Lepivá stolice

8.2.13 08:06

Lepiva stolice

Ahoj maminy chtela bych se zeptat na lepivou stolici. Nase mala ma 4 tydny, castecne dokrmujeme. Ted jsem na poslefni plince nasla stolico, ktera mela barvu jako vzdy, ale je lepiva. Takova, ze jsrm to z na nemohla sundat a na plince se to opravdu tahlo jako by to bylo prilepene. Nemate s tim nekdo z
kusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
8.2.13 08:32

:roll: Jéžiši, mě fakt udivuje, jak moc se lidi dokáží zabývat ho*nem :mrgreen: :lol: :lol: To je normální, tobě se to nestává? :roll: Achjo, stolice se mění a bude měnit furt a jestli tě to pokaždé vykolejí, tak teda nevím. Nemyslím to zle, ale občas to už je fakt přehnané :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.13 08:37

Mozna jsi zkusenejsi maminka nez jsem ja…my mame mimi prvni, dnes v noci jsme spali asi 3 apul hodiny, protoze mala plakala, kroutila se a do toho se objevila tahles tolice, takze doufam, ze vzhledem k jejimu stavu je snad pochopitelne, ze se na to clovek zameri, zvlast kdyz mu ditko place asi 5 hodin v kuse. Lina huba…a dal to mozna znas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.2.13 08:39

@gravityoflove jo jasně, ale tak stolice se mění, je to normální. No bolelo ji bříško :lol: Já to fakt nemyslela zle, jen počkej až se ji přehoupne rok. Pak teprve něco v plínách zažiješ :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
8.2.13 08:44

Pokud je to hlen a pořád by se to opakovalo, mohla by to být alergie na kravskou bílkovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
8.2.13 09:30

Ahoj - buďto zkus nějaké probiotické kapičky - poradí ti v lékarně, myslím od Biopronu jsou pro miminka, nebo zkus pozjistit tu Alergii na bílkovinu kravského mlíka ABKM - info je všude dost. Vynechej ze své stravy (předpokládám že kojíš) veškeré mléko - i máslo, sýry, hlídej to i v sušenkách, pečivu apod. Pokud se jí cca za 2-3 týdny stav upraví, zkus mléko do své stravy vrátit a pokud se i jí vrátí problémy, je ABKM skoro jistá, pak to řeš s doktorkou…
Je lepší řešit kraviny, než jí nechat trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
8.2.13 09:31
  • aha teď ještě čtu, že dokrmuješ um. mlékem - to bys na ten test na ABKM musela dokrmovat i speciálním mlékem, které je na přespis od doktora. Určitě ne obyč. sunar :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
8.2.13 09:37

Musím se zastat zakladatelky, je v šestinedělí a má první mimi, tak je jasné, že zkoumá všechno. Vzpomeň si na sebe.
Hele, co máš za UM? Malý je taky kojený a má od narození taky UM- nejdřív Nutrilon- ten mi to dělal, hovínka fakt hnus. Měla by mít ještě krásnou vaječinu a nemla by se lepit. Ještě chvíli počkej a když se to bude opakovat, tak zkus jiné UM. a probiotické kapky jsou super. Ale nenajedou hned, musí se brát nějakou dobu než zaberou. Možná jí zkus dát trošku čaje na to bříško, to by se jí taky mohlo ulevit.
A neboj, bude to dobré:)

Příspěvek upraven 08.02.13 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
8.2.13 09:39

Já bych tou alergií na mléko ještě nehrotila. Podle mě to je fakt blbé UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
8.2.13 09:39

Nebo vezmi plínku k doktorce až půjdete na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.2.13 09:47

Dceři jsou teda už dva pryč, ale po banánu má houno tak lepivý, že z ní ani nejde umejt:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.2.13 09:48

Jestli kojíš a dokrmuješ k tomu, tak se hovínko může měnit podle mléka. Taky jsme to tak měli, jednou bylo takové podruhé makové. Doktorka se kolikrát i ptala na konzistenci, jestli je např. jako zubní pasta nebo jako hořčice:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.13 10:48

Dekuju za podporu holky…clovek si prijde, jestli uz neni blazen, ale kdyz ten drobek sam nerekne, co ho trapi…no je pravda, ze mame Nutrilon, doted se zatim nic nedelo, jeste teda pockam, zda se to bude opakovat a pripadne vymenime…za co jste ho menili vy? snazim se kojit fakt poctive, ale treba na noc davame UM, nejak mi po ni lip spi. Navic s tim kojenim to nemame asi vychytany, hledame spravnou techniku a zrejme se obratime na laktacniho poradce…mala totiz strasne hlta, srka, krouti se u toho a navic se pripoji na 5 minut a pak uz nic. dame druhy prso, stejny scenar a zase konec. myslim, ze ma ty prdy z toho, protoze timhle stylem musi napolykat silene vzduchu a asi bude i hladova, kdyz vydrzi sat jen takhle dlouho a je zasycena vzduchem…no nevim, asi nekde delame chybu…konzistence horcice ci vajicka me bavi :) vzdycky do ty pliny koukam, zkoumam a leckdo by si myslel, ze uz jsme definitivni blazen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
8.2.13 18:33

@gravityoflove Malýmu budou 4 měsíce a neděláme nic jinýho, než, že studujeme plínu :lol: Od porodnice byl na Bebě-tuhý bobany, pak Nutrilon-průjem, pak už na předpis Nutrilon Allergy Care-průjem a skončili jsme u Neocate-lepivý tmavě zelený hovňáky :lol: :roll: Takže těžko říct, za jaký mlíko Nutrilon vyměnit, každýmu bude sedět něco jinýho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.2.13 18:54

Po MM by měly být míchaný vajíčka:-) Po tom UM spíš zubní pasta, což je vpodstatě lepivá konzistence:-) Jestli je obojí žlutý tak je to asi dobrý, ale pro jistotu se zeptej doktorky, ta ti řekne. Ale fakt mívají mimina stolici různou i v závislosti na tom, co jí matka, pokud kojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí