Kůrka chleba pro miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kurka chleba
Ahoj holky, dneska jsem malému(6měsíců) dala u našich kůrku z chleba a malý si kousek dásnama asi ukousnul a začal natahovat, trošku dávit asi se mu to přilepilo v krku-tý jo vypadalo to hrůzostrašně tak jsem mu poklepala mezi lopatky a pak už dobrý
ale ve mě pěkně zatrnulo a už nikdy mu nic takového nedám až od roku
jsem si fakt nadávala že jsem kráva
stalo se vám to někomu taky? Nemohl kousek vdechnout že ne? Je v pohodě nesype, nekašle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V klidu to je normální malému se to taky stalo prostě su mu to přilepilo hold musíš ho hlídat a když mu ji dáš tak být s nim a klidně mu ji zase dej když malému začali růst zoubky pomáhala jen kůrka od chleba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasný, neboj, jen to chce byt u nej a hlídat, ale to se proste může stát. Normálně mu ji zas dej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulatko No já ho měla na klíně a mluvila s našima -nepočítala jsem že to rozžužlá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkyM No jo ale mě to v tu chvíli nedošlo myslela jsem, že si jen bude masírovat dásně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neboj chleba je mnohem bezpečnější, jak rohlík
a neboj bude se sem tám dávit i později a něčím jiným ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vim, ale ono jim to fakt dělá dobře tak mu to neodpírej jen buď u něj. Naše se taky kolikrát dávila, než jsem si zvykla taky jsem byla vyjukaná. A rohlík je fakt horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verunka84 fakt bych byla v klidu, moje mala zas furt kucka u stavicek, jak je zvykla na prso, tak to ještě neumi jinak pit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neblázni, přece nebude dostávat prcek furt mixovaný. Musí si na to taky přijít sám. Začni křupkama, ty se rozpouští takřka samy:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verunka84 hlavně klídek, to se občas stává, za pár týdnů už se s jídlem ke kousání bude umět pracovat líp a takový nehody nebudou…je blbost si to vyčítat a říkat, že do roka nic podobného nedostane
věř mi, že to by ses z něj zbláznila…
jen ze začátku mu takové kousací věci nedávej bez dozoru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verunka84 tak já byla u druhého už trochu otrlejší, takže jsem k dítku hned neběhala, že se dáví a ejhle, on se s tím naučil vypořádat se sám a jedl kousky mnohem dřív jak prvorozený, se kterým jsem byla vyjukaná mnohem víc.
No a teď jsem z tříměsíčního kojence vyklepávala kousky jabka, kterým ho nakrmil prostřední, přežil, teda abych nedělala takovou borku, dost jsem se v duchu modlila, abych ten kus jabka vyšťourala a nepinkla mu ho prstem ještě do krku, ale povedlo se, a rozhodně dostane kus něčeho na žužlání nejpozději v půl roce, rohlík nebo křupku, to bude klídek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvykej si, to se vám stane ještě mockrát.
Musí se to holt naučit, tak jako všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit