Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@aanysek píše:
Udělala bych to taky tak. Sehnat krátký levný let a vyzkoušet to nanečisto. A z Vídně se zpátky do ČR dostanete snadno i busem.
A pokud by to pro něj nebylo snesitelné, tak bych s ním za rodinou opravdu neletěla. Mám taky svoje fobie (více i méně racionální) a kdyby mě někdo bez ohledu na moje pocity donutil jít do situace, kterou nedávám, tak pochybuju, že mu ještě někdy budu důvěřovat. To u dítěte opravdu nechceš.
Možná bych to udělala obráceně, do Vídně busem a zpět letadem, protože kdyby to nedal náhodou, tak je rozdíl být s dítětem už skoro doma a nebo s vystresovaným dítětem absolvovat ještě x hodin.
@Fiveone píše:
Možná bych to udělala obráceně, do Vídně busem a zpět letadem, protože kdyby to nedal náhodou, tak je rozdíl být s dítětem už skoro doma a nebo s vystresovaným dítětem absolvovat ještě x hodin.
Jo, to zní ještě líp.
I když zas kdyby ani nenastoupil, tak je lepší být ještě v Praze než ve Vídni ![]()
@aanysek píše:
Jo, to zní ještě líp.
I když zas kdyby ani nenastoupil, tak je lepší být ještě v Praze než ve Vídni
Tak furt je možnost jet i zpět autobusem a letenky nestojí tolik jako někam do USA, aby přišli o tolik peněz. A možná bych využila cestu tam jako výlet a našla si nějaký jednodenní -dvoudenní poznávací zájezd, kam bych jela autobusem a odlet bych plánovala tak, aby pokud by to neklaplo, tak aby bylo možné stihnout autobus se zájezdem zpět. To by se myslím dalo domluvit.
@aanysek píše:
Jo, to zní ještě líp.
I když zas kdyby ani nenastoupil, tak je lepší být ještě v Praze než ve Vídni
Tyhne nevypadají špatně, ale asi bych netestovala lanovku a letadlo v jeden den a volila bych raději první možnost. V podvečer je návrat se zájezdem, tak třeba bych se domluvila s nimi tak, že po obědě bych se pokusila o odlet a kdyby se to nepodařilo, tak v podvečer bychom jeli s nimi.
https://www.cedok.cz/…ni/dovolena/?…
@tlustyhrosik pardon, ale v takovém případě bych dítě do letu nenutila… ať už jsou důvody pro let jakékoli, pokud je to neodkladné, zvolila bych jiný druh dopravy
Pokud bude mít nějaký panicky stav, tak nemusíte ani odletět…
Nezpůsobis tak problémy jen sobě, ale i okolí…
Buď do létání dozraje, nebo se bude dopravovat jinak.
Já mám sice „jen“ strach z výšek, jako malá jsem ani nesešla se schodů a máma mě přenášela v náručí, mytí oken je pro mě adrenalinový sport. Nedovedu si představit, že mě někdo v dětství donutí tento strach překonat násilím.
Bachovky krizovky ty koupite hned
A jsou bachovky i primo na strachy