Kůrka chleba pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1808
7.2.13 14:52

kurka chleba

Ahoj holky, dneska jsem malému(6měsíců) dala u našich kůrku z chleba a malý si kousek dásnama asi ukousnul a začal natahovat, trošku dávit asi se mu to přilepilo v krku-tý jo vypadalo to hrůzostrašně tak jsem mu poklepala mezi lopatky a pak už dobrý :roll: ale ve mě pěkně zatrnulo a už nikdy mu nic takového nedám až od roku :roll: jsem si fakt nadávala že jsem kráva :cert: stalo se vám to někomu taky? Nemohl kousek vdechnout že ne? Je v pohodě nesype, nekašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
7.2.13 14:55

V klidu to je normální malému se to taky stalo prostě su mu to přilepilo hold musíš ho hlídat a když mu ji dáš tak být s nim a klidně mu ji zase dej když malému začali růst zoubky pomáhala jen kůrka od chleba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
7.2.13 15:01

No jasný, neboj, jen to chce byt u nej a hlídat, ale to se proste může stát. Normálně mu ji zas dej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.13 15:04

@petulatko No já ho měla na klíně a mluvila s našima -nepočítala jsem že to rozžužlá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
7.2.13 15:08

@verunka84

co jinýho asi udělá kůrka chleba? Rozžužlá se ne?  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.13 15:10

@MarkyM No jo ale mě to v tu chvíli nedošlo myslela jsem, že si jen bude masírovat dásně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
7.2.13 15:11

:mrgreen: neboj chleba je mnohem bezpečnější, jak rohlík :mrgreen: a neboj bude se sem tám dávit i později a něčím jiným :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
7.2.13 15:13

@verunka84

já vim, ale ono jim to fakt dělá dobře tak mu to neodpírej jen buď u něj. Naše se taky kolikrát dávila, než jsem si zvykla taky jsem byla vyjukaná. A rohlík je fakt horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
7.2.13 15:17

@verunka84 fakt bych byla v klidu, moje mala zas furt kucka u stavicek, jak je zvykla na prso, tak to ještě neumi jinak pit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.13 15:19

Asi máte pravdu holky-už jsem klidnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.2.13 15:47

Neblázni, přece nebude dostávat prcek furt mixovaný. Musí si na to taky přijít sám. Začni křupkama, ty se rozpouští takřka samy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
7.2.13 15:57

@verunka84 hlavně klídek, to se občas stává, za pár týdnů už se s jídlem ke kousání bude umět pracovat líp a takový nehody nebudou…je blbost si to vyčítat a říkat, že do roka nic podobného nedostane ;) věř mi, že to by ses z něj zbláznila…
jen ze začátku mu takové kousací věci nedávej bez dozoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.2.13 15:58

@verunka84 tak já byla u druhého už trochu otrlejší, takže jsem k dítku hned neběhala, že se dáví a ejhle, on se s tím naučil vypořádat se sám a jedl kousky mnohem dřív jak prvorozený, se kterým jsem byla vyjukaná mnohem víc.
No a teď jsem z tříměsíčního kojence vyklepávala kousky jabka, kterým ho nakrmil prostřední, přežil, teda abych nedělala takovou borku, dost jsem se v duchu modlila, abych ten kus jabka vyšťourala a nepinkla mu ho prstem ještě do krku, ale povedlo se, a rozhodně dostane kus něčeho na žužlání nejpozději v půl roce, rohlík nebo křupku, to bude klídek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
7.2.13 17:16

Zvykej si, to se vám stane ještě mockrát. ;-) Musí se to holt naučit, tak jako všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.13 17:24

@rejžička Když já mám strach aby to nevdechnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie