Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@unuděná píše:
Prozradíš jméno pediatra? Jsem taky z Prahy, tak jsem čistě zvědavá, o koho jde
Je to doktorka z Kladna, nedávno jsme se nastěhovali do Prahy, proto hledám v Praze inteligentního doktora, se kterým nebude problém s odložením.
@Hannah92 píše:
Je to doktorka z Kladna, nedávno jsme se nastěhovali do Prahy, proto hledám v Praze inteligentního doktora, se kterým nebude problém s odložením.
Aha. A tohle znáš? https://www.znamylekar.cz/
@unuděná píše:
Aha. A tohle znáš? https://www.znamylekar.cz/
Neznám
@unuděná píše:
Myslíš, že kdyby měl lékař v péči dítě postižené po očkování a vyklepanou maminku, která se bojí dát jeho sourozence brzy očkovat, aby nedopadl stejně, že by jí vyhrožoval sociálkou a udáním?
Ale jo, protože na to žádné podrobné postupy neexistují. Maximálně jí pošle do očkovacího centra, kde to dítě taky naočkují. Já měla potvrzení od imunologa a stejně mi už od nějaké doby doktorka vyhrožovala a ano, dokonce jsem odborník z oboru vývoje léků. Raději jsem doktorku změnila, protože se pak i na dítě tvářila jako kakabus a malá se jí bála.
A doktoři vedlejší nežádoucí účinky (což asi měla být tak zkratka NKÚ, která je samozřejmě špatně) hodně podceňují, až teprve díky popularizaci v posledních letech jsou někteří opatrnější, ale někteří dokonce naprosto zavrhují, že by něco podobného existovalo (kromě rutinně známých a podle nich neškodných). A ano, v rodině je celkem velká pravděpodobnost, že se bude situace s reakcí po vakcíně opakovat (nemusí vždy jít o okamžitou reakci).
@safina To čumim. Já měla asi kliku, ale obě pediatričky, co jsme s dětmi měli, byly skvělé a měly lidský přístup. Ale já jsem poměrně nekonfliktní mamina, a i když mám zdravotnické vzdělání, tak se snažím ctít tu jejich autoritu a moc jim do toho nekrafat ![]()
@unuděná píše:
Ale já jsem poměrně nekonfliktní mamina, a i když mám zdravotnické vzdělání, tak se snažím ctít tu jejich autoritu a moc jim do toho nekrafat
Tak když jím v ničem neodporuješ, tak je samozřejmé, že jsou skvělé a mají dobrý přístup. Skutečné kvality se projeví až v případě nějaké složitější situace nebo dokonce konfliktu.
@jege píše:
Tak když jím v ničem neodporuješ, tak je samozřejmé, že jsou skvělé a mají dobrý přístup. Skutečné kvality se projeví až v případě nějaké složitější situace nebo dokonce konfliktu.
Naopak, řešili jsme sáhodlouze nespecifický zdravotní problém syna s hospitalizací v nemocnici. Dokonce jsem se musela uchýlit k žádosti o žádanku na naprosto jiné oddělení, než kam směřovala pediatrička. Musela jsem projevit odpor, že to není psychosomatické. A světe div se, na slušnou žádost přišla slušná odpověď a diskuze byla naprosto příjemná a v pohodě.
Jak může dopadnout neškodné očkování a zvláštní bezmezná důvěra v lékaře..
https://homeopat.mypage.cz/…nesniho-dnes
Zodpovědnost za své dítě má vždy rodič, a musí ho chránit jak to jen jde. A třeba i proti těm domnělým autoritám.
@cartera píše:
Jak může dopadnout neškodné očkování a zvláštní bezmezná důvěra v lékaře.. Zodpovědnost za své dítě má vždy rodič, a musí ho chránit jak to jen jde. A třeba i proti těm domnělým autoritám.
jako vážně?
@Hannah92 píše:
hledám doktora který mě bude poslouchat na slovo
říkám tomu inteligence, inteligentní je ten, který poslouchá na slovo a neodmlouvá
ahááááá
@Borrealis píše:
hledám doktora který mě bude poslouchat na slovoříkám tomu inteligence, inteligentní je ten, který poslouchá na slovo a neodmlouvá
ahááááá
Trochu problém s chápáním psaného textu, což ![]()
@AH píše:
Trochu problém s chápáním psaného textu, což
no naprostej, ale totální ![]()
@cartera píše:
jako vážně co?
Ten citovaný článek. Stačí si dohledat toho doktora…
@cartera píše:
Jak může dopadnout neškodné očkování a zvláštní bezmezná důvěra v lékaře.. Zodpovědnost za své dítě má vždy rodič, a musí ho chránit jak to jen jde. A třeba i proti těm domnělým autoritám.
Bože, tolik vysoceinteligentních keců o ničem, které ve výsledku přebijí podstatnou informaci, že porod byl (možná) zbytečně vyvolán uměle a očkování bylo provedeno navzdory množství vážných kontraindikací, jenom aby měl pediatr splněno.
Výsledkem je, že pediatr je z obliga a rodiče budou mít asi doživotně hendikepované dítě, se kterým budou dělat psí kusy za šílené peníze, ale docílí jenom minimálního zlepšení. Doufám, že se mýlím a nakonec to bude dobré, nebo aspoň lepší, než má pesimistická předpověď.
![]()