Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáš za co, hlavně aby ti to pomohlo a brzo jste se dočkali zdravýho mimča. Přeju ti, aby to v pořádku bylo! Jinak podle toho jak to Dr.Koucký napsal, tak to vypadá, že ten v tom problém nevidí a to by mně asi dost uklidnilo..
My se zatim nesnažíme, zrovna dodělávám školu, ale kdyby náhodou mimčo bylo, tak bysme byli rádi..ale asi to taky jen tak nepůjde, mám dost rozházený hormony ![]()
Ahoj,
já jsem nechtěla mimi ještě nějak moc řešit, ale když jsem prodělala tu embolii tak jsem od základů změnila své životní hodnoty. Teď jen aby vše bylo v pohodě a taky aby to šlo protože pak na to člověk začne myslet čím dál víc a to není dobré. Co studuješ? ![]()
Ani nevim jestli to je vhodný psát
bude ze mně „snad“ porodní asistentka
Toho se trochu bojim já, aby to pak šlo..s těma problémama co mám a hlavně když vidím, jak stále víc lidí má problém
o to horší by to bylo, když budu pracovat s těhulkama a mít na očích bříška. Na začátku druháku mě to tak chytlo, že jsem chtěla mimčo hned
Naštěstí rozum zůstal při smyslech, že by to zatím nejvhodnější nebylo..Jak se těšíš na svatbu? Nejšeš z toho nervózní? ![]()
Ahoj,
tak to jsem rada, že jsem kapla na odbornici
A odkud pocházíš?
Já jsem z Pardubického kraje. Na svatbu se zatím těším tak doufám, že mi to vydrží i když maminky už začínájí být nervozní. A co Ty jsi vdaná?
Odbornice ze mně ještě dlouho asi nebude, pořád zjišťuju jak je toho moc co nevim, i když mě to opravdu zajímá a dost informací si sháním sama. Hlavně pak naučí prxe..Já jsem ze středočeského kraje. Zatim nejsem
I když bysme rádi, ale zatim nejsou peníze. Teď jsme dodělali rekonstrukci bytu, takže na to padlo dost peněz a vzhledem k tomu že ještě nepracuju - škoda mluvit
Ale snad se taky dočkám
Jak jste spolu dlouho? Jak plánujete velkou hostinu?
Ahoj,
jsem moc ráda, že jsi mi poradila toho doktora opravdu mě to uklidnilo. DĚKUJI!!!
My spolu v den svatby budeme dva roky, není to dlouhá doba ale já neměla vůbec důvod se rozmýšlet když mě požádal o ruku. Po mé zkušenosti s nemocí kdy jsem se dostala na dno to byl člověk který mě krůček po krůčku vytáhl zpět do života. Moc se těším a jsem opravdu pyšná, že budu jeho žena. Hostinu budeme mít ne nic velkého cca 38 lidí
snad se vše vydaří jak má.
My taky koupili minulý rok domeček teda spíš malou řadovku, ale nám to bohatě stačí. Samozřejmě jsme si museli půjčit a to ani jeden nesnášíme dluhy ale možná to znáš taky.
Tak zase až budeš mít chvilku napiš.
Zrovna jsem přišla z veteriny a nákupu a jsem nějaká utahaná
To jsem ráda, že tě to uklidnilo..Já kdybych měla problém, tak bych se na něj taky snažila obrátit, opravdu to je člověk na správném místě. A kolik ti vlastně je? My jsme spolu necelých 6 let - to to letí
To je dobře, že víš, že v něm máš podporu. Tak snad vám vyjde počasí, aby jste nezmokly
Plánujete nějakou svatební cestu?
Ahojky,
tak jsem se sem konečně dostala. Je mi 25 let a pracuji jako sekretářka v jedné zahraniční firmě. Svatební cetsu plánujeme, pojedeme do Rájeckých Teplic. Chtěli jsme někam letět le vzhledem k mému zdravotnímu stavu jsme se nakonec rozhodli pro Slovensko
tam je taky krásně.
A co vy plánujete nějakou dovolenou? A kde studuješ?
Letadlem by to asi opravdu vhodný nebylo. Určitě bude na Slovensku hezky, koukala jsem ma fotky a je tam krásně. Po té embolii tě neposílali do nějakého trombo.centra? Nebo řešili to nějak? Chtěli bysme jet asi do Chorvatska autem s pár známými. Asi se podívat na Plitvická jezera, nebo nějaký park a pak sjet na Makarskou a užívat si jen vody a nic nedělat
Tak uvidíme, jak to dopadne a jestli se nějak domluvíme..
Ahoj, mám dotaz, jak dlouho musíme čekat po vysazení léku metotrexát, před snažením otěhotnět? Partner ho užívá 3 krát týdně po 2 tabletách denně.