Léky posilující paměť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
2.9.14 20:17

Kdysi davno jsem brala Geratam. Jak a jestli zabral netuším, ale asi si ho opět koupím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 20:55
  • Citovat
  • Upravit
28446
2.9.14 21:05

@CokeLady a co zkusit se s dětmi učit básničky, písničky - posilovat pamět - procvičovat. Říká se, že když se člověk stále něco učí, že si posiluje pamět - mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
2.9.14 21:05
@CokeLady píše:
Když si to nepamatuješ, tak asi nezabral :mrgreen:
:pankac: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
2.9.14 21:21
@CokeLady píše:

Tak počkej :lol: koupím si ho a třeba si vzpomenu :think:
Měla jsem ho od ségry z nem, tam ho davali po mozk. příhodách, takže asi funguje :mrgreen: ale IQ prokazatelne nezvedá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 21:24

@Catus piracetam? nebo tak nejak?
http://www.psychoweb.cz/…y-davkovani/

• Citovat
  • Upravit
19609
2.9.14 21:27
@KackaDoup píše:

Jo to je stejne jako Geratam, má to stejnou účinnou látku. Co dávají teď nevím, už je to dávno. Ja doporucuju RUM :mrgreen: Zapomeneš žes něco chtěla a je ti hned líp :lol: :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
2.9.14 21:30

Jo a ještě mám na jedněch angl. stránkách vyhlidnuty nějaké bylinné kapky na lepší soustředění, pro kluka. Recenze perfektní, ale mám to v ntb a ten je mimo. Takže ani nemůžu hodit odkaz. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
2.9.14 22:58

Geratam je to samé, co Piracetam. Já jsem to brala na výšce a kromě bolesti hlavy jsem nepozorovala žádný účinek :nevim: Zbytečně vyhozené peníze, ani neznám nikoho, komu by tyto prášky pomohly. Já jsem ještě nenašla nic, co by mi s pamětí opravdu pomohlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
2.9.14 22:59
@KackaDoup píše:
http://www.psychoweb.cz/…y-davkovani/
…piracetam se daval za me pred 20ti lety na neurologii pro posileni funkce mozku po mrtvicich, do toho bych nesla…a navic bez receptu ani ranu…tenkrat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 08:38

@lajovka no ja taky ne, jen me napadlo kdyz psala ze po mrtvici tak ze to je ono…jinak je to porad aktualni lek.

• Citovat
  • Upravit
10141
3.9.14 14:00
@CokeLady píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
3.9.14 14:31

Tak na toto je nejlepší natrhat lystí jinanu dvoulačného(ginkobiloba),ted je vhodná doba ke sběru, nasušit a to nejlépe někde na hůře(ne na slunci)a pak už si jen vařit lahodný čaj, který nejen skvěle chutná, ale hlavně je velmi účinný na krevní oběh a tím dochází k prokvení mozku a zlepšení paměti. Přípravky s ginko pokud vím vůbec nefugují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
1.3.18 15:38

Ahoj všem :mavam: obnovují diskusi. Co nevidět mě čeká matura a jelikož mám 5leteho syna, který je stále marod a tisíc starosti okolo tak jsem nucena se učit hlavně doma. Do školy chodím skoro jen na zkoušení. Teď musím ještě přitvrdit. Vždy jsem byla celkem dobře učenlivá a mam asi i celkem dobrou paměť. Nicméně když se snažím učit tak mě něco nebo spíše někdo po chvíli rozptýlí a já přejdu na jinou činnost. Po večerech jsem hotová a už se toho moc nenaucim. Vydržím u knížky nebo u psaní písemné práce max hodinu. Pořídila jsem si tedy dnes Geratam a guaranu třeba jako náhražku za kafe které nepiju. Placebo se samozřejmě dostavilo a já teď popsala asi 5 stránek výpisků k matuře :mrgreen:. Brala jste některá taky něco na bázi piracetamu? Za jak dlouho se dostavil opravdový účinek pokud se dostavil? Kolik tablet jste užívali? Mám Geratam 1200. Díky za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.5.18 11:30

Já jsem používala také Ginko, ale velmi mi to nepomáhalo. Ale začala jsem brát Revitalum Mind Plus. četla jsem mnoho dobrých názorů ohledně tohoto prípravku. Dúfam, že mi to zabere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí