Lékárna -práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Docela se divím, že i lékárník a farmaceuticky asistent je znevazovan.
Ano, mam ve svém okolí lékárny, kam nechodím, protože mi personál nesedí. Ve „svych“ lékárnách se ale ráda poradím. V jedné mě magistra upozornila na to, že lék předepsaný pediatrem je pro dítě nevhodný. Myslím, že lékům a jejich kombinacím rozumí víc než lékař, často…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova to je takovy ten soucasny folklor internetovych „odborniku“ na cokoliv, znevazovani vseho a vsech. Ucitele nemusi mit vzdelani, vzdyt jenom uci, sestry taky ne, doktori nicemu nerozumi, ted zas lekarnikum staci kurz atd. Obvykle to konci vykrikem do tmy na tema devalvace vzdelani, zbytecnost humanitnich oboru a mnozstvi koupenych titulu. Proste si vsichni po zakladce mame asi udelat nejaky kurz a hotovo.
Zbytecne to resit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ijen no napsalas to přesně.
Já si udělám asi kurz na ředitelku zemegule
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ijen @bylinka a anonymní růže - já jsem to nemyslela špatně, fakt vás neznevažuju, naopak bych tu práci ráda dělala taky, ale spíš jsem zatím narazila na samé otrávené a znuděně lékárníky, že zas jdu kupovat jenom paralen a kartáčky a oni se nemaj jak realizovat.
tak koukám, že to tak úplně není. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ijen píše:
@g.sandova to je takovy ten soucasny folklor internetovych „odborniku“ na cokoliv, znevazovani vseho a vsech. Ucitele nemusi mit vzdelani, vzdyt jenom uci, sestry taky ne, doktori nicemu nerozumi, ted zas lekarnikum staci kurz atd. Obvykle to konci vykrikem do tmy na tema devalvace vzdelani, zbytecnost humanitnich oboru a mnozstvi koupenych titulu. Proste si vsichni po zakladce mame asi udelat nejaky kurz a hotovo.Zbytecne to resit.
Ano, asi tak, někteří mají pocit, že rozumí všemu, obzvlášť na internetu. Byla bych zvědavá, jak by se tvářili, kdyby jejich děti učila učitelka s kurzem, léky jim vydávala pracovnice s kurzem, atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prejeta_zaba hele ja se cely profesni zivot pohybuju po laborkach, hlavne v diagnostice a vim, ze kazda prace se brzy stava rutinou a clovek ma pak tendenci chtit delat i v jinem oboru, protoze „to preci nic neni“. A pak narazi na nejaky formalni problem, kvuli vzdelani, atestaci z jineho oboru atd a proste tu praci treba delat nemuze. Nebo rozhodne ne dlouhodobe. Vyzkousela jsem toho fakt hodne a parkrat si nabila cumak a dneska ke kazde praci pristupuji s vetsi pokorou. Vyhoda stari. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit