Leknutí v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1392
15.8.11 15:52

Tady je odkaz http://www.prozeny.cz/…-tehotenstvi kde se píše o těhlech hloupých pověrách :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.8.11 17:56
Kathy Lostris píše:
Děkuji za uklidnění. Já teda odmítám se koukat na jakýkoli horory :-). Ale v životě se prostě pořád lekám a člověk má strach o toho malýho tvorečka…

Ja si myslim, ze lekani se je prirozeny, takze i pro miminko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.8.11 18:11

Cetly jste si ty komentare pod tim, ty brdo, masakr :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.11 18:58

Díky za odkaz, je to tam hezky popsaný :-). Jinak ty komentáře pod tím to je fakt síla :-(. Někdy tchýně dokáží udělat peklo :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.8.11 21:47

To teda ano, dekuji za tu moji, je uzasna, al eto co jsem mela predtim …skoda mluvit.
Ale ty holciny si musely projit peklem, psychickej teror…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.11 10:31

Tak to bud ráda, že máš úžasnou tchýni, ono to nebývá tak často. Ta moje do mě pořád ryje :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.8.11 15:08
Kathy Lostris píše:
Tak to bud ráda, že máš úžasnou tchýni, ono to nebývá tak často. Ta moje do mě pořád ryje :-(.

Taky jsem mela tchyni, ktera me nesnasela od prvniho dne a nakonec je z ni nestastna tlusta, zapskla, alkoholicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.11 11:12

Tak jsem se dnes ptala doktorky na to lekání v těhu. No a ta mi tak znechuceně řekla, no říká se, že dítě může mít krevní výrony a podlitiny z leknutí. No a pak ještě dodala nebo nějakou vadu. Takže jsem se dozvěděla opravdu „odborný“ názor :-(. Genetiku a vše mám v pořádku. Ale chtěl ajsem vědět názor doktora… a ten jsem se nedozvěděla :-( :nevim:
Ale ten článek „pro ženy“ je pěkně napsaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.11.11 11:24

Holky, podle mě to s leknutím nesouvisí, já se pořádně nelekala a malej oheň na hlavičce má… :nevim: Ale to jsou fakt jen pověry. Reálně nikdo neví, jak to vzniká. :-) Já si spíš dělala srandu, že to vypadá, jak kdyby mu starší brácha dupnul na hlavu (v těhotenství po mně furt lezl :-) ). Ale i v porodnici jsme se o tom s dětskou sestřičkou bavily a říkala, že ty pověry jsou fakt šílený… :-)

Stačí se podívat na to, jak častý tyhlety „anomálie“ jsou… A jak často se někdo v těhotenství leká? :mrgreen: To množství podle mě neodpovídá ani náhodou :-)

Mě zas tchýně strašila s tím, že bych kvůli leknutí mohla potratit 8-o Oproti tomu je tahle (většinou jen) kosmetická záležitost fakt prd… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.11.11 11:25

A ještě dodatek, určitě jsem se teda nikdy při leknutí se nechytala za hlavu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 09:40

No tak já se včera na to leknutí ptala doktorky.Chtěla jsem doktorský pohled. No tak nejen, že se o tom se mnou nechtěla bavit, ale jako odpověď mě uvedla…„no říká se, že z leknutí je tzv oheň“. No a pak dodala, no a čemu se jako lekáte. Noměla jsem na jazyku ji odpovědět dost peprně, ale pak jsem to polkla, že nebudu zbytečně čeřit vodu. Ale ona mě pak nasr… znovu, když pak dodala…nojo, ty těhotný jsou hrozně přecitlivělý. No já vypadla z ordinace nejen naštvaná, ale i bez informací :-(. :nevim:
Jinak malej je krásnej, jen jsem se chtěla zeptat co doktoři na ten oheň?? Dá se s tím do budoucna něco dělat???
Je fakt, že oproti potratu je to jen kosmetická vada, to je pravda…
Hlavně, ať jste zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.11.11 09:44

Leknuti v tehu nevadi.

Ohen je tzv. hemangiom. Kdy je maleho rozsahu, lze ho v pozdejsim veku vyriznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.11.11 09:55

Kathy - no většinou se čeká, jestli se nevstřebá sám (to se může stát) nebo se to prej dá řešit i lékama a nebo částečně odstranit laserem. Vyřezává se to jen málo často, protože potom zůstávaj jizvy :nevim: My na kožní teprve půjdeme, tak uvidím, jakej postup zvolej u nás :-) Ale ono když je člověk s prckem denně, tak to tak nějak přestane vnímat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 10:03

Kate02: To věřím, taky bych to nevnímala… pro mě by bylo důležitý, že je zdravý. Ale mrzelo mě, že ta doktorka nějak extra se se mnou nechtěla bavit.
Jak se malej jmenuje?? Mě včera řekli, že čekáme holčičku :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.11.11 10:06
Kathy Lostris píše:
Kate02: To věřím, taky bych to nevnímala… pro mě by bylo důležitý, že je zdravý. Ale mrzelo mě, že ta doktorka nějak extra se se mnou nechtěla bavit.
Jak se malej jmenuje?? Mě včera řekli, že čekáme holčičku :-).

Mně přijde, že se o tom ví hrozně málo :nevim: Pořádně se neví, co to způsobuje a možná i proto se o tom doktoři moc nechtěj bavit, nevím… :nevim: Malej se jmenuje Vojtěch :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí