Let letadlem a stres

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
29.6.22 09:31

@Freesia Tak jak kdy někdy jsem unavenejsi ale rozhodně člověk nevypadá jako namazány. Opravdu krásně uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
29.6.22 10:39

Holka já trpím stresovým průjmem a to je teprve radost :mrgreen: lítám i tak, letadlem i na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
29.6.22 11:08
@AstraG píše:
Toto je opravdu skvělá diskuze před prvním letem :lol: taky se bojím. :lol: teroristy hledám i v metru nebo na frekventovaných místech. :lol:

Takhle jsem malem umrela strachy v Parizi v metru pred lety, sedel proti mne manik nejaky arab nebo co, a porad na me ziral pak tesne pred vystupem zacal neco lovit po kapsach, ja myslela ze zbran atd. A fakt jsem zavrela oci a zacala se modlit. Chutak vyndal mobil..ale ja myslela ze se strachy rozsypu. :roll: a pak jednou vedle me sedel pan, ktery mel nejake hadicky po tele, nejake leky..ja celou dobu cekala ze bouchnem..vsichni v klidu a ja jak pruzina, celou dobu jsem na nej nenapadne mrkala, no musel si myslet ze jsem cvok 8o.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
29.6.22 13:47
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 20 let dneska večer máme jet na dovolenou jenže mi není vůbec dobre asi se stresu spis určitě potim se je mi neustále na zvracení bolest bricha nevi někdo jak to zastavit
Nikdy jsem neletela a nevím jak mi bude v letadle

Ahoj,
asi to bude stres, jak píšeš. Zkusil bych to v sobě pocitově otočit a těšit se. Denně se letadly přepraví stovky tisíc lidí (zrovna v noci jsem četl, že každý den je cca 50 tis. letů), nikomu se nic nestane (statisticky je mnohem větším rizikem cesta na letiště a z letiště) a samotný let, než ti zevšední, je pěkným zážitkem.
A vzít si kinedril můžeš i jako dospělá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
29.6.22 23:21

Tchyně letěla poprvé ve 45 letech. Byla tak nervózní, že se opila (chuděra to nějak neodhadla) a ani nevěděla, jak z místa A doletěla do místa B :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová