léky a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9578
18.6.08 19:13

Nemáš za co, hlavně aby ti to pomohlo a brzo jste se dočkali zdravýho mimča. Přeju ti, aby to v pořádku bylo! Jinak podle toho jak to Dr.Koucký napsal, tak to vypadá, že ten v tom problém nevidí a to by mně asi dost uklidnilo..
My se zatim nesnažíme, zrovna dodělávám školu, ale kdyby náhodou mimčo bylo, tak bysme byli rádi..ale asi to taky jen tak nepůjde, mám dost rozházený hormony :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.6.08 19:51

Ahoj,
já jsem nechtěla mimi ještě nějak moc řešit, ale když jsem prodělala tu embolii tak jsem od základů změnila své životní hodnoty. Teď jen aby vše bylo v pohodě a taky aby to šlo protože pak na to člověk začne myslet čím dál víc a to není dobré. Co studuješ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
18.6.08 20:33

Ani nevim jestli to je vhodný psát :roll: bude ze mně „snad“ porodní asistentka :) Toho se trochu bojim já, aby to pak šlo..s těma problémama co mám a hlavně když vidím, jak stále víc lidí má problém :( o to horší by to bylo, když budu pracovat s těhulkama a mít na očích bříška. Na začátku druháku mě to tak chytlo, že jsem chtěla mimčo hned :) Naštěstí rozum zůstal při smyslech, že by to zatím nejvhodnější nebylo..Jak se těšíš na svatbu? Nejšeš z toho nervózní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.6.08 21:42

Ahoj,
tak to jsem rada, že jsem kapla na odbornici :lol: A odkud pocházíš?
Já jsem z Pardubického kraje. Na svatbu se zatím těším tak doufám, že mi to vydrží i když maminky už začínájí být nervozní. A co Ty jsi vdaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
19.6.08 07:04

:) Odbornice ze mně ještě dlouho asi nebude, pořád zjišťuju jak je toho moc co nevim, i když mě to opravdu zajímá a dost informací si sháním sama. Hlavně pak naučí prxe..Já jsem ze středočeského kraje. Zatim nejsem :cry: I když bysme rádi, ale zatim nejsou peníze. Teď jsme dodělali rekonstrukci bytu, takže na to padlo dost peněz a vzhledem k tomu že ještě nepracuju - škoda mluvit :roll: Ale snad se taky dočkám :lol: Jak jste spolu dlouho? Jak plánujete velkou hostinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.6.08 08:58

Ahoj,
jsem moc ráda, že jsi mi poradila toho doktora opravdu mě to uklidnilo. DĚKUJI!!!
My spolu v den svatby budeme dva roky, není to dlouhá doba ale já neměla vůbec důvod se rozmýšlet když mě požádal o ruku. Po mé zkušenosti s nemocí kdy jsem se dostala na dno to byl člověk který mě krůček po krůčku vytáhl zpět do života. Moc se těším a jsem opravdu pyšná, že budu jeho žena. Hostinu budeme mít ne nic velkého cca 38 lidí :) snad se vše vydaří jak má.
My taky koupili minulý rok domeček teda spíš malou řadovku, ale nám to bohatě stačí. Samozřejmě jsme si museli půjčit a to ani jeden nesnášíme dluhy ale možná to znáš taky.
Tak zase až budeš mít chvilku napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
19.6.08 11:20

Zrovna jsem přišla z veteriny a nákupu a jsem nějaká utahaná :roll: To jsem ráda, že tě to uklidnilo..Já kdybych měla problém, tak bych se na něj taky snažila obrátit, opravdu to je člověk na správném místě. A kolik ti vlastně je? My jsme spolu necelých 6 let - to to letí :o :) To je dobře, že víš, že v něm máš podporu. Tak snad vám vyjde počasí, aby jste nezmokly :wink: Plánujete nějakou svatební cestu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.6.08 18:55

Ahojky,
tak jsem se sem konečně dostala. Je mi 25 let a pracuji jako sekretářka v jedné zahraniční firmě. Svatební cetsu plánujeme, pojedeme do Rájeckých Teplic. Chtěli jsme někam letět le vzhledem k mému zdravotnímu stavu jsme se nakonec rozhodli pro Slovensko :) tam je taky krásně.
A co vy plánujete nějakou dovolenou? A kde studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
22.6.08 08:03

Letadlem by to asi opravdu vhodný nebylo. Určitě bude na Slovensku hezky, koukala jsem ma fotky a je tam krásně. Po té embolii tě neposílali do nějakého trombo.centra? Nebo řešili to nějak? Chtěli bysme jet asi do Chorvatska autem s pár známými. Asi se podívat na Plitvická jezera, nebo nějaký park a pak sjet na Makarskou a užívat si jen vody a nic nedělat :) Tak uvidíme, jak to dopadne a jestli se nějak domluvíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
24.4.15 10:55

vysazení léku před otěhotněním

Ahoj, mám dotaz, jak dlouho musíme čekat po vysazení léku metotrexát, před snažením otěhotnět? Partner ho užívá 3 krát týdně po 2 tabletách denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí