Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ducki Tak to se urcite zadari
ja ted posledni dobou ovuluju i bez hormonu, ale stejne nic
nejspis nebudu mit tak kvalitni vajicka ![]()
My jsme taky nechteli jit na umely, ale pak, kdyz jsme videli, ze to asi jinak nepujde, tak jsme se pak uz i tesili ![]()
Ale myslim, ze tobe pomuze ten Clostik ![]()
Jen je po nem docela zle, mne teda bylo priserne
ale co kvuli tem nasim prdolkam neudelame, vid? ![]()
Ahoj, taktéž je u mě „podezření“ na PCO. Nemám cysty, ale tuk na břiše, ochlupení jak pračlověk, androgennů víc jak některý chlapi dneska a když dělali test ovulace, tak neproběhla. Brala jsem kdysi cosi, ale nezaznamenala jsem rozdíl. Tak mi doktor nedal nic jiného, až po letech jsem teď nedávno zkoušela antikoncepci. Docela to pomáhá, i když dobírám první platíčko teprve. Jedna moje známá má PCO a šla na umělé oplodnění. Před tím otěhotněla, ale samovolně potratila. Umělé oplodnění tedy byla jediná varianta. Druhé by chtěli zatím zkusit normálně, ale uvidí se.
@zdeni3
ahoj
Tak s tema priznakama jsme na tom podobne
![]()
Jj, antiko na PCO zabira
aspon na zmirneni tech priznaku, ale kdyz se clovek snazi o mimi, tak je to na prd ![]()
A budete se nejak dal snazit, nebo jak to vidi ten tvuj doktor?
Tak at se brzy zadari
![]()
@Alexandraf Ahoj
, pan doktor to nechává vše na antikoncepci, ale když mi nasadili první, tak mi nevyhovovala. Doktorka mi dala druhou a řekla, že když ani ta nesedne, tak tělísko. To bych ale nechtěla a nemyslím si, že by to řešilo mojí situaci. Jen bych neotěhotněla, což mi bylo jedno. No a až budu chtít mimi, tak se uvidí. Ale kdybych otěhotněla, musím letět na endokrinologii kvůli štítný žláze. Každopádně držím všechny pěsti, ať Vám miminko klapne
. Ať přes IVF nebo přirozeně. Vím, že je to klišé, ale když se na to nebudete soustředit, přijde to. Moje teta si to zažila. Při posledním IVF si řekla, že pokud to má vyjít, tak to vyjde. Ani test si nedělala, neřešila to a klaplo to.
@zdeni3 Tak ja budu mit nejspis antiko cyklus pred IVF, aby se utlumily vajecniky a pak dostanou smrst hormonu, tak snad to klapne ![]()
Ale moc se na ni netesim, no ale co, je to taky sajrajt jako vsechny hormony ![]()
Holka, my se snazime o mimi pres 4 roky, z toho skoro 2 roky jsme tomu nechavali volny prubeh a nemysleli na to a skoro to neresili a nepomohlo to ![]()
pokud je zdrav. problem, tak se muzes snazit sebevic na to nemyslet a stejne to nepomuze ![]()
Ale dekuju ![]()
Jo, je pravda, že když je problém, tak to nejde lehce :/. Držím palce, ať se IVF povede
. Není to levná sranda.