Lesní školka

49
30.11.08 19:02

lesní školka

Nevíte někdo, jestli u nás existuje „lesní školka“? Nebo aspoň nějaký odkaz na netu. Nejvíc se jí blíží ekologická školka v Toulcově dvoře v Praze. Při zadání do vyhledavače mi vyskočily samé stromkové školky. Pro upřesnění - myslím školku bez budovy, nebo alespoň minimálním využitím budovy. Ne že bych tam chtěla dát děti, ale spíš pro inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4326
13.2.11 23:03

ahojky,

taky o tom přemýšlíme, máme jí pár minut od baráku. V Šáreckém údolí, P6. Vypadá to tam pěkně. Odkaz nemám. :wink:

Příspěvek upraven 13.02.11 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
13.2.11 23:07

tady ještě článeček co jsem vygooglila…měla jsem na mysli tu lesní školku Šárynku.

http://ekolist.cz/…-zdi-a-plotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
14.2.11 00:19
wapik píše:
ahojky,

taky o tom přemýšlíme, máme jí pár minut od baráku. V Šáreckém údolí, P6. Vypadá to tam pěkně. Odkaz nemám. :wink:

Příspěvek upraven 13.02.11 v 23:16

Závidím… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
19.2.12 23:22

Ahoj, rada bych obnovila diskuzi. Kus od naseho mesta je vprovozu lesni skolka. Rada bych nasla nekoho, kdo ma se zalozenim teto skolky nebo klubu zkusenost a mohl by poradit? Diky za prispevky a zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
20.2.12 08:42

Lesní školka je můj sen, ale v okolí nemáme a nejsem ochotná dítko dovážet autem. To by mi přišlo takové na hlavu - autem do lesní školky… A beru školku nejen jako vzdělávání pro dítě ale i odlehčení pro sebe, což by při taxikaření dost odpadlo.

• Citovat
  • Upravit
Any11
21.2.13 14:47

Ahoj, nemate prehled o lesnich skolkach v Praze?

Vim o Lesníčku v Toulcáku (ale tam pry chteji vetsi deti), nemate jeste prehled o lesnich nebo aspon ekologicky zamerenych skolkach v tehle casti Prahy? (O K2 vim, tu budou rusit.) Budu rada za jakoukoli zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
3140
21.2.13 15:22

Nevím tedy v které části Prahy, ale dcera chodila do Lesní školky 3 údolí, co je v botanické zahradě v Troji. (www.3udoli. cz) Byli jsme spokojeni, mladší tam dáme také…aspoň na pár dní v týdnu, než ji vezmou do státní školky. Státní školku to podle mého názoru nenahradí, ale pro ty tříleťáky je to parádní možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
21.2.13 15:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.2.13 16:07
@me2dova píše:
Nevím tedy v které části Prahy, ale dcera chodila do Lesní školky 3 údolí, co je v botanické zahradě v Troji. (www.3udoli. cz) Byli jsme spokojeni, mladší tam dáme také…aspoň na pár dní v týdnu, než ji vezmou do státní školky. Státní školku to podle mého názoru nenahradí, ale pro ty tříleťáky je to parádní možnost.

Ja to prave hledam pro triletacku.. do skolky ji asi nevezmou, tak chci neco, kde bude hodne venku.

• Citovat
  • Upravit
Any11
21.2.13 16:16
@questXY píše:
http://lesnims.cz/lesni-ms-v-cr :mavam:

Ja jsem slepa, ja tam tu mapu nenasla. :) Diky.

• Citovat
  • Upravit
Any11
22.2.13 11:53

Nemate nekdo zkusenost s http://www.ekoskolka-rozarka.cz/ ? Hledam nejake reference.

• Citovat
  • Upravit
624
21.3.13 10:02

Se zkusenostmi nepovim… z toho co je na netu, vypada dobre - me zaujala hodne ta v ricanech, ale pro nas to neni neblize… mapa tu - http://lesnims.cz/node/16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wosto6
27.4.13 09:38

Je to určitě dobrý nápad, ale nechápu, proč je to tak drahé??

• Citovat
  • Upravit
wosto6
27.4.13 09:40

Je to určitě dobrý nápad, ale nechápu, proč je to tak drahé??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin