Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak se vám líbí ten název? Já moc a jsem pyšná, že bude svítit do dálky a vždy, když přiletím, tak ho uvidím.
Havel byl moje láska, fandila jsem mu od prvního okamžiku, kdy jsem se o něm dozvěděla ( je mi 40).
Proč nebo co se ti na tom nelíbí? Že naše letiště nese název největšího státníka ČR?
@Lenka002 Já pana Havla za nejlepšího státníka nepovažuji, to za prvé. Za druhé mi nepřišlo nic závadného na názvu Ruzyně. A za třetí mi to celé připadá předčasné a zbrklé.
No, ako slovenka s tým najväčším štátnikom súhlasiť nemôžem… Viac by sa mi páčilo letisko T. G.Masaryka, keď už sme pri tom…
Tak ani mě se to nelíbí. Naprostá zbytečnost, která stála jen hromadu peněz, které by se jistě daly využít smysluplněji. Změní se tím gestem něco? Po Havlovi toho k zapamatování zůstalo i bez tohoto dost ![]()
Brzy, jazyk, nazývat se, Letiště V. H… Hmmmm… Já to taky považuju za absolutně zbytečnou věc, jak píše @eva_valoi je to hodně uspěchaný… Navíc je tu myslím mnohem větších „es“, který by na to mohly mít stejnej nárok jak on…
Prostě akorát další šaškárna
Celé mi to příjde jako hloupost. Václav Havel a největší státník? No, to fakt ne…neřeknu, kdyby mu postavili sochu nebo pojmenovali ulice, ale letiště? To je dost utažený za vlasy…celá tahle „šaškárna“ bude stát x milionů peněz…no, a to si náš stát určitě může dovolit ![]()
Vnímám to spíš pozitivně..že bych byla extra hrdná nebo se dmula to ne. Navíc jsem na letišti nikdy nebyla a nebudu, takže mě to iritovat nemůže.
Do svého názoru netahám, zda to byl státník číslo jedna, spíš se mi líbí ta myšlenka jako taková.. vzpomínka na někoho vyjímečného.
Příspěvek upraven 06.10.12 v 09:49
@Helii píše:
Tak ani mě se to nelíbí. Naprostá zbytečnost, která stála jen hromadu peněz, které by se jistě daly využít smysluplněji. Změní se tím gestem něco? Po Havlovi toho k zapamatování zůstalo i bez tohoto dost
Přesně ![]()
Co až jednou zemře Gott? Co pojmenujem po něm, když letiště je už obsazený?
Taky ho někdo může považovat (a určitě považuje) za českou legendu atd… ![]()
@Helii píše:
Tak ani mě se to nelíbí. Naprostá zbytečnost, která stála jen hromadu peněz, které by se jistě daly využít smysluplněji. Změní se tím gestem něco? Po Havlovi toho k zapamatování zůstalo i bez tohoto dost
tak s tímhle souhlasím!
Mně je to docela jedno, nevadí mi to, Havel je poměrně pozitivní postava naší historie.