Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth píše:
Jako jezdit autobusem není žádná sranda… A co teprv ty velkoměsta - třeba v Praze maj prej vláček co jezdí ve sklepě![]()
nekecej, jako fakt? Ve sklepě? To jako pod zemí? Ty jo. Já tam byla a představ si, že tam měli divný autobusy, co měly kola jako vlaky a jezdily po kolejích. Hrozně nepraktický, nemohlo to odbočit nikam, muselo to jen po těch kolejích. Tam jako člověk zíral a nevěřil
![]()
@Šáruší píše:
Máš vytříbenější vkus, ještě nahoď tu čokoládu, ať vidíme?
V čokoládách se nevyznám, ale co třeba Lindt 90%?
@Prof. Farnsworth píše:
V čokoládách se nevyznám, ale co třeba Lindt 90%?
Ono taky záleží, jestli ženy jedou na kvalitu nebo kvantitu.
Zkus třeba ještě nabídnout 300g milku ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jako jezdit autobusem není žádná sranda… A co teprv ty velkoměsta - třeba v Praze maj prej vláček co jezdí ve sklepě![]()
no jo, ti pražáci nevědí, na čem by už jezdili… ![]()
@Tiffany1 píše:
@Ondrasek91 Ty ses těžkej kalibr.
Jo, na co jedna láhev Moëtu, když za míň může přinést karton Avanti
Ten mladý muž je snem každé ženy ![]()
@Prof. Farnsworth Nesrovnavej Moeta s Milkou. Navíc, moet neni žádnej zázrak… kdybys přinesl Louis Roederer Crystal, tak se můžeme bavit, ale s Moetem neses maximalne peknou etiketu. Když bída, tak ve velkým. Navoněná bída je horší. To je moc peněz za málo muziky ![]()
@free333 píše:
no jo, ti pražáci nevědí, na čem by už jezdili…
Teď prej už se dá po Praze už i létat. Mají na to nějakou Lítačku
![]()
@Tiffany1 píše:
@Prof. Farnsworth Nesrovnavej Moeta s Milkou. Navíc, moet neni žádnej zázrak… kdybys přinesl Louis Roederer Crystal, tak se můžeme bavit, ale s Moetem neses maximalne peknou etiketu. Když bída, tak ve velkým. Navoněná bída je horší. To je moc peněz za málo muziky
Nesrovnávám Moët s Milkou - to srovnával někdo jiný. A Moët taky nepovažuju za něco extra. Pokud bych měl volit, tak Dom Perignon nebo Krug, ale to je na chuti každého soudruha, co preferuje ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Přehazuji nabídku - nabízím nejen léto, ale i podzim a zimu a přihazuji k tomu jednu čokoládu
přihoď flašku vína a jsem jen Tvá
![]()
Vidíš @Ondrasek91 - takhle se to dělá. Nesmíš bejt škrt a musíš ukázat, že ti na ženě záleží. Na oběd v Naději sbalíš leda homelesačku z Ostravy ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Vidíš @Ondrasek91 - takhle se to dělá. Nesmíš bejt škrt a musíš ukázat, že ti na ženě záleží. Na oběd v Naději sbalíš leda homelesačku z Ostravy
Díky, to si zapíšu a poučím se od,,zkušenějšího´´. ![]()
@Prof. Farnsworth
Dnes jsem oslnila neteř, když jsem věděla, kdo je profesor Farnsworth ![]()
@Russet píše:
@Prof. Farnsworth
Dnes jsem oslnila neteř, když jsem věděla, kdo je profesor Farnsworth
doufám, že jsi ji neukazovala ty fotky, co jsem ti posílal
![]()