Letní miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
11.5.11 14:09
krmar píše:
Jako podložku můžeš pořídit např. toto http://www.emitex.cz/…i-vlozka.php

Nevíš, jestli je toto http://www.nebicko.com/index.php?… ta stejná?
Přijde mi na Emitex nějak šíleně levná 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.5.11 14:16

Urcite se mrkni, to mi prijde docela dulezite :-) My osobne travime v kocaru cele dny, takze musi mit mala pohodlicko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
11.5.11 14:21

neboj, určitě mrknu..doteď jsem řešila postýlku, přebalovací pult, vaničku, prostě všechno ostatní a tohle mě zatím nějak ušlo :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
11.5.11 14:48

ahoj, já jsem na dno kočárku dala froté ručník nebo přeložený povlak na polštář a na to plenku a přikrývala taky maximálně plenkou,nebo vůbec. Loni když byly ty vedra,tak jsme chodili ven až kolem sedmé večer,malý měl bodýčko a ponožky. Když bylo „chladněji“ tak lehoučké tepláčky. Rychlo zavinovačku jsem měla lehkou bavlněnou po prvním dítku,ale vůbec jsem ji nepoužívala, až později na podzim jako deku. My jsme s malým manipulovat uměli a kdo chtěl chovat tak prostě musel být opatrný a kdo měl strach měl smůlu :nevim: a nechoval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
11.5.11 14:58
zuzice píše:
ahoj, já jsem na dno kočárku dala froté ručník nebo přeložený povlak na polštář a na to plenku a přikrývala taky maximálně plenkou,nebo vůbec. Loni když byly ty vedra,tak jsme chodili ven až kolem sedmé večer,malý měl bodýčko a ponožky. Když bylo „chladněji“ tak lehoučké tepláčky. Rychlo zavinovačku jsem měla lehkou bavlněnou po prvním dítku,ale vůbec jsem ji nepoužívala, až později na podzim jako deku. My jsme s malým manipulovat uměli a kdo chtěl chovat tak prostě musel být opatrný a kdo měl strach měl smůlu :nevim: a nechoval :-)

Jasné a výstižné :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
11.5.11 19:03

Jěště mě napadlo dát do kočárku, takové ty vniřky z klasických zavinovaček :think: ! Jsou měkké a pošité bavlnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.5.11 20:46

k té matraci, my to vyřešili v košíku kde jsme jí také neměli, že jsme koupili molitanové sedáky na židle ( nepotažené látkou, jen molitan ) 2 ks, ty vystřihli podle tvaru dna koše a na to šlo prostěradlo a pod hlavičku plenka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 08:22
Dorka_X píše:
krmar píše:
Jako podložku můžeš pořídit např. toto http://www.emitex.cz/…i-vlozka.php
Nevíš, jestli je toto http://www.nebicko.com/index.php?… ta stejná?
Přijde mi na Emitex nějak šíleně levná 8-)

To nevím, ale je to asi jedno. Já tu od emitexu mám, ale tu oboustrannou. Z jedné strany froté, z druhé flees na zimu. Byla super hlavně pak do golek, kde taky nebyla žádná měkčí podložka. Ale jinak si myslím, že nezáleží na firmě. Jen jsem brala tm. modrou a v létě vyšisovala, takže po této zkušenosti bych raději vzala tu světlejší.

Jinak s tím kočárkem to chápu spíš tak, že tam měkká výstelka je, určitě to nemá jen tvrdou desku, ale není odjímatelná. A taky jsem pořád něčím podkládala. V létě třeba ručníkem, v zimě přeloženou rychlozavinovačkou, ta tam padla akorát. Zase ale moc měkoučký by to být taky nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
12.5.11 13:38

bezne se prodava matrace do kocarku + prosteradlo :)
ja mam v kocarku mekko, takze staci plinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
27.12.12 23:02

Ahoj holky, prosím vás, našla bych někde nějaký seznam, co pořídit miminku, co se má narodit v červnu? Mám jakýsi univerzální seznam, ale spíš se mi jedná o opravdu konktrétní věci + kolik + jaké velikosti??? Abych toho pak doma neměla milion a tak.. však víte :) bude to naše první. Čekáme chlapečka a narodit se má v červnu. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.12.12 23:04
@Tůmička píše:
Ahoj holky, prosím vás, našla bych někde nějaký seznam, co pořídit miminku, co se má narodit v červnu? Mám jakýsi univerzální seznam, ale spíš se mi jedná o opravdu konktrétní věci + kolik + jaké velikosti??? Abych toho pak doma neměla milion a tak.. však víte :) bude to naše první. Čekáme chlapečka a narodit se má v červnu. Děkuji za odpovědi

jestli chceš pošlu ti svoji výbavičku..taky se mi narodil kluk, taky první a taky v červnu:o)))

• Citovat
  • Upravit
smurfka
27.12.12 23:06

Jinak já si vyjela asi pět seznamu z netu a postupně proskrtávala a dávala to do kupy..skrtala to co jsem vyloženě používat nechtěla..a tak..bohužel jsem ho vyhodila ted nedávno.. :think: :?

• Citovat
  • Upravit
3208
27.12.12 23:22

Ahoj, tak já mám prvorozeného v červenci, a záleží na počasí…ale nic nezkazíš bodýčkama s dl. rukávem, ty malý miminko unosí, i když je teplo…pak nějaké s krátkým (jelikož se mimi moc neumaže, stačí od obojího pár kousků - ten můj teda blinkal, tak jsem ale častěji prala, nebo pak přikoupíš třebas v tescu…), pak nějaký dupajdy, dvoje stačí, dvoje tepláčky, ponožky dvoje, dvě čepičky, a dva overalky na spaní..měli jsme toho teda daleko víc, ale spoustu věcí neměl ani jednou na sobě, i když to láká nakupovat, fakt to nemá cenu, jestli máte ve městě tesco, tak přinejhorším dokoupíš podle akt. potřeby… :-) Věci jako postýlku a tak předpokládám, že víš :-) Za mě bych doporučila na koupání spíš kyblík než vaničku, v té rychle vychladne voda a náš malej tam vždycky plakal… Jinak doporučuju pro klid v noci monitor dechu - nemusíš na něj chodit koukat, jen koukneš na ten panel a krásně z postele vidíš, jak bliká a tím pádem dýchá :-)) V bytě chůvičky ani nevyužiju, u rodičů na zahradě jsem využila ale…a z lékárny (kde já nechala asi 5tis. :-/ ) používám jen gel na mytí, tělové mléko, masážní olej a sebamed mast na zadeček + kalciovku, takhle malému kup ještě líh na pupíček a polštářek s peckama na bříško (mají v DM), na prdíky (třebas nebudou :-) ) doporučuju BabyCalm kapičky, u nás zabraly na milion procent a prdíky nás netrápily skoro vůbec :-) No, jsem se rozepsala, co :-/ Tak kdyžtak napiš, kdyby něco konkrétně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.12.12 23:27

Já teda nejsem za kyblík na koupání..za prvé z něho brzo vyroste a za druhé nemuže ani kopat nohama nebo tak..malý strasně rád ve vaničce kopak nohama, pak se pěkně vyprdel a prdíky taky neměl..navic malé mimco nekoupeš víc jak pár minut, tak voda určitě tak brzo nevystydne - nám teda ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3208
27.12.12 23:29

@smurfka a z vaničky ti nevyroste? :) Já ho musím dávat od necelých 3 měsíců do velké vany, protože do vaničky se prostě nevešel…A takhle malé miminko zas tak nohama nekopká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí