Leknutí v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.11.11 10:22

No asi máš pravdu, že doktoři o tom ještě moc neví a protot se o tom nechtějí moc bavit… Ale chápu to, tak to má doktorka podat normálně a ne být naštvaná.
Jinak Vojtíšek je krásný jméno :-). Přeji Vojtíškovi hodně zdraví do života :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana99992
25.9.12 20:56

23.týden těh.

No ted tu hledám lekací se stránku v těhotenství :D… Před chvílí sem šla přes silnici domu a najelo na mě auto BLBEC! Sem samozřejmě šla rychle když sem viděla, že jede auto, ale ono se jaksi otáčelo což sem nepředpokládala a zastavil mi přímo u nohy naštěstí, že zastavil! Já se tak lekla, že sem myslela, že fakt dostanu infarkt jenom sem koukala a myslela, že je po mě :( No háček je v tom, že sem ve 23.týdnu a máma mě postrašila, že z toho leknutí mimísek může něco mít :( a já se ted bojím, že mu může něco být :(prý se lekat v těhotenství nemá .Ale já sem tomu nemohla zabránit. Sice se lekám furt, ale takle ještě snad nikdy! Byl to chlápek od nás ze vchodu a řekl mi, že prý mě neviděl a, že mu nefungují brzdy :/ to sem myslela, že mě trefí znova! Fakt!

• Citovat
  • Upravit
Kathy Lostris II
26.9.12 09:47

Sarka nejde mi to přihlásit, tak aspoň tak…
Bud v klidu, já se v těhotenství tolikrát lekla, že to bylo hrozný. Lekala jsem se téměř pořád. Min. 1× týdně, když to shrnu. A narodila se mě krásná, zdravá dcera :-) Takže v klidu :-). taky jsem měla strach. V těhotenství jsem byla lekavec prvního stupně :-).

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
8.11.13 12:31

Snad nebude nikomu vadit když oživím diskuzi, ale přítel teď přišel z práce, šel schválně úplně potichu, stál jak duch nehybně ve dveřích od pokoje a tak strašně jsem se lekla, že jsem se málem pos*ala.. :lol: Následky to snad mít žádný nebude nebo myslíte, že může dítě utrpět nějakou újmu?? :mrgreen: :D :D

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
8.11.13 12:36

Stres je nezměřitelná veličina, ne nemohlo a místo řešení blbostí jdi radši ven, je tam hezky, to dítěti prospěje velice :).

• Citovat
  • Upravit
Kathy Lostris II
8.11.13 12:38

Neboj nic se prckovi nestane a nestalo :-). Já sama jsem se lekla tolikrát v těhu, že bych to ani nespočítala a dcerka je naprosto skvělá. Nikdy ani moc neplakala. Prostě zlatíčko, nenechalo to na ní žádný následky :-). Takže buď v klidu a ven klidně jdi, je tam fakt krásně :-)

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
8.11.13 12:40

@Poison Ivy Procházky na čerstvým vzduchu já ráda, ale musím čekat do dvou- nemám vycházky :palec:

• Citovat
  • Upravit
22614
8.11.13 12:43

@Hr4sek22 neboj nebude mít újmu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.11.13 12:46

@Hr4sek22 Ne, nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
8.11.13 12:50

Ne, já jako těhotná koukala pořád na horory, takže šoky pořád :D a malej je normální. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
8.11.13 13:32

Ja polekala v tehu ditko.. Myslim - splachnutim wc hrozne sebou skubla :-D vicekrat.. A je ready! ;-)

• Citovat
  • Upravit
72725
8.11.13 13:51

@Hr4sek22 my jednou se švagrovou vyjížděly od domu a najednou přímo do nás motorka. No šok jak sviňa, ale švagrové dítko považuju za normální. Se říká, že pak bude mít dítko někde nějaký flíček, ale naše děcka to mají rodové po svých rodičích, takže to taky nemá vliv :mrgreen: nic mu nebude, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
8.11.13 16:48

Já z toho právě bůhvíjaký obavy nemám. Nejsem typ co vyšiluje z každýho „pupínku“ :lol:
Já jen, že se to říká.. že těhotný by se neměly lekat tak mě zajímalo co je na tom pravdy :) Leknutí mi nepřijde jako nic hroznýho, infarkt.. ten už by byl asi horší.. :D :|

• Citovat
  • Upravit
Zrzounka
8.11.13 19:09

Mám šílený strach z pavouků a bohužel, těm obrovským černým se u nás doma nějak líbí. Teď jsem těhotná a jednou večer, když jsem šla vyvynečit psa, jsem ho viděla na stěně a když jsem se vracela tak už tam nebyl, manžel už spal a zrovna byl nějakej protivnej, takže jsem se neopovažovala ho budit a prosit ať ho vyhodí, takže teď „dostávám infarkt“ pokaždé při pohledu na jakýkoli známý (třeba díra po hřebíku) i neznámý (prostě špína, chuchvalec vlasů - mám tmavé a občas se někde najdou) flek. :mrgreen: Včera jsem byla na kontole a prej je všechno v pořádku, tak snad to prcka nijak nepoznamená, pověrčivá nejsem, ale taky jsem nad tím lekáním v těhotenství chvílu uvažovala.

• Citovat
  • Upravit
Klaraslunicko
6.3.18 10:32

Ahojky holky, dostala jsem smik a šíleně jsem se lekla, vím, že bych neměla být tak uskoprsa, ale mohlo se něco stát? Mě snad dřeevenelo celé tělo jsme ve 4.mesici

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky