) uvidím za pár dní jestli ms příjde sama

@Alexandraf jdu si pro clostík v červenci, tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
30.5.14 17:10

@ducki ja jsem koukala, že ty prášky sou docela drahý :roll: zkusím ten Gynex a pak kdyztak tohle. Ty už jsi byla těhotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.5.14 19:33

@marie1986 jsou drahe, ale ja chci zkusit vse nez pujdu do clostiku :-) jj jednou uz jsem tehotna byla, ale nedopadlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
2.6.14 14:04

@ducki to si právě taky říkám, že chci zkusit všechno než dostanu nějaký hormony, proto sem šla zase do toho Gynexu. ajaj, to mě moc mrzí, že to nedopadlo. aspoň ale víš, že to jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.6.14 18:47

Ahoj :mavam: :mavam:

@ducki Tak Clostik pomaha hodne, tak urcite i tobe :hug: ja ho brala 4 cykly a nic :zed: ale to urcite nebude tvuj pripad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.6.14 07:30

@marie1986 to si říkám taky :), že když to šlo samo jednou, tak to půjde znovu :)
@Alexandraf no po laparo mi dr řekl, že to není tak strašné s těma vaječníkama, tak věřím, že mi clostík zabere :) nechci na umělé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí