Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dani24687 četla jsem to, že legíny by měly nosit jen štíhlé ženy s pevnými nohami..nám tlouštíkům prý dělá dobře, když se v těch legínách tolik nepotíme a všechno se nám tak nějak rozkydne..
Hele, ja mam depresi z lentiho obleceni i kdyz mam o 5 kilo vic nez bych chtela ![]()
jinak mas v podstate dve moznosti - bud se opravdu do toho pustit a zhubnout (jasne jednoduche to nebude, ani za mesic, ale jde to. ja jsem behem pulroku kdysi zhubla 12kg a hrozne mi to pomohlo i psychicky) anebo se s tim smirit a brat to jako to je a prestat se uzirat. ja ziju v zahranici, znam par zenskych kolem, co maji hooodne pres idealni vahu, ale neresi to, chodi krasne oblikane, boty na podpatku, krasne haleny, doplnky, kabelky, klobouky a jsou desne smrncovni.
nez se trapit, tak jako se trapis ty, tak to vazne res bud jednim nebo druhym smerem. klidne si o tom zajdi pokecat s psychologem, muze to hrozne moc pomoc.
Já teda s váhou problém nemám, ale velmi mě potěší, když na ulici potkám,,kus baby,, která se umí vkusně oblíknout. přiměřeně svýmu věku a vzhledu. Takže radím zajít do obchodu s xxl modou, pročíst články a určitě na něco narazíš. Hlavně trošku zvýšit sebevědomí by to chtělo
Příspěvek upraven 13.06.13 v 12:58
Ja bych si to vzala, jestli se v tom citis dobre. nemyslim, ze by to vypadalo blbe, spis naopak ![]()
Já jsem taky tlustá už spooousty let… v létě trpím, protože nejen, že se potím jak prase, tak i se nemůžu vysvlíknout, protože by někdo měl psychickou újmu. Ale naučila jsem se neřešit blbý kecy mým směrem. Přítel jednou vystartoval na jednoho kluka co šel kolem nás a řiká kámošovi: Koukej na ni, ten chudák s ní musí bejt celej život a ještě maj dítě, jak to spolu asi dělali? Přítel je poloviční co já. Naučila jsem se to neslyšet, ale jeho to vytočilo a začal na něj řvát. On miluje můj zadek a prsa a takovou jaká jsem… Dneska jsem se nakrkla, protože na sebe nemůžu sehnat kraťasy. Takže se pařím v džínách.. Tílka nosim, ale jen se širokými ramínky a koupalištím se vyhýbám od 18 let. Takže jsem natom podobně, ale naučila jsem se s tím žít, i když toho mám někdy plný zuby. ![]()
Měla jsem 120 kilo, dnes mám o 20 kg lehčí, ale i to je pro mě malá výhra ![]()
Nejvíc mě dorážejí kecy mejch kámošů: Hele ty máš tak krásnej obličej, kdyby jsi zhubla 20 kilo (30, 40, metrák) tak je z tebe kus ženský. Joo díky. ![]()
Mílá zlatá depresívní anonymko, já nadváhu nemám ani omylem a stejně chodím v létě v kalhotech a triku, mám hubené nohy, né moc na ukazování, za další nemám žádná prsa, nikdy jsem žádná neměla a po kojení mi zůstaly na nich strie, taky se nikdy neopálím a potí se mi ruce jako prase Jestli chceš, můžem chodit kanálem spolu.
Jediná moje jistota je (nevím, jak u tebe), že přesto všechno nezemřu jako stará panna ![]()
Příspěvek upraven 13.06.13 v 13:04
Taky jsem mívala jarní depky - mimochodem víte, že měsícem sebevrahů je duben? Takže zakladatelko, tvoje pocity jsou celkem přirozené.
Obleč se tak, jak ti to je pohodlné a kašli na okolí. Nějaký XXL šaty určitě seženeš.
Jestli na tebe někdo kouká, tak možná proto, ze si říká, jestli ti v těch kalhotech není vedro.
@sieta.m píše:
Jediná moje jistota je (nevím, jak u tebe), že přesto všechno nezemřu jako stará pannaPříspěvek upraven 13.06.13 v 13:04
Také nezemřu jako stará panna, ale občas nechápu, co na mě manžel vidí, že si mě vzal
![]()
@Anonymní píše:
Také nezemřu jako stará panna, ale občas nechápu, co na mě manžel vidí, že si mě vzal![]()
Tak se ho zeptej
@Anonymní píše:
Také nezemřu jako stará panna, ale občas nechápu, co na mě manžel vidí, že si mě vzal![]()
No vidíš, něco vidí, co ty nevidíš
![]()
@Anonymní píše:
nejspis se mu libis a miluje te ![]()
Ahoj, nevěděla jsem, kterou kategorii vybrat, proto Jak se obléct.
Nemám ráda letní vysoké teploty. Proč? Vždy s příchodem léta upadám do jakési deprese a nemůžu si pomoct. Vždy, když vyjdu ven, poleje mě horko a je mi smutno. Sleduji kolem jdoucí a nejradši bych se vydala do města a zpět kanálem.
Mám komplex, není jediný, ale v létě se postaví na přední příčky a bojuji s ním, dokud nepřijde šance, zahalit se do zimního kabátu nebo péřové bundy.
.)
Jsem obézní (nemá cenu psát, že jsem plnoštíhlá nebo při těle. Váha a BMI to ukazují jasně.
Již s několika doktory jsem svojí obezitu řešila, ale nikdy se mi nepodařilo zhubnout natolik, abych nepřekročila hranici devadesáti kil. Mám strie (některé již z puberty, některé po těhotenství), celulitidu. Jediné, co můžu v létě ukázat jsou lýtka, která mám pevná.
Je mi smutno z toho, že se musím oblékat i v létě do kalhot a trika. Vždy, když pak vidím někoho, kdo je v sukni a tílku, bolí mě, že já si nic takového nikdy nebudu moct dovolit. Moje proporce nemá cenu maskovat, jsem vysoká, mám velká prsa. Postavu mám jako přesýpací hodiny. Mám viditelný pas, ale od pasu dolů se rozšiřuji (široké boky, hýždě, stehna).
Nejsem smířená s tím, jak vypadám a je mi líto, že se v tak pěkném počasí snažím schovávat. Moje sebevědomí značně odráží moje tělo.
Je tu někdo, kdo je též nesvůj z toho, když přijdou první pařáky?
Miluju koupání, ale naposledy jsem se koupala v 16 letech a to tím stylem, že jsem rychle zahučela do vody a nevylezla, dokud jsem nechtěla odejít.
Nebudu se vymlouvat na zdravotní důvody, i když hypofunkce štítné žlázy s mojí obezitou souvisí. Byla jsem i u ortopeda, kvůli zátěži kloubů a pohybového aparátu a on mě obeznámil s tím, že nikdy nebudu tak hubená, jak bych chtěla. Mám širokou pánev, něco dané geneticky..Ale tohle samozřejmě není omluvou pro mé kg.
Jak řešíte oblékání v létě vy? Chodíte se koupat? Nosíte popř. legíny a tuniku (četla jsem, že to mnoho lidí znechucuje).
Děkuji za příspěvky.
Anonymní..snad pochopíte, stydím se.