Kůrka chleba pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
7.10.13 08:51

@zlodcera tak zkus dětské speciální sušenky, obsahují lepek a nejsou tak preslazene jako klasické piškoty. A hlavně se dobře rozpouští v pusince. Uvidíš jak ti to bude žužlat jako divý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.10.13 08:55

@Slečna Ferka tak Sunarka zrovna taky vzhledem ke složení není šťastná volba. krom jiného obsahuje velké množství cukru a nasycených tuků a vejce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.10.13 08:58

Tak jestli ti jde o lepek, tak stačí do jídla přidat trochu ovesných vloček (dělají se i mleté). Jinak kluk kůrku nikdy nežužlal a jedl naprosto ukázkově. Občas dostával ty dětské křupky.

• Citovat
  • Upravit
11565
7.10.13 09:08

@paola white Vím, ale vejce mi nevadí a ty cukry a tuky v množství, v jakým to ochutnávala (pytlík sušenek jsme měli asi na dva měsíce), neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.10.13 09:14

Tak lepek je ve vlockach, namoc do vody, uvar do mekka, rozmixuj a pridej k ovoci. A mas zdravou svacu pro mimco. Kousky jidla me dr jeste ted nedoporucovala, i kvuli vdechnuti. A to je synovi skoro 9 mesicu. Nema zuby zadny.

• Citovat
  • Upravit
12743
7.10.13 09:16

@Slečna Ferka pořád nějak zapomínám, že ne všechny děti jsou jako ten náš kyselina :) u nás by byl tak na 1-2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
7.10.13 09:17
@Lemuska píše:
Kůrka chleba i rohliky obsahuji sůl, pro 6ti měsíční zcela zbytečně. Krupky jsou tedy rozhodně vhodnější. Jo a někteří pediatři doporučují lepek az do 8mesice. Takze tak.

a někteří od 4 měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
7.10.13 09:19
@paola white píše:
@zlodcera hlavně nechápu proč mu to dáváš??? výživově mu to nic nedá a evidentně mu to nesedí když se zeblije jak alík…v 6 měsících mi to připadá naprosto zbytečné :nevim:

tak křupky mu taky výživově nic nedaj..a některé děti se dáví i křupkama… já dávala oboum dcerám kůrku chleba a bez problémů… každé dítě je jiné ;-) když mu kůrka chleba tedka dělá problém tak bych mu jí nedávala a zkusila to za nějaký čas znovu třeba to bude lepší :-) a mě teda kůrka chleba přijde lepší jak křupky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
7.10.13 09:20
@paola white píše:
@Slečna Ferka tak Sunarka zrovna taky vzhledem ke složení není šťastná volba. krom jiného obsahuje velké množství cukru a nasycených tuků a vejce…

jj sunarka zrovna není moc dobrá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
7.10.13 09:28

Tak já nevim teda, ale mě se malá minulý týden dusila na sunarkách (7.5 měsíce), málem jsem umřela hrůzou, vypadalo to strašně, protože zmodrala jak krabice mlíka, hnus. A to jí jídlo nemixuju, ale mačkám vidličkou a v jogurtu jí kousky ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.10.13 09:29
@zlodcera píše:
Tady si přijít pro radu je někdy fakt o nervy :( Holky, fakt neumíte být vlídné? Kůrku jsem chtěla dávat proto, aby se seznámil s lepkem. Docela dost maminek to dělá, tak nevím, proč vám to přijde tak uhozené a hned ze mě děláte matku tyranku. Samozřejmě, že do něj nebudu za každou cenu cpát kůrku. Nehrabe vám tady už trochu hned se do každého navážet?
:think: ono teda i chtít poradit je tady občas o nervy. Jestli jsem se navážela, nebo vyzněla nějak útočně, tak to se tedy omlouvám.
Nehrabe mi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
7.10.13 12:26
@luphen píše:
a někteří od 4 měsíců ;)

JO to je mozne, zalezi na @zlodcera ke kteremu smeru se prikloni… V uvodnim prispevku nebylo nic o tom, ze ji prave jde o zavadeni lepku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
7.10.13 13:13

Ahoj, mne se maly davil u kazdeho i sebemensiho kousku. Kdyz se mu to dostalo dozadu na jazyk, tak se zblil. Naucil se krasne prave na krupkach a ted mu nedela problem nic. Jeste 2 mesice zpet jsem musela vse mixovat uplne do hladka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
7.10.13 20:19

Náš desetiměsíční prďola jí kousky v pohodě, i malý kousky chleba a rohlíku, ale když mu dám kousek rohlíku nebo kůrku od chleba do ruky, má asi strach, aby mu to někdo nesežral a celý si to narve do pusy, blbec :zed: Už se mi takhle několikrát dávil, dělá to i s křupkou, ale ta se rozpustí. Nevím, jak ho naučit, že se to jí po kouskách a že mu to nikdo nesní :roll: Když před něj dám 5 kostiček chleba a dávám mu je já po jedný, jí krásně, když ho nechám, ať si bere sám, narve si je do pusy všechny naráz a pak se s tím dáví. A jako bonus, když mu to zaskočí, vykašle to a to, co má v puse, spolkne znova :cert: Asi má pocit, že by toho byla škoda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí