Letiště Václava Havla

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4885
6.10.12 09:36

Letiště Václava Havla

Jak se vám líbí ten název? Já moc a jsem pyšná, že bude svítit do dálky a vždy, když přiletím, tak ho uvidím.
Havel byl moje láska, fandila jsem mu od prvního okamžiku, kdy jsem se o něm dozvěděla ( je mi 40).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14809
6.10.12 09:37

Velice se mi to nelíbí, nechápu smysl celé té věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
6.10.12 09:40

Proč nebo co se ti na tom nelíbí? Že naše letiště nese název největšího státníka ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
6.10.12 09:42

@Lenka002 Já pana Havla za nejlepšího státníka nepovažuji, to za prvé. Za druhé mi nepřišlo nic závadného na názvu Ruzyně. A za třetí mi to celé připadá předčasné a zbrklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlásená Gabika
6.10.12 09:46

No, ako slovenka s tým najväčším štátnikom súhlasiť nemôžem… Viac by sa mi páčilo letisko T. G.Masaryka, keď už sme pri tom…

• Citovat
  • Upravit
1183
6.10.12 09:47

Tak ani mě se to nelíbí. Naprostá zbytečnost, která stála jen hromadu peněz, které by se jistě daly využít smysluplněji. Změní se tím gestem něco? Po Havlovi toho k zapamatování zůstalo i bez tohoto dost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.10.12 09:47

Brzy, jazyk, nazývat se, Letiště V. H… Hmmmm… Já to taky považuju za absolutně zbytečnou věc, jak píše @eva_valoi je to hodně uspěchaný… Navíc je tu myslím mnohem větších „es“, který by na to mohly mít stejnej nárok jak on… :nevim: Prostě akorát další šaškárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
6.10.12 09:48

Celé mi to příjde jako hloupost. Václav Havel a největší státník? No, to fakt ne…neřeknu, kdyby mu postavili sochu nebo pojmenovali ulice, ale letiště? To je dost utažený za vlasy…celá tahle „šaškárna“ bude stát x milionů peněz…no, a to si náš stát určitě může dovolit :roll:

• Citovat
  • Upravit
20296

Souhlasím naprosto s evou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Vnímám to spíš pozitivně..že bych byla extra hrdná nebo se dmula to ne. Navíc jsem na letišti nikdy nebyla a nebudu, takže mě to iritovat nemůže.
Do svého názoru netahám, zda to byl státník číslo jedna, spíš se mi líbí ta myšlenka jako taková.. vzpomínka na někoho vyjímečného.

Příspěvek upraven 06.10.12 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Helii píše:
Tak ani mě se to nelíbí. Naprostá zbytečnost, která stála jen hromadu peněz, které by se jistě daly využít smysluplněji. Změní se tím gestem něco? Po Havlovi toho k zapamatování zůstalo i bez tohoto dost :?

Přesně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557

Taky se mi to moc nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.10.12 09:49

Co až jednou zemře Gott? Co pojmenujem po něm, když letiště je už obsazený? :nevim: Taky ho někdo může považovat (a určitě považuje) za českou legendu atd… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.10.12 09:50
@Helii píše:
Tak ani mě se to nelíbí. Naprostá zbytečnost, která stála jen hromadu peněz, které by se jistě daly využít smysluplněji. Změní se tím gestem něco? Po Havlovi toho k zapamatování zůstalo i bez tohoto dost :?

tak s tímhle souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
6.10.12 09:50

Mně je to docela jedno, nevadí mi to, Havel je poměrně pozitivní postava naší historie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová