Let letadlem a stres

Anonymní
29.6.22 07:29

Let letadlem stres

Dobrý den, je mi 20 let dneska večer máme jet na dovolenou jenže mi není vůbec dobre asi se stresu spis určitě potim se je mi neustále na zvracení bolest bricha nevi někdo jak to zastavit
Nikdy jsem neletela a nevím jak mi bude v letadle

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
29.6.22 07:33

Neboj bude to fajn ;) vždyť to bude super letět na dovolenou, ne? Těšíš se? Skoro každý je nervózní před cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.22 07:36

@pikola jo tesim.
Ale ten stres je hruza premyslela jsem ze si zajdu do lékárny koupit něco na nevolnost

• Citovat
  • Upravit
12608
29.6.22 07:49
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 20 let dneska večer máme jet na dovolenou jenže mi není vůbec dobre asi se stresu spis určitě potim se je mi neustále na zvracení bolest bricha nevi někdo jak to zastavit

Jestli to neni spise nejaka strevni viroza, taky me to jednou chytlo pred cestou i kdyz jen vikendovou. Pak to bylo o diete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
29.6.22 08:20

Letěla jsem 2×, létání se strašně bojím doma jsem byla vždycky ještě v pohodě a jakmile jsme dorazili na letiště tak jsem zakempila na záchodech a byla tam pomalu až do odletu jak mi bylo zle… ale určitě to bude dobré stres je normální dovolenou se užiješ :) (kdyžtak si dej na letišti panáka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.6.22 08:20
@Anonymní píše:

Před letem si vždy beru Neurol na uklidnění a rovnou 2 létání nesnáším. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.22 08:27

@Annabela11 dobre dekuji za dobrý nápad mužů vyzkoušet

• Citovat
  • Upravit
860
29.6.22 08:32

Myslím, že si v pohodě vystačíš s kinedrylem. Mě létání zase nebaví, je to nuda :mrgreen:. Hezkou dovolenou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
29.6.22 08:40

@Annabela11 a jak na Vás ten Neurol působí? Neuspává to? Nechtěla bych vypadat jako opilá nebo tak něco. Ale létání taky nesnáším, že příště si fakt něco musím dát. Už jen když plánujeme dovolenou, že někam poletíme, všichni se těší a mně se chce zvracet. Letos (naštěstí pro mě) jedeme autem. A i když vím, že statisticky je létání bezpečnější, iracionálně se létání bojím.

Příspěvek upraven 29.06.22 v 08:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.6.22 08:40
@Anonymní píše:
@Annabela11 dobre dekuji za dobrý nápad mužů vyzkoušet

Jen vám ho musí napsat lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
29.6.22 08:44

Na podobné úzkosti je i volně prodejný Guajacuran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.6.22 08:46

@Evkad dobre dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12608
29.6.22 08:49
@Annabela11 píše:
Před letem si vždy beru Neurol na uklidnění a rovnou 2 létání nesnáším. :(

Ja panaka ;) celou dobu jsem v napeti, oddechnu si az po sednuti na zem..jeste se jak bl. a divam na letecke katastrofy, tak se divam na sroubky u okenek, seslikovane platy, to se jeste vice vydesim, pak vytahnu knihu a snazim se cist, bylo fajn kdyz se davalo kdysi jidlo i u kratsich letu, clovek se odreagoval..jeste me chytalo mapovani " podivnych" pasazeru, potencionalnich zaskodniku. To uz jsem vzdala bylo jich hodne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.6.22 08:55

@lilith1 :lol: :lol: Tak to dělám přesně taky. Prijde mi že všechno divně vrže že se musí každou chvilku něco stát. Kdyz je tam člověk tmavé pleti už mám pocit že je opasaný výbušninou atd. A ty filmy to samé. Jsem si myslela že jsem taková jediná

Příspěvek upraven 30.06.22 v 05:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
29.6.22 09:08

Toto je opravdu skvělá diskuze před prvním letem :lol: taky se bojím. :lol: teroristy hledám i v metru nebo na frekventovaných místech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová