Lékař, který neřeší odklad očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1045
11.5.21 22:23
@bublinek píše:
Ten citovaný článek. Stačí si dohledat toho doktora…

proč bych si ho dohledávala, vím o koho jde. Pracoval spousty let jako pediatr, k očkování dětí toho má určitě co říct.
Ale podle tebe je nedůvěryhodný a celý příběh si nejspíš vymyslel, aby byl zajímavý viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35744
11.5.21 22:34
@Borrealis píše:
hledám doktora který mě bude poslouchat na slovoříkám tomu inteligence, inteligentní je ten, který poslouchá na slovo a neodmlouvá :mavam:

Kde to tam čteš? Požadavek na rozumného doktora, se kterým se lze domluvit a který dogmaticky netrvá na očkování v striktně určeném časovém rozpětí není nic nevhodného a určitě to neznamená poslouchání na slovo a neodmlouvání.

Momentálně mám doktora, který mi nastíní možné způsoby léčby, poptá se mě na mé preference i možnosti a nakonec mi dá vybrat, co z toho je mi nejblíž a co mohu a chci dodržovat. Já se jej na oplátku vždy zeptám, jak to vidí a co preferuje on, jaké jsou úskalí i benefity a podle to se s jeho požehnáním pro něco rozhodnu. Konec konců je to mé zdraví a můj organismus a jsem dospělý jedinec s dostatečné rozvinutými rozumovými schopnostmi, abych to mohl a dokázal posoudit. Z jeho strany zase potřebuji odborné posouzení rizik a benefitu i praktické zkušenosti z jeho praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
11.5.21 22:36
@jege píše:
Bože, tolik vysoceinteligentních keců o ničem, které ve výsledku přebijí podstatnou informaci, že porod byl (možná) zbytečně vyvolán uměle a očkování bylo provedeno navzdory množství vážných kontraindikací, jenom aby měl pediatr splněno.Výsledkem je, že pediatr je z obliga a rodiče budou mít asi doživotně hendikepované dítě, se kterým budou dělat psí kusy za šílené peníze, ale docílí jenom minimálního zlepšení. Doufám, že se mýlím a nakonec to bude dobré, nebo aspoň lepší, než má pesimistická předpověď. :zed: :pocitac:

a je to tak ojedinělý případ, kdy pediatr očkuje hlava nehlava? Já tedy nechápu ani ty rodiče, že se dítěte nezastali.. bezmezná víra v bílý plášť nebo fakt nevím.
Je opravdu důležité tyhle lidi prověřovat, hledat si informace
a být ve střehu. Nic si na něm nevemou a ten si žije spokojeně dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35744
11.5.21 22:50
@cartera píše:
a je to tak ojedinělý případ, kdy pediatr očkuje hlava nehlava? Já tedy nechápu ani ty rodiče, že se dítěte nezastali.. bezmezná víra v bílý plášť nebo fakt nevím.
Je opravdu důležité tyhle lidi prověřovat, hledat si informace
a být ve střehu. Nic si na něm nevemou a ten si žije spokojeně dál.

Není to ojedinělé a i v ostatním máš pravdu. Důvěřuj, ale prověřuj! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek